Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

tradition.se
  • BadgeTenYears
1 083
4.9

Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Stockholms innerstad? Vi på Tradition Mäkleri Östermalm, tidigare Bostadsrättspecialisterna är framfusiga, engagerade och har ett stort intresse för det vi gör: förmedlar bostadsrätter. På vår hemsida kan du se alla objekt vi förmedlar i dagsläget, vad våra avslutade affärer...

1083 omdömen om Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

Sedan starten hos Reco 2016

Per K
Östermalm

Mycket proffsigt och engagerat arbete. Bättre än konkurrenterna upplevde jag.

Adam W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jan Borild en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan

Trevlig, kommunikativ och kunnig mäklare, kändes tryggt och enkelt att köpa lägenhet.

Björn E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jan Borild en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan

Upplever Jan som senior och kunnig om marknaden. Återkopplar snabbt på alla sätt. Har erfarenhet av Jan vid både köp och sälj och har bara positiv erfarenhet.

Markus P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan - Birkastan

Det är tredje gången jag säljer med Magnus och jag blir alltid mycket nöjd. Det märks att han har lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden – även vid lite mer utmanande försäljningar lyckas han skapa nöjda kunder på båda sidor. Magnus kännetecknas av ett starkt driv, tydlig kommunikation och framför allt, en imponerande säljförmåga.

Ingrid Julia H
Vasastan - Birkastan

Magnus har bemött spekulanter och oss som säljare med stor respekt och integritet. Vi är oerhört nöjda med Magnus som mäklare, han sticker ut med sin professionalitet! Magnus har hållit oss väl informerade vilket gjort processen väldigt enkel och smidig.

Pernilla H
Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Magnus är mycket professionell och kunnig mäklare. Han bidrar till att det blir en smidig och effektiv process att sälja sin bostad. Vi är mycket nöjda!

Gunnar N
Vasastan - Odenplan

Toppklass från början till slut, rekommenderas varmt!

Lisa N
Vasastan

Kände mig jättetrygg med allt han gjorde. Otroligt proffsig och vänlig.

Marcus A
Köpte en tomt med hjälp av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Falkberget

Vi köpte vår fastighet genom Karolina och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Hon var både professionell och mycket trevlig att ha kontakt med under hela processen. Karolina skapade en trygg och behaglig stämning, samtidigt som hon var tydlig, påläst och alltid tillgänglig för frågor, även sena kvällar. Det märktes att hon verkligen bryr sig om både säljare och köpare, och att hon vill att alla parter ska känna sig nöjda. Hennes lugna och förtroendeingivande sätt gjorde köpet till en positiv upplevelse från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Karolina som mäklare!

Mats F
Stocksund

Engagerad, positiv, kunnig, lösningsorienterad, realistisk, trevlig

Patrik B
Vasastan - Norrmalm

Jan var ett proffs genom hela processen när vi köpte bostad genom honom. Vi kommer använda honom när det är dags att sälja!

Pam B

Jan har skött sitt uppdrag utmärkt. Han har kommunicerat bra med oss Vi kan varmt rekommendera Jan till andra.

Louise H
Vasastan - Norrmalm

Magnus var väldigt trevlig och lättillgänglig samt kunnig inom sitt område. Det jag saknade var en optimist och driv till en lyckad försäljning.

Anette Å
Norrmalm - Vasastan

Fin återkoppling, mycket tillgänglig, supertrevlig och har full kontroll.

Hanna H
Vasastan - Birkastan

Magnus är en av de bästa mäklarna jag någonsin stött på och jag kan inte rekommendera honom nog. Han är varm, inlyssnande och gör precis allt för att man ska få sina mål uppfyllda. Jag fick mer än vad jag hade kunnat önska och är helt övertygad om att det är tack vare Magnus förtroendeingivande sätt och värme.

Kristina J
Kungsholmen

10/10 från första samtalet till kontraktsskrivning. Jan körde med öppna kort hela vägen, fanns alltid där vid frågor och funderingar och är hur trevlig som helst. Man märkte även att han har lång erfarenhet av yrket vilket var ett enormt plus. Vi kommer inte tveka en sekund på att kontakta Jan igen när det är dags för försäljning igen i framtiden!

Ulrika N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan - Odenplan

Enkelt, effektivt och trevligt att köpa lägenhet av Magnus!

Axel P
Gröndal

En bra mäklare, trevlig att ha och göra med. Dedikerad och kunnig.

Niklas S
Vasastan - Birkastan

Magnus är trovärdig, transparent, och har ett proffsigt kundbemötande!

Niclas L
Östermalm

Fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande från Karoline. 5 av 5!

Ali S
Kvarnholmen

Karolina is so helpful, responsible, and motivated. She organize everything very well, and led me through the selling process nicely.

Isak V

Proffsigt, kompetent och god kommunikation under hela processen. Kommer använda igen

Peter S
Östermalm

Lyhörd och förmedlande både säljaren och köparen sidor på ett bra sätt.

Fredrica G
Norrmalm - Vasastan

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Jan Borild! Från första stund har han varit väldigt trevlig, stöttande och alltid snabb på att svara på våra frågor. Det märks verkligen att Jan har kämparglöd och ett stort engagemang – inget har känts för litet eller för stort. Tack vare hans insats lyckades vi dessutom sälja vår lägenhet till ett pris som blev rekord i huset! Vi kan varmt rekommendera Jan till alla som går i säljtankar.

