Viktoria är proffsig, alltid väl förberedd och påläst och vid minsta oklarhet eller konstig fråga från köpare eller säljare tar hon genast reda på vad som gäller. Hon har skött flera av mina fastighetsaffärer - hon är min mäklare! :)
Viktoria Bernerek
Viktoria Bernerek är mäklare på Fastighetsbyrån Vårgårda Herrljunga
.Viktoria Bernerek har varit registrerad mäklare sedan 2008-10. Viktoria Bernerek har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 305 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktoria Bernerek har haft 39 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
305 omdömen om Viktoria Bernerek
Väldigt trevlig och lätt att ha med att göra. Kunnig och vill alla parter väl! Rekommenderar!
Allt var kanon bra . Professionell och trevlig
Trevligt och informativt bemötande.
非常好!工作認真負責, 我会在卖房和买房之間向朋友介紹她,謝謝
Fantastiska Viktoria, jordnära och vänlig. Hon är tydlig och har ett underbart bemötande.
Viktoria hjälpte till att sälja vårt hus. Processen blev lång men Viktoria hade kämparglöd och entusiasm enda in i mål! Hon är professionell men ändå personlig och inkännande. Lätt att prata med och väldigt mån om att allt ska kännas bra genom processen. Vi kommer sakna henne i vårt liv!
En mycket bra person, ansvarsfull på jobbet, pålitlig, jag skulle rekommendera henne till mina vänner som fastighetsmäklare.
Trevligt bemötande och tydlig information genom hela processen! Som förstagångsköpare kände vi oss trygga hela vägen fram till köp.
Hon har skött affären på ett utmärkt sätt. Bra och trevligt bemötande i alla situationer. Bevakade bud till och med på helgen. Vi är mycket nöjda.