Jonas.är otroligt kunnig på sitt område! Han är alltid tillgänglig och gör sitt yttersta för en bra affär!
Svensk Fastighetsförmedling Solna
Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Solna! Här möts du av kunniga fastighetsmäklare som kan Solna. Genom att vara lokala mäklare med en nationell organisation i ryggen kan vi erbjuda en mäklartjänst anpassad efter dig och dina behov. Med bred marknadsföring i både traditionella och digitala kanaler samt ett...
734 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Solna
Sedan starten hos Reco 2016
We got Manuel Campos services for a home purchase, and his support was exceptional. It was attentive, responsive, and guided us through the entire process with expertise. The level of transparency maintained was truly commendable. We felt confident and well-informed every step of the way. We highly recommend.
Thank you Delba for your kind words. I am really glad you felt this way and I am very glad to help you puchase this very nice apartment, welcome to Råsunda
Manuel gav otroligt bra service och höll oss uppdaterade genom hela processen - fran start till slut. Alla interaktioner var professionella och Manuel gav oss alltid svar pa fragor som vi hade kring försäljningen.
Blir otroligt glad och stolt över att ni känner så kring försäljningen och dialogen oss emellan. Jättenöjda köpare också vilket betyder mycket för mig. Tack så mycket för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen Erik.
Super nöjd med Jonas! Seriös och engagerad mäklare. Höll mig uppdaterad hela processen och gav mig en trygg och trevlig affär:) Rekommenderar Jonas starkt.
Vi tog in Jonas väldigt tidigt i vår försäljningsprocess för att kunna optimera den på bästa sätt. Under tiden låg bostaden på Svensk Fast hemsida och genom aktiv matchning hade vi privatvisningar på bostaden. Jonas höll oss väl informerade under hela processen, kom med förslag på hur vi skulle gå vidare när vi stötte på hinder. Slutpriset blev i linje med värderingen som sattes tidigt trots att marknaden sjunkit. Vi är nöjda!
Kunnig och driven - som levererar hela vägen!!!
Tack fina Liv! Så roligt att få hjälpa er med försäljningen! Varma hälsningar Johanna
Toppen bra mäklare som rak, tydlig och ärlig!
Vänlig, erfaren, konstruktiv och hjälpsam
Hej Karin! Så fint att du hittade rätt bostad! Tack snälla för de fina orden. Vi ses snart! mvh Johanna
Bra bemötande, proffsig och noggrann.
Stort tack Robert, det gläder mig att ni är nöjda med mig och vår mäklartjänst. Hoppas ni kommer stortrivas i den fina bostaden.
Jonas har hjälpt oss med två lägenhetsaffärer och vi kunde inte vara nöjdare! Jonas genomsyrar kvalité och har med sitt lugna och pedagogiska sätt förmågan att inge trygghet och skapa högt förtroende för oss som både säljare och köpare i dessa affärer. Vi är helt övertygade om att detta är orsaken till att vår försäljning prismässigt blev så framgångsrik, Tack Jonas!
Jonas har en bra bild över marknaden, är kommunikativ och finns alltid tillgänglig för frågor som är stora eller små.
Hej Maximiliam! Stort tack för ett gott samarbete med försäljningen av din fina lägenhet. Bara att återkomma om du skulle ha några frågor!
Manuel gjorde ett fantastiskt fint jobb med försäljningen av vårat boende.
Tack Johan, det gläder mig mycket att ni är nöjda med försäljningen och mitt arbete. Hoppas ni kommer stortrivas med ert nya boende.
Johanna tog oss igenom försäljningsprocessen på ett tryggt och professionellt sätt. Vill man ha en av Solnas bästa mäklare så är det Johanna.
Hej Jesper! Så fint skrivet av dig, tack snälla! Önskar er all lycka i nya huset! Varma hälsningar Johanna
Toppen på alla vis Rekommenderar!!!!!
