Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

tradition.se
  • BadgeEightYears

Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Stockholms innerstad? Vi på Tradition Mäkleri Östermalm, tidigare Bostadsrättspecialisterna är framfusiga, engagerade och har ett stort intresse för det vi gör: förmedlar bostadsrätter. På vår hemsida kan du se alla objekt vi förmedlar i dagsläget, vad våra avslutade affärer...

859 omdömen om Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

Sedan starten hos Reco 2016

Jonathan M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan

Lättillgänglig och kunnig. Köpprocessen gick smidigt! Rekommenderas!

Anders W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Hjälpsam och professionell. Lyckades hitta en lägenhet som vi sökte.

Anne Sofie A
Sålde sitt hus med hjälp av Jan Borild en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Askrike - Bo Gärde

Vi är väldigt nöjda med Jan Borild och hans proffsiga sätt att bemöta oss och ordna med kontakter för besiktning, uppmätning och fotograf. Allt har varit toppen, kan inte bli bättre.

Ulrika S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

Vi är jättenöjda med Karolina Miramadi, hon gjorde verkligen allt och lite till. Väldigt trevlig och professionell!

Johan B
Vasastan - Birkastan

Bra och transparent process. Tillgänglig och påläst.

Henrik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jan Borild en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan

Mycket kompetent mäklare. Gav bra råd från början till slut och jag kände mig väl omhändertagen genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas!

Lisa Emelia S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jan Borild en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Östermalm

Hej, Jan var professionell, snabb och effektiv vid min lägenhetsaffär. Jag fick också förtroende för Jan och han kändes ärlig och det kändes tryggt. Lycka till.

Anna C
Östermalm

Vi var väldigt nöjda med Jan som mäklare. Seriös, trevlig och alltid tillgänglig. Gjorde det lilla extra, för både oss som säljare så väl som potentiella köpare.

Liselott B
Vasastan

Trevlig och rakt igenom proffsig mäklare

Linda O
Vasastan

Jan Borlid har med sin långa erfarenhet och kunskap utfört sitt mäklaruppdrag mästerligt. Han har använt genomtänkta strategier, har verklig fingertoppskänsla vid bedömning av intressenter och ett vänligt och trevligt bemötande. Han har verkligen visat hur viktigt det är att ha en mäklare med gedigen erfarenhet och verkligt engagemang för att lyckas med en försäljning i en osäker marknad. Bästa möjliga rekomendationer till Jan Borlid! /Linda Olovsson

Katarina A
Vasastan

Vi har fått en mycket gott bemötande. Agerat snabbt och återkommit löpande. Var mycket flexibel gällande visning av lägenheten. Agerade mycket professionellt vid kontraktsskrivning och underlättade för oss genom att själv komma till oss för signering. Mycket nöjda!

Jörgen O
Gärdet

Kunnig, erfaren och inlyssnande.

Viktor R
Östermalm - Nedre Gärdet

Jan agerade professionell från början till slut av uppdraget samt alltid gjorde det lilla extra. Det var tydligt att Jan har gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare och därav även rådgivare under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Jan

Emmy P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan

Väldigt professionell och trevlig mäklare som hjälpte mig sälja min lägenheten med kanonresultat!

Ronny P
Östermalm - invid Lärkstan

Mkt gott intryck, vi blev snabbt ett bra team, trots utmanande lgh marknad så fick vi många spekulanter på lgh, vi tycker att Anette gjorde en mkt bra sälj annons o ställde alltid upp o visade lgh om tiderna inte passade, vid budgivningen hade vi en bra kontakt, mao så anlitar vi gärna Anette vi fler tillfällen om vi behöver

Gustav Ö
Vasastan - Birkastan

Vi hade en relativt stökig försäljningsprocess med olika förseningsmoment men Magnus var lugn genom hela processen och hjälpte oss med bravur! Skulle rekommendera varmt!

Minja L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

Väldigt bra och förtroendeingivande bemötande! Fick bra återkoppling på mina funderingar!

Dennis R
Vasastan

Kung! Proffsig från första stund. Tydlig både mot köpare och säljare. Hade inte kunnat önska mig något bättre av en mäklare.

Freia S
Kungsholmen

Vi köpte vår första gemensamma lägenhet med Magnus och blev super nöjda! Vi upplevde Magnus som en fantastiskt engagerad, lyhörd och passionerad mäklare som tar sig tid. Vi kan varmt rekommendera honom!

Markus P
Vasastan - Birkastan

Det är andra gången vi anlitade Magnus och han leverade - igen! Han är lyhörd, otroligt trevlig och schysst mot alla partner. Att han dessutom lyckades sätta ett otroligt kvadratmeterpris i en svår marknad gör ju inte saken sämre.

Ellen S
Birkastan - Vasastan

En super duktig, erfaren, engagerad och trevlig mäklare. Vi fick hjälp utöver förväntningarna och är helnöjda med hela processen från visningar till försäljning.

Mikael K
Östermalm

Magnus Larson gav ett seriöst och professionellt intryck. Svarade även snabbt på både SMS och samtal. Dessutom balanserad och mån om att alla inblandade parter skulle vara nöjda. Rekommenderas varmt

Alexander L
Vasastan

Förtroendeingivande och kunnig. Supernöjd!

Linus B
Vasastan

Professionellt och därtill mycket trevligt bemötande. Flexibel, lösningsorienterad.och serviceminded!

