Viktoria Bernerek

Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
4.9
Affärer senaste året

Viktoria Bernerek är mäklare på Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga

Viktoria Bernerek har varit registrerad mäklare sedan 2008-10. Viktoria Bernerek har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 366 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktoria Bernerek har haft 51 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

366 omdömen om Viktoria Bernerek

Sedan starten hos Reco 2015
Gunnel J
Sålde sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Viktoria har varit tillmötesgående,saklig,mycket trevlig att ha att göra med. Jag är så nöjd med hennes stora engagemang med försäljningen av mitt hus.

Berit Å
Västra Vårgårda

Ett mycket bra bemötande. Respektfull , Lyhörd.oh saklig. Hon upplevde våra förväntningar till fullo. Proffessionell Rekommenderar henne varmt

Ulrika H
Sydöstra Vårgårda

Vi upplevde Viktoria som mycket kunnig och professionell, lugn och trygg. Bra dialog och information under hela processen. Engagerad och mån att slutföra säljuppdraget på bästa sätt.

Simone A
Köpte sitt hus med hjälp av Viktoria Bernerek en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Hjälpsam och väldigt trevlig!

Jiraporn O
Sålde en tomt med hjälp av Viktoria Bernerek en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Västra Vårgårda

Viktoria är proffsig i sitt arbete känns som hon jobbar alltid med känsla

Kerstin L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Viktoria Bernerek en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Jättefint bemötande. Lyssnande och flexibel. Mycket proffsig!

Jörgen E
Centrala Vårgårda

Viktoria har på ett professionellt och kompetent sätt hjälpt oss vid försäljningen av vår fastighet. Jag kan absolut rekommendera Viktoria.

Lars J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Viktoria Bernerek en del av Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
Centrala Vårgårda

Viktoria var väldigt kompetent och professionell när det kom till att sälja min fastighet. Jag kan varmt rekommendera Viktoria.

Anders K
Centrala Vårgårda

En mäklare med lång erfarenhet som gör ett fantastiskt jobb! Supernöjd med hela processen.

Helena N
Västra Vårgårda

Viktoria var proffsig i sitt bemötande emot oss. Snabb och engagerad. Vi kände oss trygga och nöjda med affären.