Johan Gedda
Johan Gedda är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås
.Johan Gedda har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Johan Gedda har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 339 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Gedda har haft 24 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
339 omdömen om Johan Gedda
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Johan har ett underbart bemötande och kommunicerar allt som händer på ett väldigt bra sätt.
Kom inte upp till förväntningarna prismässigt men övrigt ett proffsigt utförande.
Tycker att Johan gjort ett bra jobb och styrt oss åt rätt håll under försäljningsprocessen. -
Bra bemötande.
Lätt att prata med.
Snabb återkoppling. -
köpte sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Trevlig, trygg mäklare. Johan sökte information angående frågor vi hade som han inte visste på rak arm och återkopplade snabbt.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Johan gav ett väldigt trevligt bemötande! Han kunde svara på de flesta av våra många frågor, och de han inte visste svaret på kollade han snabbt upp åt oss.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Johan har varit väldigt alert på att svara på frågor, och tillmötesgående gällande extra visningar och andra önskemål från vår sida.
Vi känner att vi har fått stöd och råd, samt att genomgången av kontrakt m.m. var mkt lugnt och pedagogiskt. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Proffsigt och bra bemötande lätt att få kontakt med jobbar intensivt för att få ihop affären !
Trevlig och bra bemötande även till krångliga ev köpare. Bra att diskutera med hur vi går vidare i försäljningen när det gäller att ta kloka beslut!
Rekommenderas till alla i Alingsås !
// Hilton -
köpte en tomt med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Utmärkt,
Fantastiskt, jag kommer gärna rekommendera honom till andra spekulanter. Det är andra köpet vi går genom. Tack, för alt! -
köpte en tomt med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Johan är trevlig och tillmötesgående.
Det känns tryggt att jobba med honom. -
Kunnig, lugn, trygg
Alltid tillgänglig -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Gedda en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Johan är en fantastisk mäklare som skapar tillit och trygghet i den stora affären som en försäljning är. Han är glad, trevlig och korrekt. Alltid lätt att få tag i. Vi är jättenöjda och skulle rekommendera honom till andra som funderar på att sälja. Nu vill vi hitta nästa drömläge och vem vet, kanske Johan finns med där också😁