En engagerad och trevlig.mäklare som löste frågor och funderingar mer än man kan förvänta sig, mjuk framtoning men ända pådrivande utan att vara påtvingande. Tydlig men ändå glad och trevlig.
Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Välkommen till Svensk Fastighetförmedling i Skövde! Mitt emellan Vänern och Vättern hittar du Skövde. Närheten både till stad och natur, berget Billingen och ett rikt kulturliv gör orten otroligt populär. Funderar du över boende här? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan hjälpa dig att göra en smidig bostadsaffär. Förutom Skövde...
1172 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Sedan starten hos Reco 2016
Väldigt trevlig och hjälpsam.
Tack snälla för fint betyg! Stort lycka till med jobb och nya lägenheten! Allt gott!
Amanda har varit informativ, kreativ och mycket flexibel i sitt arbete. Väldigt trevlig och lätt att arbeta med. Rekommenderar Amanda absolut!
Tack snälla Johan för ett fint betyg! Jag tackar så mycket för förtroendet och för ett gott samarbete. Ha en fortsatt fin sommar så hoppas jag att vi hörs så fort ni är förbi Skövde igen! Allt gott!
Lätt att samarbeta med. Aldrig några konstigheter.
Hon är jättebra och trevlig! Mvh Thomas och Zanna
Mycket seriös och duktig. informativ
Mycket rutinerad mäklare. Alltid tillgänglig och ingenting är omöjligt, fick sålt vårt radhus på 1 mån i en utmanade tid som säljare. Rekommenderas starkt!
Superdriven och samtidigt väldigt ödmjuk. Otroligt professionell mäklare som gör en husaffär enkel och rolig istället för jobbig och orosfylld. Stort tack för all hjälp Magdalena.
Väldigt professionell, ödmjuk framtoning och serviceinriktad..
Jättetrevlig och tydlig! Visade lägenheten på ett bra sätt och skötte kontraktsskrivningen snyggt
Tack för detta och grattis till ett härligt ställe! Här kommer ni trivas utmärkt. Stort tack för ditt omdöme Johan! /Martin
Vi blev bemötta professionellt och personligt på samma gång. All kontakt med Martin var smidig och utöver vad man kan förvänta sig. Våra önskemål som köpare möttes väldigt väl både på visningen samt efter vilket ledde till ett snabbt köp som jag tror båda parter var mer än nöjda med.
Stort tack för ert omdöme och verkligen ett stort grattis till ett härligt hus! Är det rätt så kan det gå fort! All lycka nu. /Martin
Toppen hela vägen! Proffsig, angelägen och pålitlig!
Stort tack för förtroendet, Marcus! All fokus framåt nu! /Martin
Trevlig och proffsig. Känts tryggt och bra från början till slut.
Genuint intresserad av vad som ska säljas. Snabbt o enkelt får jag svar på mina frågor. Glad och positiv.
Lugn, tillmötesgående, ser till kundens bästa, trevlig, kunnig
Vi fick ett gott första intryck av Andreas och under hela processen har vi haft en god dialog.
Jättebra, lätt att samarbeta med och blev ett bra resultat.
Tack snälla för de fina orden Daniel, och tack för förtroendet igen. Är glad för att processen gick smidigt med ett gott resultat! Allt gott!
Ulrika gav ett väldigt tryggt och professionellt intryck från första mötet. Hon är lyhörd, tydlig och höll oss uppdaterade genom hela processen. Allt kändes enkelt och smidigt tack vare hennes engagemang och kunskap. Vi är supernöjda och tacksamma för hennes hjälp med försäljningen av vårt hus.
Magdalena hade bra tillgänglighet för visning och kommunikation via telefon/sms. Var angagerad vid försäljning både för säljare och för mig som köpare. Svarade professionellt på mina frågor och fick bra råd från henne. Mycket trevligt bemötande, varmt rekommenderas.
En fantastisk mäklare! Trevligt bemötande och lyhörd för våra önskemål. Hon är flexibel i sitt arbete och bra på att återkoppla. Ulrika kan på ett bra sätt bemöta ett brett klientel av människor. Hon bemöter såväl säljare som spekulant och köpare på ett bra sätt och är mån om att det ska bli en bra affär. Vi har anlitat henne tidigare och kan mycket väl tänka oss att anlita henne igen. Rekommenderar Ulrika som mäklare.
Vacker, smart och begåvad, hon gör sitt jobb bra. Tack ❤️ .MVH Irina Andersson
Daniel utförde uppdraget på ett professionellt sätt. Återkopplade och var hela tiden nära. Kan varmt rekommendera honom.
Vi var nöjda med affären. Tydlig genomgång av vilka förutsättningar som gäller. Hon har glimten i ögat utan att tappa professionaliteten!
Proffsig trevlig, lyhörd, effektiv,
Trevligt och öppet bemötande! Proffesionell, informativ, hjälpsam.
Förtroendeingivande med trevligt bemötande och snabb återkoppling.
Professionell och kundinriktad med ständigt gott humör.
Trevlig lätt att prata med. Bra genomgång vid kontraktsskrivning.
En mycket engagerad, lyhörd och initiativrik mäklare. Magdalena var alltid lätt att komma i kontakt med oavsett veckodag. Jag är mycket nöjd med hennes arbete.
