Otroligt vänligt bemötande och positiv inställning till lägenheten. Snabba och precisa svar. Ett plus är förstås att vi fick ett jättebra pris för den. Tack för det!!
Tradition Mäkleri
1138 omdömen om Tradition Mäkleri
Det här är andra gången jag anlitat Jan. Han är smart och sympatisk och mycket professionell.
Jan var en klippa genom hela vår försäljningsprocess. Alltid tillgänglig, professionell och trevlig i sitt bemötande.
Karolina Miramadi är en fantastisk mäklare. Snabb, pålitlig och erfaren. Båda parter, säljare och köpare är mycket nöjda med en smidig och trygg affär.
Magnus är positiv, engagerad, flexibel och driven. Vi är mer än nöjda och kommer utan tvekan använda honom även vid kommande försäljningar om vi får möjligheten!
Platser 5
Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
4.9 av 1138 omdömenTradition Mäkleri, Odengatan
0.0 av 0 omdömenTradition Mäkleri, Södermalm
0.0 av 0 omdömenTradition Mäkleri, Bromma
0.0 av 0 omdömenTradition Mäkleri, Scheelegatan
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Tradition Mäkleri har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Ok
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en okej trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra