Louise Segergren

Louise Segergren

Louise Segergren är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Louise Segergren har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Louise Segergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-02 och har fått 186 omdömen med ett betyg på 4.8. Louise Segergren har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

186 omdömen om Louise Segergren

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Noltorp
    2023-03-22 Verifierad kund
    Det var perfekta. Enkelt och allt var klar. Bra visnings tid. Möte med lägenhet ägare och kontraktskrivning var också enkelt och helphull
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Klinten
    2023-03-21 Verifierad kund
    Korrekt och proffesionellt bemötande, precis vad jag förväntade mig
    • Klinten
    2023-03-15 Verifierad kund
    Louise har ett lätt sätt, positiv, lätt för att kommunicera, informativ. Hon har inte varit påstridig eller " efterhängsen" det var vi som kontaktade henne när det var dags att ta tag i försäljningen i ett senare skede. Vi förväntade oss att bli ledda i detta eftersom vi inte sålt på länge. Fastighetsbyråns koncept med alla steg underlättar. Louise har kontaktat och informerat inför nästa steg. Louise har genomfört försäljningen på ett mycket bra sätt, vetat när det är dags att annonsera, fler visningar, vad som gäller med budgivning då vi var rädda att första budet var för lågt men fick förklarat för oss hur hon tänkte. En bra mäklare inte påstridiig men klar, bestämd och tydlig i sitt uppdrag.
    • Centrum
    2023-02-22 Verifierad kund
    Trevlig och snabb på att svara, tydlig när det kommer till både priser och nya händelser. Påläst om bostaden under visningen.
    • Sörhaga
    2023-02-14 Verifierad kund
    Trevligt bemötande bra information en fin visning, mina förväntningar är uppfylld samt att Louise har många trevliga kollegor. // Anders
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Ingared
    2023-02-12 Verifierad kund
    Louise har under hela processen varit snabb på att återkoppla, kommit med kreativa lösningar och vi har känt oss helt trygga under hela processen. Full pott 5 av 5 kommer anlita även vid nästa tillfälle.
    2022-12-01 Verifierad kund
    Trevlig med mycket känsla för kommunikation och service!
    • Ingared
    2022-11-29 Verifierad kund
    Louise var kommunikativ och hade ett fint bemötande, vi upplevde att hon gjorde vår försäljning så enkel och smidig som möjligt.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Louise Segergren en del av Fastighetsbyrån Alingsås
    • Tegelbruket
    2022-10-26 Verifierad kund
    Louise är en positiv person, mycket tillmötesgående, trevlig och kunnig inom sitt yrke.
    Allt gick lätt och smidigt.
    • Tegelbruket
    2022-10-24 Verifierad kund
    Fixade en smidig affär som alla inblandade var nöjda med!