Johanna Markbäck Zeilon

Johanna Markbäck Zeilon

Johanna Markbäck Zeilon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Johanna Markbäck Zeilon har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Johanna Markbäck Zeilon har haft 0 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

9 omdömen om Johanna Markbäck Zeilon

Sedan starten hos Reco 2026
Karl Alfred Lorentz L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Markbäck Zeilon en del av Svensk Fastighetsförmedling Solna
Vireberg

Toppen jobb. Men vid sign av lägenhet och kommunikation mellan köpare/säljare kunde ha gått fortare. Annars allt jätte bra😃

Torunn S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Markbäck Zeilon en del av Svensk Fastighetsförmedling Solna
Gamla Råsunda

Vi blev mycket bra bemötta av Johanna! Hon tog sig tid och var bra på att informera om upplägget. Hon var också snabb att återkoppla i alla moment. Det vi saknade var en avslutning. Vi fick inte det pris vi önskat vid försäljningen och blev mycket stressade av att köparen hela tiden gav oss deadlines via mäklaren. Vi hade uppskattat att inte förhandla under tidspress - det önskar vi mäklaren hade styrt upp på ett bättre sätt. MVH Torunn & Per

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Stort tack för att ni tog er tid att ge mig ett omdöme. Det stämmer att köparen gav deadlines, det berodde till mestadels på att de gav ett bra första bud redan innan visning som låg drygt 10% över utgångspris där de önskade snabb återkoppling, vilket är vanligt då de även hade andra bostäder som var av intresse. Jag ville bemöta er båda på bästa möjliga sätt och satte fram deadline på svar från er som säljare, så att ni skulle få tid att tänka samt ge mig utrymme att jobba för att få in ytterligare bud på bostaden, vilket...

Emira H
Solna

Johanna var väldigt snabb, ärlig och professionell. Rekommenderar starkt.

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Stort tack för fint omdöme Emira!

Anna L
Solna

Hon kändes lugn och trygg och visste vad hon pratade om. Samtidigt var hon lyhörd för mina funderingar och hjälpte oss till en försäljning som vi är nöjda med.

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Stort tack Anna! Det var ett nöje att hjälpa er!

Husref S
Solna

Kan varmt rekommendera Johanna Markbäck Zeilon! Utmärkt och mycket seriöst bemötande med stort engagemang från första kontakten till avslutad affär!

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Tack för fint omdöme! Jag är så glad att jag fick förtroendet att sälja er fina lägenhet. Det har varit ett nöje att samarbeta med er och jag är så tacksam att ni hållit lägenheten i toppskick inför visning. Jag hjälper er gärna igen i framtiden!

Rickard H
Råsunda

Visade engagemang och var hjälpsam

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Tack Rickard! Jag är glad att du gav mig förtroendet att sälja din fina bostad! Hjälper dig gärna igen i framtiden!

Rui W
Huvudsta

We are quite happy for the collaboration with Johanna and she is a brilliant person to work with!

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Thank you so much for the review Rui! It makes me really happy that you were satisfied with the sale and with my work. Looking forward to help you in the future. See you soon!

Yu Q
Huvudsta

She helped us with our sale for the apartment. easy to communicate. update us quickly during the bidding. Coordinate with us even during the weekend for our convenience. thank you.

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Thank you Yu for the nice review. It was a pleasure to help you sell your apartment! Best regards, Johanna

Thor N
Solna

Jag var köparen. Jag tyckte att Johanna var en trevlig person, hennes bemötande var respektfull och informationen som vi fick del av kring köpprocessen var sakligt. Johanna var alltid snabb på att svara på frågor som vi hade under köpprocessen och vi uppskattar det.

Svar från Johanna Markbäck Zeilon

Tack Thor, det uppskattas! Detsamma till dig och Kristian ni var snabba och tillmötesgående och vi kunde genomföra en smidig affär!