HusmanHagberg Sundbyberg

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeSixYears
1 028
4.9

Välkommen till HusmanHagberg Sundbyberg! Letar du efter en mäklare i Sundbyberg, Rissne, Ursvik, Hallonbergen eller Duvbo? Ta då gärna kontakt med någon av våra professionella mäklare på HusmanHagberg Sundbyberg som även alla är bosatta i området. Vi har många års erfarenhet inom bostadsmarknaden här och en äkta passion för...

1028 omdömen om HusmanHagberg Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2019

Anna E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Scherdin en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Trevligt bemötande och engagemang. Flexibel när vi behövde extra visning.

Ida H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Scherdin en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Rekommenderar! Snabb, kommunikativ och väldigt pålitlig

Tommy M
Centrala Sundbyberg

Sebastian har känts lätt att ha att göra med från dag ett. Han har alltid ett trevligt och bra bemötande med mycket humor och känns samtidigt pålitlig och kunnig. Sebastian tar sig alltid tid och var snabb på att återkoppla när vi hade frågor. En superbra mäklare helt enkelt!

Antonio S
Centrala Sundbyberg

Sebastian har varit ett stort stöd genom hela processen. Professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor. Tack vare engagemanget och kunskapen kände jag mig trygg från start till avslut och är otroligt nöjd

Marina M
Centrala Sundbyberg

Mycket nöjda med vårat köp via Sebastian.

Sanna S
Centrala Sundbyberg

Sebastian var precis vad vi behövde! Han är ödmjuk, trygg och tillgänglig samtidigt som han är målinriktad och duktig på det han gör.

Felizia L
Centrala Sundbyberg

Sebastian är trevlig och lyhörd som Mäklare. Vi hade en lång process för vår del från fotografering till försäljning på grund av marknadsläget. Sebastian fanns alltid ett samtal bort för att svara på frågor, ge råd och vara till tjänst. Alltid professionell, trevlig och rak. Tydlig i sin kommunikation och arrangerade med flertalet visningar i olika etapper inför vår försäljning av lägenheten. Han har ett stort kontaktnät och känns personlig med sina kunder och spekulanter på ett professionellt sätt. Vi är mycket nöjda med...

Marie-Louise L
Centrala Sundbyberg

Sebastian var kunnig, social, lyhörd och hade ”fingertoppskänsla”. Kan varmt rekommendera honom. Kände oss trygga under hela processen. Han återkopplade snabbt och informativt.

Madeleine S
Råsunda

Vi är jättenöjda med Sebastian! Proffsig, kunnig och väldigt trygg genom hela processen. Alltid tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Rekommenderar!

Rebecka L
Centrala Sundbyberg

Var supernöjd med Sebastian! Alltid toppbemötande och tillgänglig, för frågor eller som bollplank. Det uppskattade jag verkligen genom processen. Rekommenderar!

Oskar E
Centrala Sundbyberg

Lyhörd och väldigt informativ. Rekommenderar!

Mahsa A
Centrala Sundbyberg

Sebastian är lyhörd och har en bra kännedom om marknaden, stort nätverk och bra tålamod!

Carl L
Centrala Sundbyberg

Väldigt bra från start till mål. Sebastian är väldigt bra på att hantera förväntningar hos både säljare och köpare och han vill göra bra affär där alla parter är nöjda. Han har väldigt bra kännedom om lokalområdet och väldigt lyhörd och följsam under hela processen. Supernöjd säljare som rekommenderar Sebastian alla dagar i veckan!

Malin B
Centrala Sundbyberg

Bra och förtroendeingivande mäklare. Vi fick snabba svar och hade god kontakt med Sebastian när vi köpte vår lägenhet som han förmedlade.

Dennis L
Centrala Sundbyberg

Positiv, kunnig och hjälper alltid till oavsett vad det gäller!

Mathias O
Centrala Sundbyberg

Sebastian visste precis vad jag var ute efter och hade svar på allt. Trygghet betyder mycket i stora köp och det är precis vad jag fick. Tack Sebastian!

Natallia S
Centrala Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med Sebastian som mäklare när vi köpte vår blivande lägenhet. Han var engagerad, kunnig och hade ett mycket trevligt bemötande genom hela processen. Sebastian var alltid tillgänglig, svarade tydligt på våra frågor och höll oss kontinuerligt uppdaterade, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Från visning till kontraktsskrivning fungerade all kommunikation smidigt och helt utan problem. Vi kan varmt rekommendera Sebastian till alla som söker en pålitlig, professionell och engagerad mäklare.

Paulina L
Centrala Sundbyberg

Sebastian är oerhört professionell och närvarande. Kommer definitivt anlita honom när det är dags att sälja.

