Fantastisk på alla sätt och vis, både på det professionella och personliga. Helt uppenbart är Alexander exceptionellt kunnig på sitt område, med svar på allt, från det juridiska / legala, ”how to deal with difficult banks”, allt praktiskt vid flytten etc. Alexander förklarar allt ingående, lugnt och sakligt; blandat med humor där det passar in. Så, man kan också ha roligt med honom, samtidigt som man gör fler-miljon affärer😀 Alexander är i en klass för sig!
Alexander Wall
Alexander Wall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
.Alexander Wall har varit registrerad mäklare sedan 2014-10. Alexander Wall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 452 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Wall har haft 33 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
452 omdömen om Alexander Wall
Alexander är inte bara en otroligt duktig mäklare, utan framför allt en väldigt fin människa. Han är pålitlig, engagerad och kan verkligen sitt jobb. Det är svårt att hitta ärliga och genuina mäklare idag som faktiskt ser människan bakom affären och inte bara tänker på pengarna. Alexander är precis en sådan person. Han bryr sig på riktigt, är rak och ärlig och får en att känna sig trygg genom hela processen. Får man möjligheten att arbeta med Alexander ska man vara väldigt tacksam.
En person man känner förtroende för
Otroligt bra, Alexander är inte så äckligt sälj sliskig som många andra mäklare och är väldigt genuin vilket jag uppskattar väldigt mycket. Väldigt trevlig och stressar inte
Jag är supernöjd med hela processen och kan verkligen rekommendera Alexander. Han har varit väldigt trevlig, professionell och lätt att ha kontakt med från första visningen till kontraktsskrivningen. Som förstagångsköpare har jag haft många frågor och funderingar, och han har alltid varit tydlig, hjälpsam och snabb på att återkoppla. Jag har känt mig trygg och väl informerad genom hela processen och är väldigt glad över hur smidigt allt har gått!
Jag som köpare blev mycket bra bemött utifrån den jag är som person. Alexander var lyhörd, lugn, tydlig, tillgänglig och gav saklig information. Jag kände mig aldrig pressad utan att affären för den sakens skull drog ut på tiden. Jag hade egentligen tänkt mig en annan typ av objekt och Alexander visade på möjligheter och fördelar som faktiskt passade mina behov väldigt bra med detta objekt. Jag ser fram emot att flytta in i min nya lägenhet, processen har känts väldigt bra från början till slut.
Profesionell, noggrann, bra realtionsbyggare med viktig lokalkunnskap
Han har stor kännedom inom området och har koll på saker som sker och har skett. Stor kundkrets och har lätt att hitta köpare till varje lägenhet. God relation med alla föreningar i området och mycket trevligt och enkel att föra sunda dialoger med!
Enastående mäklare – tryggt, enkelt och professionellt! Att sälja mitt radhus med Alexander Wall som mäklare har varit en rakt igenom fantastisk upplevelse. Alexander är otroligt erfaren och saklig, vilket märks i hans proffsiga och tydliga rådgivning. Genom hela processen har han varit djupt närvarande och pålitlig, vilket har gett mig ett enormt lugn. Allt har känts väldigt enkelt och smidigt från start till mål. Jag ger Alexander mina varmaste rekommendationer och högsta möjliga betyg!
Vi anlitade Alexander Wall inför försäljningen av vår bostad och är mycket nöjda med hela processen. Alexander var professionell, lyhörd och tillgänglig från första mötet. Han gav oss en tydlig bild av marknaden och en välmotiverad prisstrategi som vi kände förtroende för. Visningen sköttes på ett imponerande sätt och budgivningen gick över förväntan. Alexander höll oss uppdaterade längs hela vägen och svarade snabbt på våra frågor – aldrig en känsla av att vi behövde jaga honom. Vi kan varmt rekommendera Alexander Wall till alla som söker en engagerad och kunnig mäklare!