Under hela säljprocessen har Magdalena varit tillgänglig – oavsett om det varit vardag, kväll eller helg. Alltid med ett leende och ett jäkla driv! Det som verkligen gjorde att vi valde Magdalena var hennes förmåga att tänka utanför boxen och komma med egna idéer, samtidigt som hon hela tiden var lyhörd för våra önskemål. Snabba puckar, rak kommunikation och ett grymt engagemang – precis som vi vill ha det. Vi är supernöjda och väldigt glada att vi sålde huset med hennes hjälp. Magdalena är verkligen en grym mäklare.
Vi har haft ett mycket bra samarbete
Tusen tack för ett gott samarbete och för ett fint betyg, stort grattis igen till din försäljning! Allt gott!
Trevlig, lätt att prata med! Vi fick ett super bra bemötande vid visningarna och under hela köpprocessens gång.
Tack snälla Josefin! Stort grattis till ert nya hus. Jag är så tacksam att jag har fått hjälpa er i denna process. Ha en fantastisk vår! Allt gott, Amanda Eek
Bra bemötande, trevlig, lättsam personlighet
I really appreciate her responsiveness and all the effort she put into helping out whenever she can. It’s clear that she genuinely strive to find the best solutions for both the buyer and the seller, which I truly respect.
Thank you very much for the kind words! I am grateful that I was able to help you, and congratulations again on a wonderful apartment! Have a nice spring now! The best, Amanda Eek
Toppenbra! Flexibel, genuin och superduktig!
Tusen tack Matilda för de fina orden! Tack också för förtroendet och för ett gott samarbete längs hela affären. Stort lycka till i ert nya hus, ha en fantastisk vår nu! Allt gott, Amanda Eek
Proffsigt bemötande, mycket kunnig och trevlig. Gav mycket bra hjälp och support under hela resan av försäljning av bostad.
Hun er bare en super god mägler, som jag klart kan anbefale andre at bruge, det tog hende under 14 dage at sælge vores bostad
Trevligt bemötande, glad o verkar brinna för sitt jobb. Maggan tog t.o.m sig tid o kolla upp parkeringsplats åt mig. Så jag e super nöjd o tacksam.
Trevlig, lätt att ha att göra med, man fick återkoppling väldigt snabbt. Allt gick smidigt.
Ulrika är en duktig mäklare med glimten i ögat!
Trevlig och rolig och glad. Fantastiskt skratt
Tack Jerker för fina ord! Stort lycka till i nya huset, allt gott! Amanda Eek
Hon är helt fantastisk Hon har kontakt och uppdaterar en hela tiden oavsett vilken dag i veckan det är
Tack snälla Fredrik för ett fint samarbete och för de fina orden! Jag är tacksam över ert förtroende i denna affär. Njut nu av våren! Allt gott, Amanda Eek
Välj Daniel Andersson som er mäklare! När jag nu skulle sälja min bostadsrätt så lyckades han med envishet, tålamod, vänlighet och glädje att sälja den! Inte ett helt lätt uppdrag i dessa tider, men han lyckades. Så, låt Daniel hjälpa er. Det kommer ni inte att ångra! /Annica P/
Vi är supernöjda med Andreas, han hade en väldigt god kommunikation med oss och vi kände en stor trygghet genom hela processen. Vid kontraktsskrivning var han väldigt proffsig, lugn och säker vilket gav oss en väldigt bra upplevelse. Vi vill även ge en extra eloge för hur han bemötte och hanterade säljarna som var ett äldre par, föredömligt skött!
Vi blev mycket bra bemötta av Magdalena. Hon visade ända från början ett stort engagemang och intresse. Förväntningarna var att hon skulle vara kunnig på sitt uppdrag och hjälpa till med frågor. Magdalena får toppbetyg av oss. Bästa mäklaren vi haft! Kan varmt rekommendera henne.
Seriös och engagerad. Mån om att både köpare & säljare ska känna sig nöjda och proffsigt bemötande hela vägen!
Vi fick ett otroligt varmt och engagerat bemötande från första stund. Martin höll oss väl uppdaterade med allt som hände och var alltid tillgänglig och tydlig i sin kommunikation. Vi fick bra råd vid de frågor som dök upp och Martin bidrog med mycket kunskap och erfarenhet i de diskussioner vi hade. Jag rekommenderar varmt Martin för de som vill ha en trygg, engagerad och kunnig mäklare!
Sara!! Stort tack för ditt fina omdöme och tack själv för ert förtroende och för många och konstruktiva diskussioner. /Martin
Martin var alltid tillgänglig och svarade snabbt på våra frågor. Han är en otroligt lugn och trygg mäklare som direkt fick vårt förtroende vid uppstartsmötet. Att sälja hus är en stressande situation, men Martins lugn smittade av sig och minskade vår stress. Han hade en tydlig strategi som var anpassad efter våra mål och behov, och involverade oss i varje steg. Vi fick löpande uppdateringar om vad som hände. Han gav oss bra råd och var också tydlig med att det är vi som säljare som har sista ordet och bestämmer. Vi har känt oss trygga genom hela processen, från start till mål!
Stort tack Anders för ditt fina omdöme! Tack också för ert förtroende i denna affär. All lycka med saltstänken framåt! /Martin
Bra bemötande i alla möten, påläst om objektet som såldes och snabb i att svara tillbaka på frågor. Vi är jättenöjda med Elin som mäklare!
Trevlig, glad och positiv mäklare