Oscar är en toppen-mäklare! Hjälpsam och trevlig.
Oscar Melin
Oscar Melin är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås
.Oscar Melin har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Oscar Melin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Oscar Melin har haft 26 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-10 - 2024-09
124 omdömen om Oscar Melin
Oscar var väldigt hjälpsam och professionell genom hela processen!
Den mest engagerade mäklaren jag stött på. Serviceminded och verkligen toppen.
Bra pålitlig samt mycket engagerad rekommenderar varmt
Proffesionellt samt driven att få huset sålt. Saklig och noggrann. Han var på semester men svarade och hörde av sig ändå. 👍🏻 hade inte några förväntningar mer än att man isåfall hade hoppats på fler intressenter så det kunde bli budgivning men vi fick det vi begärde plus lite till så vi är nöjda.
Proffsig mäklare med stort kundfokus och dessutom väldigt trevlig :)
Supertrevlig och lätt att få kontakt med. Väldigt nöjda med försäljningen av vår villa.
Oscar verkar vara kunnig i sin sak. Professionell och trevlig. Hade en bra upplevelse av den hjälp vi fick av honom.
Alltid tillgänglig och höll oss ordentligt uppdaterade hela vägen. Vi uppfattade att han la mycket tid på att kontakta potentiella köpare. Vid kontraktskrivning ordnade han allt väldigt smidigt enligt våra önskemål. Mycket nöjda!
Oscar är pålitlig, lyhörd och återkopplar så fort han har möjlighet. Han är även erfaren och idérik