Jakob W
Köpte sitt hus med hjälp av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Lilla Björknäs

Nn.

Lisa S
Sålde sitt hus med hjälp av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Lilla Björknäs

Väldigt bra och personlig sevice.

Martin P
Östermalm - Karlaplan

Fantastisk mäklare. Har köpt och sålt av Magnus fyra gånger och alla gånger har jag fått oförglömlig hjälp. En person som är genuin och en mäklare som man kan lita på. Känner ärligt talat att jag inte vill göra affärer med någon annan. Stark rekommendation

Thomas I

Jan är mycket pålitlig, erfaren och harmonisk så även om det är en säljprocess så är han trygg i sättet och lyckades över förväntan

Ebba B
Gärdet

Vi uppskattade Jans kompetens och tålamod när han guidade oss genom en något mer komplicerat bostadsköp än vanligt och dessutom under en oviss bostadsmarknads period. Ärlig och transparent dialog, en proffsig taktkänsla som inte alla har. Det gav oss en trygghetskänsla processen igenom. Dessutom med ett trevligt bemötande och snabbfotad korrespondens. Det uppskattar vi verkligen.

Dean L
Norrmalm - Vasastan

Vi kan varmt rekommendera Jan! Han är otroligt erfaren och vet precis vad som krävs för att allt ska gå smidigt. Jan ger sig aldrig, han är alltid motiverad och stöttande genom hela processen – vilket gör att man känner sig både trygg och väl omhändertagen. En mäklare som verkligen bryr sig och alltid gör sitt yttersta för sina kunder. Helt enkelt någon man gärna rekommenderar vidare!

Philip S
Vasastan - Norrmalm

Trevlig, enkel, och schysst process!

Mårten B
Östermalm

Jan är väldigt professionell och engagerad. Man får alltid bra vägledning under processens alla steg. Rekommenderas starkt.

Walo V
Vasastan - Norrmalm

Jag uppfattade Jan som en engagerad, transparent, uppriktig och seriös mäklare som månade om både köpare och säljare.

Jonas G
Vasastan - Norrmalm

Vill man ha en mäklare som verkligen kan sitt jobb och har en makalös erfarenhet så välj Jan. Kort sagt , världsklass! Ring Jan på Tradition idag om Ni ska sälja.

Phillip E
Kristinebergs Strand

Magnus var lyhörd och vänlig och det, tillsammans med hans kunnande och långa erfarenhet, gjorde att vi kände att vi var i trygga händer.

Linda Sheida A
Kristinebergs Strand

Snabb och mycket bra affär! Väldigt nöjd med Magnus som lyssnar och är snabb på att besvara frågor. Rekommenderar verkligen Magnus

Aaron S
Östermalm - invid Strandvägen

Magnus var väldigt professionell och skapade bästa möjliga förutsättningar att uppnå mina mål

Anders H
Vasastan

erfaren, professionell och sympatisk responsiv

Kjell J

Har en öppen och konstruktiv inställning till uppdraget. Ser till båda parter får en god relation. Uppskattar hans inställning för uppdraget och omsorg om båda parter.

Kjell J

För mig var det självklart att anlita Magnus igen, han har hjälpt mig tidigare att både köpa och sälja. Han är en mäklare som framför allt lyssnar både på köpare och säljare på ett ödmjukt sätt som ger stort förtroende och som samtidigt har givit ett win/win deal.

Anita H
Östermalm

Ja visste att Jan skulle vara den som kunde sälja min mammas lägenhet till rätt pris och snabbt, för jag hade spanat på vad han sålde tidigare. Han förstår vad som är unikt, och vad man inte kan "bygga om" - som ljusinsläpp, addresser, takhöjd, entré och unika saker som pittoreska gårdshus. Han är trevlig, energisk och kunnig.

Suzanne O
Södermalm

Jag har inte haft någon kontakt med Magnus Larsson utan med Anette Larsdotter.

Ulf R
Södermalm

Lyhörd, målmedveten, mycket hög kompetens. Kan sin sak

Johan W
Östermalm

Gjorde ett bra jobb. Känns raka och ärliga.

Oscar F
Östermalm

Enkla att ha och göra med. Nöjd med stödet från köpsidan.

Harry N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

-Jag är mycket nöjd med mäklaren. - Hade inga speciella förväntningar men mäklaren stimulerar mig. - Köpet av Tegelviksgatan 4B är ännu inte slutförd. Jag är mycket nöjd med vad som har skett hittills.

Per H
Vasastan - Atlas

Seriösa och tillmötesgående. Hela försäljningen gick smidigt, trots svår marknad.

Maximilian L
Vasastan

Som köpare väldigt bra att ha och göra med. Inte tjatigt eller stressigt utan gav oss tid att bestämma oss. Upplevt med andra mäklare en otroligt stress kring köp snabbt och avsaknad av hänsyn till ens situation och funderingar. Av Karolina gav oss tid och vi fick svar på våra frågor och funderingar.

Lars-Erik K
Östermalm

Vi har anlitat Magnus vid tre bostadsförsäljningar i Stockholms innerstad och har varit mycket nöjda varje gång. Han är professionell, saklig och en skicklig försäljare med stor respekt för både säljare och köpare. Magnus har mycket god kännedom om marknaden i innerstan och hanterar hela försäljningsprocessen tryggt och effektivt. Dessutom är han trevlig och lätt att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera honom!

Maddalena C
Vasastan - Atlas

mycket nöjd, inga ytterligare kommentarer