Johan Birkmar

Johan Birkmar

Johan Birkmar är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Johan Birkmar har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Johan Birkmar har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Birkmar har haft 18 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

40 omdömen om Johan Birkmar

Oliver S
Klinten

En mycket trevlig och socialt kompetent mäklare. Redan från första samtalet kände vi oss väl bemötta. Under visningen var Johan mycket behjälplig och visade på hög kompetens. Även underbudgivningen så medlade han väldigt bra och effektivt fram och tillbaka.

Lisa W
Klinten

Johan har varit fantastisk från första kontakt! Han har varit tillgänglig, snabb i återkoppling och väldigt kunnig genom hela köpprocessen. Rekommenderar honom varmt!

Lisbeth E
Klinten

Johan kan bara beskrivas med några få ord: Kunnig och med suveränt bemötande.😄🩷🧡

Alexia R
Centrum

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse! Johan var alltid engagerad och genuint mån om att allt skulle bli så bra som möjligt för oss som köpare.

André S
Centrum

Johan var tillgänglig och hjälpsam genom hela processen.

Jenny B
Centrum

Johan är en trygg och engagerad mäklare vars transparens och flexibilitet har varit särskilt uppskattat under säljprocessen. Vi har känt att vi har varit i goda händer hela vägen in i mål!

Helén J
Mariedal

Tycker att jag från första samtalet fick en bra känsla för Johan. Han ger ett lugn och en trygghet som gör att man känner sig säker genom hela affären. Vår försäljning gick fantastiskt smidigt och mycket av det kan man tacka Johan för som styrde det hela på smidigt och tillförlitligt sätt.

Lovisa H
Mariedal

Trevlig mäklare och genomgående bra upplevelse!

Helén J
Mariedal

Stora beslut och affärer när det är dags att sälja hus! Men, redan vid första mötet så kändes allt lättare och vi tog en sak i taget. Inget var besvärligt och undrade vi över något så var det bara att ringa. Vi är väldigt nöjda med hela processen och Johans hjälp och mycket trevliga bemötande!

Viggo N
Anten/Degebo/Granvattnet

Har ingen invändning på Johan,s bemötande tycker att han har varit korrekt och skött det på bästa sätt. Huset blev såld på en vecka till det priset som vi hade kommit överens om.