Glad, positiv, familjär o påläst👍😃👍
Amanda Eek
Amanda Eek är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Amanda Eek har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Amanda Eek har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.9. Amanda Eek har haft 29 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
138 omdömen om Amanda Eek
Tack så mycket för de fina orden Åsa, stort lycka till med ert nya nu! Allt gott till er!
Amanda är supertrevlig och enkel att ha att göra med. Hela säljprocessen gick jättesmidigt :-)
Tusen tack Katarina för de fina orden! Och stort tack igen för ditt förtroende, all lycka till med nya huset nu! :)
Amanda har varit toppen under hela processen att sälja min lägenhet. Hon är lyhörd, engagerad och professionell. Otrolig mäklare och människa. Rekommenderar!!
Julia! Fina du! Tack snälla för underbara ord och för ditt förtroende! Stort lycka till med ert nästa! Allt gott!
Jätteduktig, tydlig och har ett trevligt bemötande
Tusen tack Sofia, stort tack för de fina orden och stort lycka till med din fina lägenhet! Allt gott!
En fantastisk mäklare från start till mål! Varm, engagerad och samtidigt tydlig och otroligt professionell. Jag har känt mig trygg genom hela processen och är väldigt imponerad av det arbete hon lagt ner för att få till en så bra försäljning. Jag kan varmt rekommendera henne!
Men Emma! Vilka vackra ord! Tack snälla snälla du för ett underbart samarbete och grattis igen till en lyckad affär! Stort lycka till i nya huset, jag är övertygad om att du kommer få det så bra! Allt gott till dig!
En seriös och trevlig mäklare Rekommenderas varmt.
Tusen tack för fina ord Peter, och stort tack för ett fint samarbete! Lycka till i nya lägenheten!
Trevlig och hjälpsam. Tydlig kontraktsgenomgång
Tusen tack för de fina orden, och tack för ett gott samarbete! Stort grattis, och stort lycka till med allt!
Mycket duktig och trevlig mäklare. Engagerad och lätt att komma i kontakt med. Svarade på alla frågor man hade. En glad tjej
Tusen tusen tack Sophia för de fina orden! Så roligt att få hjälpa er med detta och jag är övertygad att du kommer trivas hur bra som helst! Allt gott till dig!
Vi fick bra kontakt direkt. Informationen var tydlig och utbyte skedde regelbundet. Lätt att nå Amanda och få svar på våra frågor.
Stort tack för de fina orden Jan! Det har varit så roligt att få hjälpa er och lilla Zappa, tack för ett gott samarbete och ert förtroende & stort lycka till i letandet efter nästa idyll!
Amanda har varit ett fantastiskt stöd under hela processen att sälja vår lägenhet. Hon känns kunnig, trygg och personlig. I allt från fotografering, annonsering och styling till kontraktskrivning har hon lotsat oss och förmedlat bra kontakter i det hon inte själv ordnat med. Varma rekommendationer!
Tusen tusen tack för det fina orden! Jag är så glad och tacksam för att jag fått hjälpa er och för att allt löste sig till det bästa till slut! Stort grattis och lycka till!