Rasmus Broberg
Rasmus Broberg är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås
.Rasmus Broberg har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Rasmus Broberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 5.0. Rasmus Broberg har haft 65 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
99 omdömen om Rasmus Broberg
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Väldigt bra och fin mäklare. Jordnära och lätt till skratt. Vill man ha en mäklare som tänker på andra före jaget så är det han ni ska kontakta.
Rasmus ä, fortsätt att vara dig själv och de du gör. -
köpte sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Rasmus har sedan dag 1 varit väldigt positiv och hjälpsam. Jag och min man känner stort förtroende för hans kompetens och bemötande under köpet av vår nya bostad. Vi känner oss väldigt trygga med honom och vet att vi alltid kan höra av oss om det dyker upp frågor. Ett stort plus är bemötandet av vår 2 åriga dotter, som varit med i hela processen. Vi har aldrig känt att hon inte varit välkommen, utan precis tvärt om vilket värmer.
sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Vi är oerhört imponerade av Rasmus Broberg
som på ett sakkunnigt trevligt och kunnigt sätt
förmått att genomföra fastighetsaffären
med finurlighet och glädje för de inblandade parterna
i tider som dessa. Vi kommer att sakna alla trevliga
insiktsfulla samtal med ditt glada positiva sätt
att klura ut bästa lösningar i en gungig tid
TACK RASMUS Björn och Elsy. Marianne Leuchovius -
Rasmus hjälpte oss med vårat första köp utav bostad och allting sköttes exemplariskt.
sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Rasmus sålde vårt radhus i tider där det var svårt att sälja. Han har bra kontakt med säljare och informerar kontinuerligt hur det går i processen. Han är tillgänglig ofta och det är inga problem att få kontakt med honom. Vi är så nöjda!
Rasmus är proffsig i sin yrkesroll, men på ett jordnära sätt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Broberg en del av Fastighetsbyrån Alingsås
Mycket engagerad och grym mäklare, en riktig klippa!
Allt gick snabbt och lätt med försäljningen!
En kunnig och ärlig mäklare Som underlättade en smidig affär.
Ett trevligt bemötande och professionellt hanterade av min bostadsaffär. jag kan verkligen rekommendera Rasmus Broberg som en mycket påläst mäklare.