Malin C
Centrala Sundbyberg

Sebastian är mycket professionell, tillgänglig och effektiv mäklare. Inom bara en vecka gjorde vi en toppenförsäljning med hans support! Rekommenderar varmt att köpa och sälja med honom.

Urban S
Centrala Sundbyberg

Snabb kommunikation och tog snabbt fram information och kontakter.

Anette L
Centrala Sundbyberg

Det var lätt att hitta Sebastian, en mäklare anlitad av många i Sundbyberg. Vi valde Sebastian för hans gedigna erfarenhet av just Sundbyberg och hans kontaktnät/kundregister. Vi fick bra tips och vägledning under hela processen. Sebastian är lätt att samarbeta med och återkommer snabbt med svar.

Shahrzad S
Centrala Sundbyberg

Engagerad och driven mäklare. Stöttade och informerade under hela processen. Bra på att lyssna på våra önskemål och få oss att känna oss trygga. Vi är supernöjda med försäljningen av lägenheten och kan varmt rekommendera Sebastian.

Antero C
Centrala Sundbyberg

Har nu sålt två lägenheter med hjälp av Sebastian och han har alltid levererat över förväntan! Alltid nåbar, super professionell och med ett otroligt driv!! Sebastian gör säljprocessen rolig helt enkelt. Ger verkligen mina varmaste rekommendationer. Bästa mäklaren i Sumpan, PUNKT!

Lorraine R
Rissne

Allt var ok behöver vara mer tillgänglig. Ibland tar lång tid att få svar när det gäller uppdateringar

Mirolla G
Ursvik

Ett stort tack till Sem Samson på HusmanHagberg i Sundbyberg för ett enastående arbete med försäljningen av vår lägenhet. Sem är en otroligt driven och kompetent mäklare som har full koll på marknaden. Vi upplevde kommunikationen som mycket bra – han var alltid tillgänglig, svarade snabbt och höll oss informerade under hela processen. Hans djupa kunskap om vårt område var en stor trygghet och bidrog verkligen till ett lyckat resultat. Vi är otroligt nöjda med försäljningen och rekommenderar Sem Samson varmt till alla som vill ha en smidig affär och bästa möjliga slutpris.

Touba M
Ursvik

Lättsam och trevlig och framdrivet mäklare

Daniel O
Rissne

Jag har nyligen köpt min nya lägenhet i Sundbyberg och jag är verkligen jättenöjd med hjälpen jag fick av Sem. Från vårt första samtal var han professionell, lyhörd och genuint engagerad i att hjälpa mig hitta rätt bostad. Sem vägledde mig genom varje steg i processen med tålamod och tydlighet. Han var alltid tillgänglig för att svara på frågor, förklara detaljer och säkerställa att jag kände mig trygg med mina beslut. Det som verkligen utmärkte sig var hans ärlighet och att han hela tiden gick den extra milen för att allt...

Niclas B
Centrala Sundbyberg

Är så tacksam Sen och hans insats med min förälsäljning. Han är positiv, lyhörd, engagerad och en stjärna när det kommer till tid och att hålla mig som säljare uppdaterad hela tiden. Kan varmt rekommendera Sem och HusmanHagberg Sundbyberg

Martin J
Centrala Sundbyberg

Trevligt bemötande, men hade för dålig koll på vissa saker i lägenheten. Gamla bilder ledde till att jag som köpare fick en felaktig bild av kyl/frys, och när jag frågade om det fick jag olika svar av mäklaren (Sebastian) och säljaren. I princip skyllde de på varandra, vilket jag fann märkligt och irriterande. Är heller inte nöjd med skicket på väggarna som visade sig ha stora hål, pluggar och missfärgningar, vilka jag inte kunnat se på visningen då de var bakom möbler och tv:n. När jag påpekade det, efter tillträdet, fick...

Svar från Sebastian Scherdin

Hej Martin, återigen beklagligt att du känner så som du beskriver här. Angående bilderna så stämmer det, säljarna ville utgå från de köpte bostaden 2020. Det sades att inget hade förändrats i lägenheten och jag utgick från att det stämde. Så när du frågade före tillträdet, så blev jag osäker hur det var med kylen. Det var dels över en månad sen jag visade lägenheten och dessförinnan 5 år sedan hon köpte lägenheten och jag då visade lägenheten. Så det är svårt att minnas det skiftet av kylen. Det var samma kyl som var på...

Carl B
Centrala Sundbyberg

Mycket nöjd som köpare. Sebastian var väldigt professionell.

Camilla E
Centrala Sundbyberg

Snabb och uppfattade signaler bra!