Tack Göran, är väldigt glad och tacksam att jag fick hjälpa dig med försäljningen
Jonas är oerhört professionell, sätter rimliga förväntningar och har mycket god kommunikation. Vi hade anlitat Jonas igen och rekommenderar honom starkt till andra säljare och köpare ute på marknaden!
Wow, stort tack för detta Beverly! Lycka till med ert nya boende!
Tack vare Manuel kunde jag köpa en lägenhet innan den "kom ut på marknaden på riktigt". Han höll även säljaren lugn och väntade in mig tills jag hade sålt min gamla och visste att jag skulle ha råd att köpa den nya. Toppen bemötande och tydlig i all kontakt :)
Tack Louise, skönt stt det löste sig på bästa sätt för dig. Jättefint läge, bra planlösning och ett läge som kommer passa dig perfekt! Önskar dig en trevlig sommar så hörs vi snart igen
Vi är supernöjda med Johanna, både när det gäller köp av lägenhet och försäljning av nuvarande bostad! Vi har känt oss trygga och välinformerade genom hela processen. Problem som har dykt upp har hanterats snabbt och effektivt. Johanna är kompetent, serviceinriktad och flexibel, kan varmt rekommenderas.
Hej susanne! Det har varit så roligt att följa er både med köp och försäljning! Tusen tack för dina fina ord! Varma hälsningar Johanna
Jag köpte lägenhet en Manuel och fick ett professionellt bemötande. Kompetent inom olika delar.
Tack Dina, önskar dig och familjen en trevlig sommar och önskar er lycka till med er försäljning
Med Johanna kändes det verkligen som att jag och mitt ärende blev prioriterat. Hon lyssnade till mitt behov och var alltid positiv och med en problemlösare-inställning.
Hej Louise! Så roligt att få hjälpa er med försäljningen och kul att se dig som köpare av den nya bostaden hos oss också! Ha en underbar sommar!
Professionellt, kunnigt, noggrant och varm!
Hej Amy! Tack för de fina orden! Ditt radhus kommer att komma i fina händer hos sin nya ägare. Lycka till med nya huset! Varma hälsningar Johanna
Påläst och duktig, rekommenderar!
Hej Alexander! Så roligt att ni till slut hittade det ni sökte i Bergshamra! Tror verkligen att ni kommer att stormtrivas! Med vänlig hälsningar Johanna
Lyhörd för mina önskemål och förhoppningar. Lugn och saklig när man behöver trygghet och kunskap. Manuel har en otrolig lokalkännedom som är till nytta för köpare och säljare. Gör sitt yttersta för kunden! Jag kan starkt rekommendera Manuel Campos!
Tusen tack för ditt fina omdöme Anne, det har varit väldigt trevligt att få hjälpa dig med försäljningen. Jag hoppas du kommer trivas bra i din nya bostad och önskar dig en trevlig midsommar och sommar. Vi ses vid nyckelöverlämningen. Allt gott!
Johanna var professionell och tillmötesgående. Hon var hjälpsam och hade svar på alla våra frågor. Vi är mycket nöjda med bostadsköpet.
Hej Teodor! vad roligt att höra att ni är nöjda! Vi ses snart på tillträdet. Mvh Johanna
Gott bemötande och mkt bra anpassning till våra önskemål och förutsättningar. All formalia hanterad korrekt och effektivt. Kommunikation, uppdateringar och information sköttes perfekt.
Hej Gustav! Härligt att ni är nöjda med mitt arbete och tack för att ni varit så hjälpsamma att ha bostaden i god kondition inför visningarna.
Trevligt bemötande Han var kompetent, vänlig och förde sig utmärkt.
Johanna genomförde försäljningen på ett proffsigt sätt med mycket trevligt bemötande.
Hej Viveca! Tack så mycket för dina ord! Jag är så glad för din skulle att vi fick en smidig försäljning med ett riktigt bra slutpris. Varma hälsningar Johanna
Mattias var mycket hjälpsam och är behaglig och trevlig som person! Kändes tryggt hela tiden då han hörde av sig. Och han var Lättillgänglig. Jag fick ett stort förtroende för Mattias från första början då jag kom in till Svensk fastighetsförmedling bara för att fråga vissa saker.
