Albin har varit ett oerhört bra stöd till oss när vi skulle sälja vår sommarstuga. Tät kontakt, aktiv i hela processen samt korrekt och trygg att samarbeta med. Han är också väldigt trevlig och lättsam. Kan varmt rekommenderar Albin.
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Välkommen till en fastighetsmäklare med koll på läget i Nynäshamn! Vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg i bostadsaffären och i slutet göra en affär du känner dig nöjd med. Genom att samarbeta med dig och hålla öppen kommunikation tror vi att vi på bästa sätt kan hjälpa dig i bostadsbytet. För oss är varje affär unik...
909 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Sedan starten hos Reco 2016
Stort tack för en fin recension och din reco! Så kul att få jobba med er. Lycka till med nya livet på sjöar och hav. Albin
Kunnig, förtroende ingivande, känns som han jobbar för oss som säljare, lagom formell, bra bemötande och en del humor. Vi tycker att han lagt ner mycket tid, bra jobb och energi på vårt objekt. Skulle gärna välja honom som mäklare igen.
Jag rekommenderar varmt Alexander. Han är trygg, lyhörd och pålitlig.
Engagerad och kunnig mäklare. Hög tillgänglighet och väldigt lätt att ha att göra med!
Stort tack för samarbetet. Vi hörs vidare i affären. Albin
Varm bemötande, karismatisk och sakkunnig.
Stort tack för din reco! Vi hörs igen på tillträdet!
Det kändes tryggt och säkert från första stund. Sen är hon en fantastisk medmänniska när det känns tungt och nervöst vid en sån här stor affär. Skulle varmt rekommendera henne som mäklare. Åke och Anny.
En helt fantastisk mäklare som hjälpte oss att köpa hus i Skärlinge, svarade alltid i telefon och höll oss i handen genom hela processen. 5/5 möjliga!
Vi hade 3st olika lokala mäklare att välja mellan och valde Alexander vilket vi är mycket nöjda med och han rekommenderas starkt. Affären gick bra, smidigt och han var mycket sakkunnig. Spekulanter hade vissa frågor som Alexander fick lov att rätta dom på. Ett par påpekade att när grannens sålds så var det typ 700.000kr billigare än vårat men då informerade Alexander att huset som såldes senare var 650.000kr dyrare än vårat m.a.o Alexander är påläst och kan sin sak.
Alexander gav ett förtroendeingivande intryck och skötte allt på bästa sätt. Vi kan varmt rekommendera honom.
Albin var trygg och pålitlig. Han höll tät kontakt med oss som säljare och gjorde att jättebra arbete. Vi är väldigt nöjda. Rekommenderas varmt.
Stort tack för ett trevligt och bra samarbete. Kul att få bilda lag med er. Vi hörs vidare inför överlämningen. Albin
Tillmötesgående, trevlig, ödmjuk och kunnig
Han är kunnig och kompetent. Han kan sitt område och sina köpare
En driven och seriös mäklare! Väldigt nöjd
Jag uppfattar Albin som kunnig, saklig och trevlig
Tack för trevlig reco! Vi hörs vidare i köpet Albin
Han är tydlig och pedagogisk. Leder bra i sälj processen. Lätt att ha och göra med. ”Ser säljaren” på ett bra sätt.
Stort tack för din reco Lena. Trevligt att få jobba tillsammans! Vi hörs framåt i köpet Albin
bra mäklare bra personkontakt svarar snabbt om det är nått
Stort tack för din reco. Trevligt att få jobba tillsammans. Vi hörs igen Albin
Jag tycker att Martin har redan från första stund en ordentligt saklig och bra beskrivande förklaring om hur hela förloppet av affären kommer att gå till och inga uppskruvade förväntningar på hur affären kommer att driva iväg ekonomiskt, utan saklig och seriös med allting. Är mycket nöjd med Martin från första mötet till försäljningen av vårat hus och alltid bra dialog under försäljningens gång hur vi ska gå till väga för att få ett resultat där alla blir nöjda. Mvh Patrik.W.
Världsklass, bemötande, stöttning och engagemang.
Stort tack för en fin reco Annika. Så kul att få jobba och samarbeta ihop. Vi hörs vidare i köpet. Albin
Köpt via Martin. En mäklare som är lättillgänglig och lätt att prata med. Bryr sig om både köpare och säljare är mitt intryck. Rekommenderas!
Väldigt smidig affär och Albin är föredömligt snabb och service minded
Stort tack för en fin reco! Kul att få hjälpa er med både köpet och försäljningen. Vi hörs vidare Albin
Trevligt bemötande. Flexibel och snabb då vi ville kolla och köpa innan visning. Rak och tydlig kommunikation. Allting toppen med andra ord.
Stort tack för en fin reco o vitsord. Så kul att ni hittat rätt hus till framtiden. Vi hörs vidare i köpet. Albin
Albin har varit en trygg stöttepelare genom hela försäljningsprocessen! Håller oss säljare uppdaterade hela tiden med vad som händer. Gör allt på en exceptionell nivå och kan verkligen rekommendera Albin - han är en stjärna!
