Magnus Larsson

Magnus Larsson

Magnus Larsson är mäklare på Tradition Mäkleri Östermalmsgatan

Magnus Larsson har varit registrerad mäklare sedan 1999-09. Magnus Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-02 och har fått 410 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Larsson har haft 44 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

410 omdömen om Magnus Larsson

Sedan starten hos Reco 2016
Thomas S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Östermalm Lärkstan

Magnus är en mycket kunnig och kompetent mäklare. Han har ett exceptionellt kundfokus och är seriös i allt han företar sig i säljprocessen. Han är extremt bra på att informera och återkoppla. En klar trygghet för både säljare och köpare.

Anders W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Larsson en del av Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Hjälpsam och professionell. Lyckades hitta en lägenhet som vi sökte.

Johan B
Vasastan - Birkastan

Bra och transparent process. Tillgänglig och påläst.

Emmy P
Vasastan

Väldigt professionell och trevlig mäklare som hjälpte mig sälja min lägenheten med kanonresultat!

Gustav Ö
Vasastan - Birkastan

Vi hade en relativt stökig försäljningsprocess med olika förseningsmoment men Magnus var lugn genom hela processen och hjälpte oss med bravur! Skulle rekommendera varmt!

Dennis R
Vasastan

Kung! Proffsig från första stund. Tydlig både mot köpare och säljare. Hade inte kunnat önska mig något bättre av en mäklare.

Freia S
Kungsholmen

Vi köpte vår första gemensamma lägenhet med Magnus och blev super nöjda! Vi upplevde Magnus som en fantastiskt engagerad, lyhörd och passionerad mäklare som tar sig tid. Vi kan varmt rekommendera honom!

Markus P
Vasastan - Birkastan

Det är andra gången vi anlitade Magnus och han leverade - igen! Han är lyhörd, otroligt trevlig och schysst mot alla partner. Att han dessutom lyckades sätta ett otroligt kvadratmeterpris i en svår marknad gör ju inte saken sämre.

Ellen S
Birkastan - Vasastan

En super duktig, erfaren, engagerad och trevlig mäklare. Vi fick hjälp utöver förväntningarna och är helnöjda med hela processen från visningar till försäljning.

Mikael K
Östermalm

Magnus Larson gav ett seriöst och professionellt intryck. Svarade även snabbt på både SMS och samtal. Dessutom balanserad och mån om att alla inblandade parter skulle vara nöjda. Rekommenderas varmt