Erik John Alexander S
Skrev om Sebastian Scherdin en del av HusmanHagberg Sundbyberg

Sebastian drev försäljningsprocessen med hög energi, tydlig struktur och ett konsekvent lösningsorienterat angreppssätt. Efter första kontakten och signeringen satte han omedelbart en plan i rörelse med fotografering två veckor senare och en privat visning i direkt anslutning. Han kompletterade detta med ytterligare en privat visning veckan därpå för att maximera exponeringen innan Hemnet och öppna visningar. Återkoppling kom direkt efter de privata visningarna, och redan dagen efter hade han säkrat ett bud som ledde vidare till en smidig signering. Rekommenderas starkt.

Sebastian S gillar detta
Victoria W
Centrala Sundbyberg

Bemötandet var mycket vänligt. Jag fick svar på alla mina frågor. Mina förväntningar var att få information om lägenheten och brf. Sebastian levde upp mina förväntningar. Upplevelsen i helhet är trevlig och positiv.

Omar R
Centrala Sundbyberg

Mycket trevlig och professionell. Snabb på att återkoppla och duktig på kommunikation.

Jesper L
Centrala Sundbyberg

Sebastian är driven och lyhörd. Rekommenderar honom starkt.

Sandra E
Centrala Sundbyberg

Vi är så nöjda från start till mål! Proffsigt, trygg i sin roll, har en snabb återkoppling. Mer än nöjda och vi är så tacksamma att vi fick chans att jobba med Sebastian. Tack!!

Ali L
Centrala Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med Sebastian! Han var engagerad från start till mål, med en tydlig plan och ett stort driv för att få till bästa möjliga resultat. Kommunikation och återkoppling var alltid på topp, vi kände oss trygga och välinformerade genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Sebastian till alla som ska sälja sin bostad!

EMIL G
Centrala Sundbyberg

Efter att både köpt och sålt med Sebastian så kan jag inget annat än rekommendera honom. Det är väldigt enkelt att jobba med honom då han är lätt att få tag på under hela processen och lyhörd på mina tankar och önskemål. En riktigt bra mäklare kort och gott.

Enes B
Ursvik

Vi blev mycket väl bemötta av mäklaren redan från första kontakten. Han var professionell, tillgänglig och engagerad genom hela processen. Våra förväntningar var att få tydlig information och ett tryggt stöd under köpet, och mäklaren levde verkligen upp till det. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt, och alla frågor besvarades snabbt och tydligt. Sammanfattningsvis upplevde vi mäklaren som pålitlig, kunnig och förtroendeingivande, vilket gjorde hela köpet av bostaden på Brännarvägen 7 både smidigt och tryggt.

Ariana B
Ursvik

Trevlig, tillmötesgående och hjälpsam!

Zilola I
Sundbyberg - Ör

Jag är otroligt nöjd med Sem Samson som mäklare! Han var alltid tillgänglig, lyhörd och väldigt trevlig att ha kontakt med. Försäljningen gick smidigt och lägenheten blev såld mycket snabbare än jag vågat hoppas på. Kände mig trygg genom hela processen – stort tack för ett fantastiskt jobb! Rekommenderas varmt!

Emil R
Sundbyberg - Ör

Sem är lyhörd, väldigt serviceinriktad och det märks att han verkligen bryr sig om det bästa för sina kunder. Han vill hjälpa både säljare och köpare att komma i mål. I mitt fall var jag redo köpa en bostad snabbt och Sem hjälpte mig med svar på alla frågor och att hitta en bra deal med säljarna så vi kunde stänga affären så snabbt som möjligt!

Suleman A
Centrala Sundbyberg

In a sluggish market, optimism and the right attitude differentiates an excellent broker from an average one. In our case, Sebastian has been the excellent one with right attitude keeping focus on the end goal and canceling the noise. We are very happy with him and really recommend him.

Cissi C
Centrala Sundbyberg

Sebastian har varit exemplarisk genom hela försäljningsprocessen. Han har svarat på alla våra frågor och gett oss stöd i varje utmaning vi stött på. Han har varit engagerad hela vägen och det märks att Sebastian har en bred erfarenhet som särskiljer sig från många andra. Han har varit lyhörd för våra önskemål och tagit försäljningen i mål på bästa möjliga sätt. Sebastian återkopplade alltid snabbt och hölls oss uppdaterade och tog mycket väl hand om alla potentiella köpare. Vi är oerhört glada att vi valde honom som mäklare...

Sandra B
Centrala Sundbyberg

Bra kommunikation och förhandlade upp priset för oss köpare. Men bra och trygg återkoppling.

Tomas H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Markbäck Zeilon en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Kan varmt rekommendera Johanna!

Adnan A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Toubal en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Hallonbergen

Proffsigt och trevligt bemötande.

Saga S
Centrala Sundbyberg

Mycket professionellt och tryggt bemötande

Leopold S

Riktigt bra service, svar på alla frågor. 10/10

Susanna L
Centrala Sundbyberg

På en mycket tuff bostadsmarknad lyckades Sebastian genom hög energi och ihärdighet hitta den rätta köparen till min bostad.