He is professional and helpful.
Johanna gjorde ett fantastiskt jobb! Hon förstod våra behov från början, arbetade med stort engagemang och gav oss bra resultat på väldigt kort tid (även på den nuvarande marknaden). Vi uppskattade hennes expertis och korta svarstid på våra e-postmeddelanden och samtal. Vi kommer definitivt att kontakta henne igen i vår nästa bostadsaffär.
Hej Celia! Åh vad glad jag blir, tack! Har varit så roligt att få hjälpa dig både med försäljningen och även med ditt köp av ny bostad. Vi ses framöver i Bergshamra!
Johanna is great for both those looking for a place and for those selling one. Having experienced her kind, honest treatment from both perspectives, I can definitely recommend it!
Hej Pol! Tusen tack för dina fina ord! Härligt att du blir kvar i området, vi ses framöver! Mvh Johanna
Profissionell och ödmjuk mäklare
Hej Samuel! Stort tack för ditt omdöme! Hoppas att du kommer trivas i din nya lägenhet!
Som köpare var jonas hjälpsam, lyhörd, och väldigt proffsig.
Hej Fritz! Tackar för det fina omdömet. Ni har köpt en en helt underbar lägenhet som jag hoppas ni kommer njuta av under lång tid framöver.
Tydlig, trevlig, kunnig, kommunikativ, erfaren, förtroendeingivande och ordentlig
Hej Stephen! Så glad att jag fick förtroendet att hjälpa dig med ännu en försäljning i Bergshamra. Vi ses snart igen. Mvh Johanna
Mycket proffsig mäklare, erfaren och lyhörd. Lätt att prata med. Det märks att Johanna har lång erfarenhet och stor kunskap om bostadsmarknaden.
Hej Kristina! Tack för dina ord. Jag är övertygad om att Du och Carl Michael kommer att stormtrivas i radhuset! Vi ses på tillträdet. Varma hälsningar Johanna
Trevligt och profsigt bemötande. Förväntningarna var höga och uppgiften krävande eftersom jag ville sälja mitt nuvarande boende och plötsligt, på visningen som Manuel Campos ordnade, viste att jag hittat mitt nya hem på C M väg. Manuel fick fullt upp med två uppdrag och lyckades med konststycket med att sy ihop allt på bara 2 veckor. Jag är så nöjd!
Härligt att du är nöjd Merja, det var ingen lätt uppgift att lösa på så kort tid men är glad för din och säljarens skull att det gick så bra. Lägenhet med mycket fint läge väntar dig. Trevliga köpare som ser fram emot att flytta in till din fina lägenhet.
Bra rakt igenom och vi fick vad vi begärde trots en något avmattad marknad
Hej Kirsti! Vad roligt att höra att ni är så nöjda! Så fint att vi fick förtroendet att sälja er bostad efter att ni köpte er nya av min kollega. Må så gott så ses vi snart på tillträdet. Mvh Johanna
Det var ej lätt att välja mellan många proffsiga mäklare. Men till slut fastnade vi för Manuel Campos . Det gjorde vi rätt i, allt flöt perfekt- Vi rekommenderar honom till 100 %.
Tack så jättemycket för att jag fick hjälpa er med försäljningen av lägenheten. Vi hörs snart igen inför tillträdet, allt gott
Trevlig och med ett professionellt bemötande. Rekommenderas!
Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av den fina lägenheten.
Johanna var mycket proffsig och hjälpsam genom hela processen, och såg till att vi som säljare kände oss hörda. Plus i kanten för att hon lyckades få till en snabb och smidig försäljning i dagens oroliga marknadsläge.
Hej Kimiya! Så roligt att få hjälpa dig både med köp- och säljdelen av din fina lägenhet. Längtar du tillbaka till Solna så är det bar att du hör av dig! Mvh Johanna
Johanna är en otrolig engagerad och professionell mäklare, dessutom är hon en genuin trevlig och positiv person och hennes sätt inger trygghet och man känner sig väl omhändertagen som kund. Johanna har levt upp till förväntningarna och vi varmt rekommenderar henne som mäklare stark till både säljare och köpare.
