Stefan Nilsson

9 år i branschen
Fastighetsbyrån Alingsås
Affärer senaste året

Stefan Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Stefan Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Stefan Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-08 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 4.8. Stefan Nilsson har haft 4 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

5 omdömen om Stefan Nilsson

Sedan starten hos Reco 2026
Liza K
Kavlås

Mycket nöjd med Stefan som mäklare, bra kommunikation hela vägen & vi är mycket nöjda över hela upplevelsen!

Arne G
Tegelbruket

Vi upplever att vi har blivit bra bemötta och Stefan har varit engagerad i sitt jobb. Det är första gången vi säljer en bostad så vi har inget att jämföra med. Vi hade därför inga förväntningar. Affären gick smidigt till. Då vi är gamla var det skönt att Stefan tog hand om hela affären och han stöttade oss bra i alla frågor. Så vi är mycket nöjda!

Hanna S
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Nilsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Tegelbruket

Superbra, trevlig och hjälpsam. Det som drar ner betyget var att det var svårt att nå honom på telefon.

Ingrid M
Stadsskogen

Vi är mycket nöjda med hur Stefan och teamet på Fastighetsbyrån i Alingsås skötte försäljningen av min villa. Ett genuint intresse för fastigheten, med trevligt bemötande och lyhördhet, samt snabb återkoppling med kontinuerliga uppdateringar. Hela processen var mycket professionell från början till slut, och jag kan varmt rekommendera Stefan och teamet på Fastighetsbyrån. Ingrid M

Anna H
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Nilsson en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Stadsskogen

Mycket kommunikativ och kompetent mäklare