Oscar Melin

Oscar Melin

Oscar Melin är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås

Oscar Melin har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Oscar Melin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Melin har haft 25 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

90 omdömen om Oscar Melin

Sedan starten hos Reco 2020
Jacob I
Magra Med Omnejd

Väldigt trevlig och tydlig, lättsam person

Thérèse S
Stadsskogen

Vi är nöjda med Oscar. Han har varit trevlig, varit lyhörd för frågor och återkopplat svar på ett bra sätt. Lättillgänglig och flexibel. Vi är väldigt nöjda med kontakten.

Filip E
Stadsskogen

Engagerad och trevligt bemötande. Var mån om att båda parter skulle bli nöjda med affären.

Felix B
Köpte sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås

Professionell och trygg i sitt bemötande! Svarar gärna på frågor, och vet han inte redan svaret tar han reda på det.

Karl T
Västra Bodarna

Mycket lugn och förtroendeingivande person. Tillgänglig och trevlig. Inget onödigt säljsnack eller tröttsamt mångordig och lätt självupptagen/grandios mäklarstil som vi upplever att många manliga mäklare tyvärr håller på med. Kändes som att han var lika mycket köparens som säljarens mäklare.

Emmelie B
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Mariedal

Vi har haft en bra och tydlig kommunikation där Oscar gett oss goda råd och information längs vägen. Det har känts tryggt att vara i säljprocessen.

Tobias S
Mariedal

Snabb och proffsig hjälp kring vårt husköp!

Roger J
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Melin en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Magra Med Omnejd

Kunnig och energisk hjälpsam med återkoppling hela tiden

Kristina A
Gendalen Med Omnejd

Vi har upplevt ett mycket trevligt bemötande. Oscar har varit snabb på att återkoppla och ge svar på våra frågor. Han har visat ett stort engagemang och visat på både kunskap och erfarenhet inom området. Oscar har skapat stor trygghet hos oss i processen!

Madeleine B
Kvarnbacken

Otroligt serviceminded och trevlig är Oscar. Fint bemötande från första kontakten, hjälpsam och inlyssnande. Rekommenderar Oscar start!