Stort tack Camilla för din reco. Så kul att få förtroende att hjälpa er i försäljningen. Vi hörs vidare i köpet. Albin
Väldigt trevligt och saklig. Vi var kanske mest nyfikna men fastnade fort för huset mäklaren gjorde en mycket smidig budgivning Hjärtligt tack
Stort tack för en fin reco Jim och grattis till ert fina ställe. Vi hörs vidare i köpet. Albin
Trevligt bemötande, hjälpsam. Snabbt agerande
Trevligt och kunnigt, kan bara rekommendera:)
Cecilia har ett underbart glatt humör oavsett vilka konstiga frågor vi ställt. Hon har svarat i telefon på olika tider så vi kunnat nå henne på. Vi är tacksamma för alla förklaringar som vi har ifrågasatt . Hon har gjort ett fantastiskt arbete med att få vårat hus snart sålt. Tack för allt. MVH Anders och Berit Frisk
Jätte bra mäklare kommer att anlita henne om vi ska köpa i framtiden
Kunnig, insatt och tillmötesgående. Svarar snabbt på förfrågningar och gör ett utmörkt förmedlingsarbete. Serviceminded. Bjuder på goda bullar vid kontraktskrivning.
Stort tack för din reco Gunnar. Kul att få träffa er och hjälpa till att hitta rätt. Vi hörs vidare i köpet. Albin
Alexander är lugn, trygg och tydlig. Han återkopplar och håller dig uppdaterad. En fint hanterad affär där vi sålde innan öppen visning till ett pris vi var nöjda med. .
Jätte nöjd med min mäklare, rekommenderar till alla som söker bostad
Min man o jag är jätte nöjd med våra mäklare Alexander o vill rekomendera till alla som söker att köpa bostad.
Trevlig, lättsam, lugn, streetsmart, mycket bra att samarbeta med.
Professionell, trevlig, tillgänglig, opartisk, svarar utförligt på frågor och söker och hjälper till med kontakt för ytterligare information vid behov. Processen gick väldigt smidigt och jag skulle rekommendera starkt .
Han var kunnig och trevlig……………
Supernöjd med Martin genom hela köpet!
Fick svar på våra frågor, kunnig, seriös, ett trevligt bemötande. Vi är nöjda
Stort tack för er reco och grattis till den fina våningen. Vi hörs vidare i både köp och försäljning. Allt gott Albin
Kan varmt rekommendera Alexander! Han är duktig och professionell.
Jag upplever mäklaren Alexander Lindeberg som kunnig, vänlig, tillmötesgående, uppmuntrande och tålmodig i lång process pga min sjukdom. Mycket bra upplevelse av hela affären. Rekommenderas gärna till andra.
Bra bemötande, kommunikation och affär! Nöjd med att köpa lägenheten från Alexander!
Alexander är lyhörd och tillmötesgående. Han har ett mycket bra bemötande och jag känner att han fanns där för mig vid min försäljning. Kan varmt rekommendera Alexander Lindesberg.
Martin hjälpte oss att sälja vårt radhus i en tid då marknaden gick väldigt trögt. Ändå lyckades vi samla 13 olika sällskap för visning och sälja till rekordpris på våran gata. Han ringde ofta och uppdaterade hur allting gick och det kändes som att han var engagerad och lade ner mycket tid på vårt objekt.
Otroligt bra bemötande, glad varm och trevlig. Cecilia var dessutom över förväntan snabb när vi hade frågor till förening, säljare och byggföretag.
Hej Carolin, Tack så jätte mycket för ditt fina omdöme. /Cecilia Lagborn
Alexander var mycket trevlig hade god kunskap om objektet och kunde lätt svara på allt jag frågade om.
Lugn saklig och tålmodig men framförallt ärlig vilket man inte kan säga om alla mäklare idag dessvärre . Rekomenderas
Ovanligt lugn och närvarande mäklare som fångade vår tankar och funderingar under visningen på ett proffsigt sätt. Albin var dessutom tydlig om vilka regler som behövde följas (penningtvätt tex) på ett förtroendeingivande sätt. En extra stjärna för hur han höll kontakten under den utdragna budgivningsprocessen och informerade om förändringar och eventuella otydligheter som kunde uppkomma under processen. Tack!
Stort tack för din fina reco. Så kul att höra att ni är nöjda med resan i köpet. Vi hörs vidare i affären. Albin
Trevligt bemött, bra förmedlande av information, känns som att man har koll på det viktiga efter mötet.
Trevlig, lätt att prata med och snabb.
Mycket proffsig och hjälpsam. Albin tog snabbt fram svar på våra frågor och låg inte på oss för mycket, utan vi kunde fatta vårt beslut i lugn och ro.
Stort tack för en fin resa från visning till affär. Grattis till ert ställe och hoppas hela familjen kommer trivas väl. Vi hörs vidare. Albin
- Vi blev bra bemötta av mäklaren, med vetskapen om att vi inte tidigare gjort denna process tidigare tog vi allt i lugn takt och de frågor vi hade kunde besvaras på ett bra sätt. - De förväntningar som fanns från vår sida på mäklaren var att kunna besvara frågor, vara tillgänglig under processen och återkoppling gällande säljarens tänk och syn. Allt det uppfylldes. - Sammanfattningsvis är vi nöjda med hur smidigt allt gått, vi är nöjda.
Han är lyhörd och bra på att återkoppla, informera om status hela tiden.
Stort tack för förtroendet att hjälpa er i försäljningen. Vi hörs vidare i affären Albin