Otroligt duktig och lyhörd person och mäklare!
Jan Borild
Jan Borild är mäklare på Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
.Jan Borild har varit registrerad mäklare sedan 1994-01. Jan Borild har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-02 och har fått 336 omdömen med ett betyg på 4.9. Jan Borild har haft 34 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
336 omdömen om Jan Borild
Jan är en oerhört seriös, hårt arbetande och vänlig person som håller vad han lovar. Jag har vänt mig till Jan flera gånger genom åren och det har alltid fungerat enormt smidigt och framförallt har det alltid blivit snabba affärer och alla har varit nöjda. Jan är uppriktig, erfaren och kompetent. Jag har mycket svårt att se hur du kan hitta en bättre mäklare i Stockholm.
En oerhört vänlig och varm person. Tar sig alltid tid för frågor och är noga med att informera på ett tydligt sätt. Jag som säljare har känt mig totalt avslappnad genom hela processen med Janne som mäklare. Janne är bäst!
Erfaren, lugn och ärlig. Uppskattar att Jan inte ” översålde” lägenheten utan kändes mer som en person som förstod och ville hjälpa oss, vilket gav förtroende. Ulf
Trevlig, lätt att ha att göra med och lösningsorienterad mäklare.
Har ännu inte träffat Jan, men det känns bra.
Trevlig, effektiv och målinriktad
professionell genom hela processen.
Mycket proffsig, trevlig och med smidig process!
Jan är en utmärkt rådgivare i en tuff bostadsmarknad