Anna Larsson

Anna Larsson

Anna Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Anna Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Anna Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 184 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Larsson har haft 17 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

184 omdömen om Anna Larsson

Sedan starten hos Reco 2014
Christer J
Nolby

Trevligt bemötande. Höll överenskomna tider. Förståelse för att det ibland kan gå lite fort och att det är mycket känslor inblandade i en husaffär.

Lucas B
Nolby

Vi är väldigt nöjda och glada över Anna som hjälpte oss hitta huset våra barn ska växa upp i!

Karin N
Svanvik/Pojkebo

Det gick snabbt och vi blev väl bemötta. Bra och tydlig info kring köp, tydlig genomgång av köpekontrakt.

Ronja G
Kullingsberg

Tillgänglig, effektiv och alltid svar på frågorna.

Rasmus O
Prästeryd

Jag har anlitat Fastighetsbyrån Alingsås och Anna tidigare, och är även denna gång jättenöjd. Man känner sig trygg med Anna. Hon har kolla på allt, är lätt att få tag på och håller mig som kund informerad hela tiden.

Lisa K
Klinten

Väldigt bra mäklare! Förtroendeingivande, påläst och professionell.

Pétra I
Svanvik/Pojkebo

Hej! Vi är supernöjda med Anna:) hon jobbar snabbt och effektivt. Hon är alltid tillgänglig vid frågor och har ett trevligt bemötande! Pétra & Mattias😊

Matilda H
Prästeryd

Anna skapade en trygghet genom vårt bostadsköp och fanns tillgänglig hela tiden genom affären! Påläst om objektet och väldigt trevligt bemötande!

Maria E
Centrum

Trevlig, påläst och flexibel, allt var kanon.

Olof K
Klinten

Vänligt bemötande, proffsig och påläst i sin roll och om objektet i sig. Ett bra intryck!