Klockren mäklare som var proffsig från start till slut ,kan varmt rekommendera!!
Magnus Larsson
Magnus Larsson är mäklare på Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
.Magnus Larsson har varit registrerad mäklare sedan 1999-09. Magnus Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-02 och har fått 460 omdömen med ett betyg på 4.9. Magnus Larsson har haft 31 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
460 omdömen om Magnus Larsson
Magnus var toppen på alla sätt genom hela processen. Rekommenderar starkt!
Uteslutande bästa mäklaren vi haft kontakt med! Genuin och med väldigt gott bemötande.
Magnus var mycket trovärdig och tålmodigt vilket tillslut innebar att affären roddes i hamn! Rekommenderar
Vi har haft en lång relation med Magnus som har hjälpt oss med det mesta i våra tankar kring boende. När vi nu kände att det var dags att ta nästa steg så ordnades hela processen extremt snabbt och professionelt.
Ett mycket bra mötande i alla former. Snabba svar och bra återkoppling. Trots tuff budgivning kl man sig till 109% nöjd. Lösningsorienterad för att säkra en bra process. Vi är jättenöjda med Magnus!
Jag kan starkt rekommendera mäklare Magnus Larsson på Tradition - proffsig, erfaren och engagerad från start till slut i säljet av vår lägenhet. Skulle gärna anlita honom igen - både i sälj och köp av lägenhet.
Magnus har varit ett bollplank under hela resan och alltid varit tillgänglig och gett goda råd. När det blev skarpt läge så lyckades han göra både säljare och köpare nöjda! Jag kan rekommendera Magnus skarpt!
Magnus är ett proffs ut i fingerspetsarna och får dig som kund känna dig trygg. Han är trevlig, rolig och kunnig. Vad mer kan behövas? Vi är supernöjda även denna gång.
Erfaren kunnig och professionell. Lägger det engagemang som krävs för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda