Ett mycket trevligt och glatt bemötande från början till slut (bostadsköpet är dock inte riktigt klart än)
Oscar Melin
Oscar Melin är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås
.Oscar Melin har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Oscar Melin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Melin har haft 35 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
168 omdömen om Oscar Melin
Oscar Melin är mycket trevlig, engagerad och har ett proffsigt men ändå personligt bemötande. Han gav oss utrymme att känna in huset vi ska köpa samtidigt som han hela tiden fanns tillgänglig när vi hade frågor. Vi känner oss trygga med att Oscar hjälper oss i processen, steg för steg och han håller oss hela tiden uppdaterade om allt. Vi är väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera Oscar.
Oscar är hjälpsam, tillmötesgående, tillgänglig och besitter god kunskap om sitt yrke!
Oscar var supertrevlig och hjälpsam. Kände mig trygg hela vägen och allt gick smidigt.
Oscar är en vänlig, genuin och proffsig mäklare. Vi har känt oss hörda och omhändertagna under hela processen. Han är en otroligt varm och positiv människa som ger sitt bästa för kunden. Vi är glada att vi valde honom som mäklare för uppdraget.
Mycket professionell och trevlig att ha att göra med. Kan sin sak och fick oss att känna oss lugna och säkra inför våran försäljning. Bra service snabb återkoppling på frågor och svar. Vi kan starkt rekommendera Oscar Melin!
En påläst och trevlig kille som är saklig med det han gör
Lyhörd och informativ! Hela processen kändes väldigt trygg med Oscar.
Jättetrevlig i sitt bemötande och väldigt proffsig!
Trevligt samarbete och engagerad mäklare.