Tillmötesgående på alla sätt och vis, Professionellt utfört. Vi är jättenöjda.
Toppen jobb. Men vid sign av lägenhet och kommunikation mellan köpare/säljare kunde ha gått fortare. Annars allt jätte bra😃
Johanna tog mycket väl hand om försäljningen av vår lägenhet. Hon är ett proffs!
Hej Nisse! Det har varit så roligt att få följa er och hjälpa er med er försäljning av ert fina radhus! Hälsa Brita så gott så hörs vi snart! Varma hälsningar Johanna
Johanna hjälpte oss att sälja vår lägenhet. Hon var snabb i reaktioner och kommunikation med oss. Inlyssnande men samtidigt tydlig och pådrivande vilket hjälpte oss att fixa alla förberedelser inför försäljningen i god tid. Professionell. Varm rekommendation.
Hej Svante! Tack å mycket för din rekommendation! Det glädjer mig att mitt arbetssätt fungerar och att ni är så nöjda! Vi ses på tillträdet! Mvh Johanna
Bästa mäklaren i Solna! Mattias är en inkännande, lyhörd, professionell och trygg mäklare men också en helt underbar och varm person som verkligen bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra. Rekommenderar verkligen Mattias till alla som ska köpa/sälja och vi kommer definitivt höra av oss till Mattias när det är dags att sälja!
Mattias var mäklare vid vårt köp av bostadsrätt. Han var mycket trevlig och tillmötesgående. Professionell och kunnig. Besvarade noga alla frågor. Enda lilla minus var att jag upplevde att han hastade igenom kontraktsskrivandet utan att stanna upp och lyssna tillräckligt länge när vi hade frågor. Han rekommenderas!
Väldigt kompetent och mycket trevlig och lätt att ha att göra med! Försäljningen gick jättesmidigt tack vare henne. Rekommenderar Johanna till alla som funderar på att sälja lägenhet i närheten.
Hej Maja! En fröjd att få hjälpa er med er försäljning! Kul också att ni skrev kontrakt på er nya bostad här hos oss i Solna! Lycka till i Lund och hälsa Björn så gott! Mvh Johanna
Väldigt nöjd, Självklart rekommenderar.
Hej Johnny! Tackar för det fina omdömet! Det var många turer fram och tillbaka men till slut så fick vi till det! Stort tack för ett bra samarbete!
Vi blev mycket bra bemötta av Johanna! Hon tog sig tid och var bra på att informera om upplägget. Hon var också snabb att återkoppla i alla moment. Det vi saknade var en avslutning. Vi fick inte det pris vi önskat vid försäljningen och blev mycket stressade av att köparen hela tiden gav oss deadlines via mäklaren. Vi hade uppskattat att inte förhandla under tidspress - det önskar vi mäklaren hade styrt upp på ett bättre sätt. MVH Torunn & Per
Stort tack för att ni tog er tid att ge mig ett omdöme. Det stämmer att köparen gav deadlines, det berodde till mestadels på att de gav ett bra första bud redan innan visning som låg drygt 10% över utgångspris där de önskade snabb återkoppling, vilket är vanligt då de även hade andra bostäder som var av intresse. Jag ville bemöta er båda på bästa möjliga sätt och satte fram deadline på svar från er som säljare, så att ni skulle få tid att tänka samt ge mig utrymme att jobba för att få in ytterligare bud på bostaden, vilket...
Johanna var tydlig med alla kort på bordet och försökte aldrig lova för mycket eller sätta orealistiska krav och mål. Det tillsammans med en varm och trevlig personlighet, gjorde att alla parter kände sig bekväma och nöjda med affären.
Hej Joakim! Tack för dina fina ord. Det känns fint att du känner dig nöjd. Varmt lycka till med er nya bostad! mvh Johanna