Daniel Andersson
Daniel Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde
.Daniel Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Daniel Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 146 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Andersson har haft 39 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
146 omdömen om Daniel Andersson
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Kompetent mäklare som fanns tillgänglig vid frågor. Visade intresse ville båda parternas bästa.
sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Mycket bra, enkelhet och trevligt bemött på alla sätt och vis!
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Vi är mycket nöjda med Daniel.
Vi hade inte förväntat oss att huset skulle säljas
så snabbt. Mycket trevligt bemötande och kunnig.
Vi är helnöjda 👍👍 -
köpte sitt hus med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Daniel is a very professionell broker and also very custumer orientaded. (And he looks damn‘d young ;-)
Ett professionellt och trevligt bemötande, serviceminded och lösningsorienterad är eett stort plus hos Daniel.
Mycket tydlig och positiv. Lätt att arbeta med!
Professionellt bemötande, kunnig och hjälpsam person. Lyhörd när vi uppmärksammat fel på pantbrevet och han korrigerade det . Känns som att han alltid är där när man behöver honom .
Driven och tydlig bra mäklare
Tack
Professional , Polite and Honest -
Daniel var trevlig och lättsam, kunnig i sitt område.