Jan Borild

Jan Borild

Jan Borild är mäklare på Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

Jan Borild har varit registrerad mäklare sedan 1994-01. Jan Borild har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-02 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.8. Jan Borild har haft 33 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

307 omdömen om Jan Borild

Sedan starten hos Reco 2016
Anne Sofie A
Sålde sitt hus med hjälp av Jan Borild en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Askrike - Bo Gärde

Vi är väldigt nöjda med Jan Borild och hans proffsiga sätt att bemöta oss och ordna med kontakter för besiktning, uppmätning och fotograf. Allt har varit toppen, kan inte bli bättre.

Henrik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jan Borild en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Vasastan

Mycket kompetent mäklare. Gav bra råd från början till slut och jag kände mig väl omhändertagen genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas!

Lisa Emelia S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jan Borild en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Östermalm

Hej, Jan var professionell, snabb och effektiv vid min lägenhetsaffär. Jag fick också förtroende för Jan och han kändes ärlig och det kändes tryggt. Lycka till.

Anna C
Östermalm

Vi var väldigt nöjda med Jan som mäklare. Seriös, trevlig och alltid tillgänglig. Gjorde det lilla extra, för både oss som säljare så väl som potentiella köpare.

Liselott B
Vasastan

Trevlig och rakt igenom proffsig mäklare

Linda O
Vasastan

Jan Borlid har med sin långa erfarenhet och kunskap utfört sitt mäklaruppdrag mästerligt. Han har använt genomtänkta strategier, har verklig fingertoppskänsla vid bedömning av intressenter och ett vänligt och trevligt bemötande. Han har verkligen visat hur viktigt det är att ha en mäklare med gedigen erfarenhet och verkligt engagemang för att lyckas med en försäljning i en osäker marknad. Bästa möjliga rekomendationer till Jan Borlid! /Linda Olovsson

Katarina A
Vasastan

Vi har fått en mycket gott bemötande. Agerat snabbt och återkommit löpande. Var mycket flexibel gällande visning av lägenheten. Agerade mycket professionellt vid kontraktsskrivning och underlättade för oss genom att själv komma till oss för signering. Mycket nöjda!

Jörgen O
Gärdet

Kunnig, erfaren och inlyssnande.

Viktor R
Östermalm - Nedre Gärdet

Jan agerade professionell från början till slut av uppdraget samt alltid gjorde det lilla extra. Det var tydligt att Jan har gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare och därav även rådgivare under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Jan

Alexander L
Vasastan

Förtroendeingivande och kunnig. Supernöjd!