Svensk Fastighetsförmedling Gärdet

Svensk Fastighetsförmedling Gärdet

En del av Svensk Fastighetsförmedling www.svenskfast.se
  • BadgeNineYears
4.9

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Gärdet! När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Det är precis vad vi på har och vi hjälper gärna dig att hitta din nya drömbostad eller att sälja din gamla lya. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Gärdet besitter den lokalkännedom...

366 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Gärdet

Sedan starten hos Reco 2019

Karin D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Wedberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Lidingö

Eftersom vi inte har någon större erfarenhet av försäljningsprocessen kändes det tryggt med en kunnig och erfaren mäklare som gav oss tydliga och snabba svar och råd, var tillgänglig och dessutom trevlig.

Bengt L
Lidingö

Mattias har ett lättsamt, seriöst och förtroendeskapande sätt, som uppskattas väldigt mycket.

Charlotte K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Gulve en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Östermalm

Otroligt engagerad, personlig och kunnig från första mötet till avslutad affär. Kände mig otroligt trygg under hela processen och behövde själv inte tänka på ngt gällande försäljningen, Hanna fixade allt. Hon läste av mig fort och förstod vad jag ville och hur mkt info jag ville ha, jag behövde inte säga så mkt. Väldig glad att just Hanna sålde min lägenhet. Tack!

Rebecka H
Skrev om Mattias Wedberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm

Mattias är superproffsig och säljkunnig!

Agneta B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Gulve en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Östermalm

Mäklaren levde upp till våra förväntningar

Lennart B
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Wedberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Stocksund

Utmärkt mäklare som gjorde ett mycket bra jobb.

Klara S
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Wedberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Stocksund

Supertrevlig och tillmötesgående. Bara positiva saker att säga!

Carsten B
Östermalm

Proffsigt och trevligt hanterat av Hanna.

David R
Nedre Gärdet

Hanna är trevlig, professionell och lätt att kommunicera med. Gav det där lilla extra för att göra oss nöjda!

Håkan G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Ekenstam en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Nedre Gärdet

Alltid trevlig tillmötesgående och kunnig. Han får dig att känna dig trygg. Kan varmt rekommendera Johan som din mäklare.

Jacob A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Wedberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Stockholm

Trygg mäklare som är rak på sak. Ingav bra förtroende för en som är förstagångsköpare.

Christian H
Stockholm

Enkel och tydlig process där Hanna varit väldigt delaktig och engagerad!

Patrik Johan Olof M
Skrev om Mattias Wedberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm

Mattias är en erfaren mäklare som var engagerad genom hela säljprocessen och utförde jobbet klanderfritt. Alltid tillgänglig och lyhörd.

Sven Allan N
Skrev om Mattias Wedberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm

Köpte lägenhet genom Mattias under sommarmånaderna. Mattias var mycket tillmötesgående och flexibel och ordnade bl a extravisning samt bidrog till en snabb affär genom att få till möte och påskrift dagarna före midsommar.

Michel B
Lidingö

Jag vill varmt rekommendera Mattias som fastighetsmäklare. Under hela processen med att sälja vårt hus visade han prov på hög kompetens: alltid snabb återkoppling, tydlig kommunikation och ett öppet och smidigt samarbete. Vi kände oss trygga och informerade – och försäljningen genomfördes på ett bra sätt.

Andrea E
Ekhagen

Lyhörd och tillgänglig. Inga konstigheter

Annika L
Norra Djurgårdsstaden

Hängiven, informativ, ärlig och kunnig - en mäklare att lita på i alla lägen.

Anna R
Gärdet

Nöjd med mitt val av mäklare, tillmötesgående, glad och trevlig.

Elisabeth B
Baggeby/Bodal

Trevligt möte hemma hos mig . Vänlig tydlig snabb effektiv personlig bra fotograf bra information under visningarna och budgivningen . Ser framemot att slutföra försäljningen.

Marie G
Nedre Gärdet

Hanna Gulve gjorde ett mkt sympatiskt intryck! Kunnig och insatt i fastighetsförsäljning i rådande konjunktur. Hanna var väldigt lätt att samarbeta med! Tog till sig våra synpunkter och lyckades sy ihop försäljningen, så att vi blev mkt nöjda. Mkt snabb att återkomma på våra frågor och synpunkter. Jag kan varmt rekommendera Hanna till andra som går i tankar att sälja. Med vänlig hälsning, Marie Geber

Sybila L
Nedre Gärdet

Engagerad och kunnig. Hanna var närvarande och transparent under hela säljprocessen. Kom med vettiga råd, både under intag och försäljning. Vi är jättenöjda med hennes insats.

Mari L
Hjorthagen

Att sälja en lägenhet kan av olika anledningar ibland vara påfrestande varför en mäklare som både är pålitlig, snabb men framförallt flexibel är helt avgörande för en bra affär. Mattias är just det, lägg till kunnig. Tack

Svar från Mattias Wedberg

Tack för dina fina ord Mari. Och tack för förtroendet. Hoppas vi får jobba ihop igen!