Charlotte S
Vasastan

Jan gav ett trevligt och proffesionellt bemötande från första början och såg till att göra alla parter nöjda. Jag skulle varmt rekommendera Jan Borild till andra och har fått ett så bra intryck!

Nina R
Vasastan - Norrmalm

Mycket positivt, även om han inte var vår mäklare så hjälpte Magnus oss mycket och svarade på alla våra frågor på ett snabbt och bra sätt.

Birgit Elisabet C
Lidingö - Rudboda

Engagemang och god kunskap. Trevlig att ha att göra med. Jan och Magnus har hittills levt upp till mina förväntningar.

Sofia D
Vasastan - Birkastan

Positiv och engagerad. Har både köpt och sålt via Anette Larsdotter och kände förtroende och transparens i båda processerna.

Daniel L
Östermalm

Proffsig och hjälpsam genom hela processen

Hanna W
Östermalm

Vi har både köpt och sålt av Magnus och har känt fullt förtroende båda gångerna. Magnus ingjuter ett stort förtroende med sin gedigna kunskap och erfarenhet. Att han dessutom är sjukt trevlig och rolig att samarbeta med för att vi inte skulle anlita någon annan mäklare i innerstan. Magnus är bäst!

Mats N
Kungsholmen

Jan hanterar sin mäklarroll med tydlig yrkesstolthet. Han är mycket aktiv och parerar snabbt när så behövs på en orolig marknad.

Elin K
Nedre Gärdet - Östermalm

Jan var proffsig och tillmötesgående från första stund. Försäljningen av min bostad gick snabbt och smidigt. Resultatet motsvarade mina förväntningar.

Hanna R
Nedre Gärdet - Östermalm

Jättenöjd! Enkelt och mötte absolut mina höga förväntningar.

Jessica C
Kungsholmen - Pontonjärparken

Magnus, var väldigt tillmötesgående till mig som köpare. Ordnade med privat visning, rådgav kring mina funderingar och förmedlade bra mellan mig och säljaren.

Rickard M
Vasastan - invid Odenplan

Magnus är superduktig som mäklare och jag skulle gärna anlita Magnus igen. Dock delegerade han alldeles för mycket av visning/kontakter med spekulanter och kontakter med oss som säljare till sin assistent.

Maria B
Nedre Gärdet - Östermalm

Mycket bra bemötande och engagerad!

Per Thomas A
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Lidingö - Rudboda

Helt fantastisk mäklare. Transparent mot alla parter och gör försäljningen väldigt smidig och tar fullt ansvar hela vägen. 5 av 5 på alla sätt!

Elliot A
Lidingö - Rudboda

Precis det man önskar att en mäklare ska vara från första möte till mål - inlyssnande, tydlig, ihärdig och målmedveten med stark känsla för processen på en minst sagt nervös bostadsmarknad. Skulle utan tvekan anlita Magnus och hans kollegor igen.

Erik W
Nedre Gärdet

Mkt trevligt bemötande och proffsigt hanterat. Felfritt helt enkelt.

Jörgen O
Nedre Gärdet

Proffsig, kompetent, bra bollplank, alltid snabb återkoppling.

Annika T
Bromma

Magnus är en engagerad och närvarande mäklare. Jag har under hela försäljnings-processen känt mig i otroligt trygga händer. . Magnus är väldigt kunnig och han har varit behjälplig vid frågor och funderingar och alltid delat med sig av goda råd. Han är snabb på att återkoppla och hålla en uppdaterad. Dessutom väldigt trevlig och positiv att ha vid sin sida i en försäljning. Jag skulle och kommer varmt rekommendera Magnus till alla.

Ingela K
Vasastan - Odenplan

Vi är extremt nöjda! Bra och trevligt bemötande. Respektfull. Söker lösningar som är individuella efter våra behov och möjligheter. Snabb med feedback om processen. Engagerad.

Lennart M
Vasastan - Odenplan

Mycket engagerad och effektiv som alltid. Lägger ner mycket tid och arbete på att leverera på bästa sätt.

Peter L
Vasastan - Tegnérlunden

Gedigen och erfaren! Uppfyllde våra förväntningar.

Henrik C
Vasastan

Detta var vår andra försäljning med Magnus, det finns en anledning till varför vi är återkommande kunder, han är väldigt tydlig i kommunikationen, sätter en bra plan hur arbetet ska ske. Allt följs upp på ett föredömligt sätt. Rekommenderas varmt!

Anders Ö
Östermalm - invid Lärkstan

Supertrevlig, duktig och jobbar hårt. Kan bara rekommendera honom å det allra bästa.

Sofia D
Vasastan

Allt igenom trevligt bemötande och process. Förtroendeingivande.

Stefan S
Vasastan - Birkastan

Magnus är mycket kunnig och service inriktad. Bra koll på marknaden.

ANDERS C
Vasastan - Birkastan

Magnus är en oerhört kompetent mäklare. Utan tvekan är det hans långa erfarenhet som gör att han vågar låta affären ta den tid den behöver. Hans utomordentliga kommunikativa förmåga gör att han alltid håller oss uppdaterade med vad som blir nästa steg och var vi ligger i processen. Med Magnus som mäklare kan man lugnt sitta i baksätet och njuta av åkturen mot sitt nya boende.

Svar från Magnus Larsson

Hej Anders! Tack för fina och värmande ord. Vad roligt att höra att ni är nöjda med min insats och trevligt att jag fick förtroendet att kickstarta er resa mot nya bostadsäventyr.

Henric B

Köpte lägenhet av Jan, väldigt trevlig och vi är mycket nöjda!