Jag blev bemött på ett väldigt professionellt, tryggt och personligt sätt. Alexander var alltid tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att svara på alla frågor, stora som små. Man kände sig aldrig stressad eller bortprioriterad, utan han var engagerad genom hela processen. Jag hade förväntningar på tydlig information, struktur i processen och någon som skapade trygghet i ett stort beslut. Alexander överträffade de förväntningarna genom att vara både kunnig och pedagogisk. Han förklarade varje steg, gav...
Alexander Wall
Alexander Wall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
.Alexander Wall har varit registrerad mäklare sedan 2014-10. Alexander Wall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 434 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Wall har haft 49 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
434 omdömen om Alexander Wall
En ärlig och trevlig mäklare som var lätt att ha att göra med. Rekommenderas!
Bra bemötande skarpt lokalkännedom och god marknadssituation. Påläst.
Genom hela processen att sälja och köpa lägenhet upplevde vi ett mycket tryggt, snabbt och smidigt samarbete. Professionell, tillgänglig och effektiv – vi kan varmt rekommendera Alexander.
Trevligt bemötande både före och efter försäljningen. Även mycket hjälpsam vid fotograferingstillfället av lägenheten genom att flytta möbler! Rekommenderar varmt!
Exceptionellt bra! Kan verkligen rekommendera
Alexander sålde vår lägenhet genom ett par privatvisningar på ett snabbt och smidigt sätt. Som säljare uppskattar man ofta om det går undan och det gjorde det. Alexander var också mycket tillgänglig och svarade alltid snabbt på samtal och mess. Uppskattas!
Vi har köpt ett hus som Alexander förmedlade. Det började bra och han var väldigt tillmötesgående och ställde upp på extra visningar. Men när vi väl att skrivit på kontraktet så visar det sig att han har brustit i flera delar av sitt uppdrag. Sagt saker på visningar om huset som inte stämmer. Ganska stora saker om huset som har ett stort betydande värde på fastigheten. Dålig info om säljaren. Vi har bara träffat en ombud och aldrig haft kontakt med säljer fast det varit allvarliga brister på huset.
Oerhört kompetent mäklare och varm person. Vi som säljare har känt oss hörda och inkluderade kring bostadsförsäljningen, Alexander har kontinuerligt hållit oss uppdaterade och skött allt samt kommit med väl avvägda råd på vägen. Rekommenderar varmt Alexander Wall.
Trevlig och kunnig. Kände till området bra och gav bra tips samt genomförde budgivning och kontraktsskrivning på ett informativt och seriöst sätt.