Mäklare på Gärdet

5 rekommenderade mäklare på Gärdet, Stockholm

• Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling Gärdet! Vi känner till Gärdet med omnejd och vet hur vardagen ser ut här. Anlita en lokal mäklare för bästa affär!
    Carl S
    Carl S: Trevligt och personligt bemötande utan någon som helst tillgjordhet. Effektiv hantering med snabb återkoppling. Ordnade extra visning, vilket innebar att vi kunde se och uppskatta lägenheten samt snabbt skriva köpekontrakt innan återfärd mot Gävle.
  • Driver du mäklarfirma i Gärdet?

• Natalia M
    Natalia M: Från första till sista steget var Jimi tillmötesgående och ytterst professionell i sitt bemötande. Trots ett svajig marknad fick han bostaden - en etta på 23kvm i Vasastan - såld före visning och till ett högt pris. Hade jag haft fler lägenheter att sälja i Stockholmstrakten, hade jag återigen anlitat Jimi, ingen annan. Rekommenderar Jimi starkt!
  • Emilio D
    Emilio D: En professionell mäklare som är opartisk och realistik i sina värderingar.
  • Carl O
    Carl O: Riktigt bra mäklare, var mycket noggrann och höll oss uppdaterade hela tiden under försäljningen, det tog många visningar men till slut fick vi ut ett väldigt bra pris för vår lägenhet. Kan verkligen rekommendera Magnus Broström på ERA
  • Driver du mäklarfirma i Gärdet?

• Maria T
    Maria T: Quality Living marknadsför sig genom att på sin hemsida marknadsföra att hyresvärdar ska kunna vara trygga med uthyrningar som förmedlas genom dem. De har i åratal använt sig av ett avtal som innehåller en paragraf som tillåter överlåtelse av kontraktet till tredje part och som till sist innebar stor skada för vår del. Det visade sig att de själva inte insett paragrafens innebörd. Detta misstag har kostat vårt fastighetsbolag nästan trehundratusen i juristkostnader som använts för att hantera den hyresgäst vi fick på halsen genom Quality Living. Var försiktiga när/om ni skriver avtal med QL. I vårt fall blev det förödande, inte bara kostnadsmässigt utan även med tanke på all energi som har gått åt till att hantera den rättshaverist som kom för att stanna i vår fastighet. Inte ett öre eller ens en ursäkt som kompensation.