Bra mäklare som är enkel att kommunicera med. Hjälpte oss vid både köp och försäljning.
Annie Majlöf
Annie Majlöf är mäklare på Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
.Annie Majlöf har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Annie Majlöf har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.9. Annie Majlöf har haft 26 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
113 omdömen om Annie Majlöf
Mycket bra bemötande, lätt att få kontakt med och snabb med återkoppling. Kan varmt rekommenderas.
Proffsig, kommunikativ och lätt att ha att göra med. Förtroendeingivande och stenkoll på marknaden i Vårgårda!
Annie är en toppen mäklare på alla sätt och vis 😊
Vi är supernöjda med Annie. Hon har varit bra på att leda oss igenom både husköpet och försäljning. Förtroende ingivande.
Annie är lätt att ha med att göra. Hon är mån om att både säljare och köpare ska göra en bra affär. Jag är av uppfattningen att Annie var en nyckelperson i att få till en affär av Bofinksgatan. Samt att hon var mycket behjälplig genom hela köpet.
Hej igen, Jag har svarat en gång tidigare men jag gör det gärna igen. Annie var toppen helt enkelt!! Lugn men samtidigt snabb och effektiv. Man kände att hon gjorde allt hon kunde för att få både köpet och försäljningen att bli bra. Hälsningar Ringmor Helmerson
Mycket bra!! Snabb och effektiv och man kände sig trygg hos henne.
Vi blev bemött av Annie på den bästa sett som man kan vara . Jättetrevligt ,mycket hjälpsam . Fick alla information och hjälp som man har förväntat sig. .
Kunnig fastighetsmäklare med varmt bemötande genom hela processen.