Felix Borg

Felix Borg

Felix Borg är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Felix Borg har varit registrerad mäklare sedan 2011-02. Felix Borg har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 529 omdömen med ett betyg på 4.9. Felix Borg har haft 38 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-12

529 omdömen om Felix Borg

Sedan starten hos Reco 2014
Tore O
Centrum

Kontaktade just Felix för att jag har haft att göra med honom vid en tidigare försäljning som funkade bra. Även denna gången har det fungerat, från första kontakten tills kontraktet skrevs under! Har jag haft frågor har jag snabbt fått svar på dom. Allt är inte klart ännu, såsom övertag, hjälp inför deklarationen samt saker runt den. Men av tidigare erfarenhet kommer detta säkert att gå bra denna gången också.

Pär A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Ingared

Proffsigt och trevligt bemötande. Löser problem, svarar ärligt på frågor. Bästa mäklaren, av ett dussin, vi haft att göra med!

Johanna C
Ingared

Felix är engagerad , lätt att få tag på och enkel att resonera med. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen och fick bra råd. Slutligen blev det så bra resultat som möjligt med hänsyn till att marknaden fortfarande är lite trög. Jag kan varmt rekommendera Felix.

Helena S
Centrum

Trevlig. Kunnig. Sympatisk o hjälpsam.

Torvald B
Kullingsberg

Kompetent och förtroendeingivande, som kund känner man sig trygg. Rekommenderas!

Torvald B
Kullingsberg

Saklig, kompetent och punktlig. Inger förtroende och skapar en känsla av att man är prioriterad.

Liselotte S
Centrum

Vänligt och proffesionellt bemötande. Kändes tryggt att låta Felix sköta vår försäljning.

Göran J

Trovärdig, förtroendeingivande. Återkopplar snabbt

Annika J
Centrum

Felix är lyhörd för vad vi som kund säger och tycker och kommer med förslag/rekommendationer efter det och hur processen kan fortgå. Vi är så trygga med att han alltid återkopplar när vi sökt honom.

Helena S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Borg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Centrum

Trevlig, tjänstvillig o är väl insatt i den fastighet han som mäklare ska sälja.