Erkan Inan

Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
5.0
Affärer senaste året

Erkan Inan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Erkan Inan har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Erkan Inan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 564 omdömen med ett betyg på 5.0. Erkan Inan har haft 67 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

564 omdömen om Erkan Inan

Sedan starten hos Reco 2022
Nellie N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Professionell och engagerad genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Sara S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Erkan har varit mycket professionell och trevlig i sitt bemötande genom hela processen. Han visade stor flexibilitet när mitt lägenhetsköp krävde snabba insatser och hanterade situationer utöver det vanliga på ett smidigt sätt. Kommunikation och information har varit tydlig och transparent från start till mål, och han har alltid varit tillgänglig för frågor och stöd. Jag kan varmt rekommendera Erkan som mäklare.

Veysel T
Sundbyberg

Väldigt enkel och lätt att nå. Jag var mycket nöjd med hans insats :)

Joy A
Sundbyberg

Förtroendeingivande, påläst och alltid tillgänglig. Erkan var tydlig genom hela processen och det kändes tryggt att sälja med Erkan. Jag rekommenderar honom starkt!

FILIP K
Centrala Sundbyberg

Vi anlitade Erkan för att sälja vår trea i Sundbyberg och är väldigt nöjda. Han svarade alltid när vi hörde av oss, och han gick igenom alla våra alternativ på ett objektivt sätt och delade med sig av sina erfarenheter. Han var trygg genom hela processen, och när vi blev nervösa eller stressade lyckades han alltid lugna oss. Trots en ganska tuff marknad fick vi ett fantastiskt pris på lägenheten. Vi rekommenderar Erkan varmt och kommer ringa honom igen nästa gång vi ska sälja.

Saga K
Centrala Sundbyberg

Erkan gav oss ett otroligt bra bemötande, inga frågor var för dumma och vi kände oss trygga med att köpa lägenhet med hans hjälp! Stort tack!

Patrik B
Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med att sålt med hjälp av Erkan. Från första kontakt till att vår bostad såldes förstod Erkan våra behov och hur långt vi hade kommit i processen att sälja. Erkan är hela tiden positiv och har hjälpt oss att känna oss trygga i försäljningen.

Zafer D
Centrala Sundbyberg

Det var ett rent nöje att samarbeta med Erkan! Han var väldigt välkomnande, professionell och såg till att allt flöt på smidigt från start till mål. Jag rekommenderar honom starkt!

Gustaf J
Sundbyberg

Bra bemötande! Kunde svara på frågor och var trevlig! Snabbt och smidigt köp.

Amanda-Lou L
Sundbyberg

Trots en snabb affär var alla möten mycket trevliga, processen tydlig och professionell. Det var tidseffektivt samtidigt som han tog sig tid att besvara alla frågor vi hade. Allt kändes tryggt genom hela affären. Kan varmt rekommendera Erkan!