Fredrik I
Gärdet

Vi kunde inte vara mer nöjda med Hanna. Hon är otroligt lätt att ha att göra med, svarar snabbt, är tillgänglig och går verkligen den extra milen för sina kunder. Jag har kunnat fråga henne om mycket mer än bara vår bostadsaffär, och hon har alltid tagit sig tid att hjälpa till. Den känslan av trygghet och engagemang är ovärderlig. Skadar såklart inte heller att vi fick mer vid försäljningen än vi trodde var möjligt! För oss är det självklart – vi skulle aldrig anlita någon annan mäklare.

Dahlia B
Gärdet

Vi är mer än nöjda med Hannas insats i samband med vår försäljning. Inte nog med hennes avsmittande energi så upplevde vi henne som väldigt kompetent, inlyssnande och genomgående engagerad. Vi har upplevt planeringen, strukturen och löpande återkoppling runt försäljningen som väldigt effektiv, vilket var viktigt för oss, och utfallet blev över våra förväntningar. När vi säljer nästa gång kommer Hanna definitivt vara den första vi kontaktar!

Ebba A
Östermalm

Jag kan varmt rekommendera Hanna till alla som funderar på att sälja sin bostad. Redan vid första mötet var det tydligt att hon skiljer sig från mängden. Hon var påläst, hade koll på området, hade analyserat marknaden noggrant och kom med en tydlig plan för hur vi skulle lägga upp försäljningen. Allt presenterades med ett lugn och en trygghet som direkt fick mig att känna förtroende. Under hela processen var hon extremt strukturerad och noggrann. Allt från fotografering, styling och visningar till budgivning och kontrakt...

Magnus B
Gärdet

Påläst, tillgänglig och förtroendeingivande.

Ellinor H
Nedre Gärdet

Hanna är en trevlig och inkännande mäklare med ett professionellt bemötande. Hon är lyhörd och inkännande och lätt att få tag i under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Hanna!

Niklas N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Ekenstam en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Nedre Gärdet

Ödmjuk, trevlig och duktig på att ta människor. Vi är jättenöjda med dialogen vi haft med Johan under hela processen. Kan varmt rekommendera honom! Niklas och Matilda

Eva L
Gärdet

Hjälpsam, kunnig och korrekt i alla de olika skeenden av att sälja lägenheten. Pålitlig.

Ab J
Ekhagen

Mattias är kunnig, erfaren, väldigt service minded och ger feed-back hur läget är under hela försäljnings-processen. Anstränger sig för att tillmötesgå köpare och säljare.

Svar från Mattias Wedberg

Stort tack Mats. Ett nöje att få hjälpa dig.

Mirjam Eva M
Gärdet

Vi/jag är mycket nöjd med Johan Ekenstam. Från första till sista kontakten. Jag uppskattade mest vår kommunikation som kändes rakt, ärlig och relevant. Lätt att nå, lätt att diskutera med. Och känns som en positiv person. En person som jag känner både är positiv för köpare och säljare och med rätt inställning till uppdraget. Sedan blev det ju ännu bättre av att Johan sålde lägenheten på kort tid med bra resultat. Hälsningar Mirjam Melzer, ordförande i vår brf

Helena N
Nedre Gärdet

Proffsig, trevlig och hjälpsam.

Susanne S
Östermalm

Trevlig, professionell och lätt att nå.

Anna & Lars A
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Ekenstam en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Nora

Johan har ett mycket trevligt bemötande. Han är lugn, lyhörd, sakkunnig och inger ett förtroende och trygghet. Han var oftast snabb på att svara och återkoppla. Vi hade såklart förväntat oss ett högre försäljningsbelopp med tanke på värderingen. Men vi vet också att marknaden stannat upp. Därför var beslutet svårt att ta det bud vi fick. Men vi tror vi gjorde rätt. Vi hade också kanske trott på att Sv Fastighet hade haft ett större eget nätverk. Jag rekommenderar gärna Johan vidare till andra kontakter.

Lena S
Östermalm

Hanna höll fin kontakt med oss genom hela processen. Hon levde mer än väl upp till mina förväntningar genom sitt sätt att uppdatera oss kontinuerligt. Trevlig och proffsig.

Ingemar S
Östermalm

Mycket proffsig och rutinerad. Trevlig, inlyssnande och en mycket god kommunikatör.

Barbro F
Östermalm

Trevlig och tillmötesgående. Snabb återkoppling.

Gunilla R
Östermalm

Seriös och duktig mäklare. Tillgänglig och imötekommande. Mycket nöjd med prosessen.

Helena R
Östermalm

Hittade Hanna genom rekommendation. Vi är mycket nöjda med hennes arbete och engagemang. Hon har varit ett gott stöd genom processen.

Sofia H
Östermalm

När jag valde att sälja min bostadsrätt var valet av mäklare enkelt. Jag hade redan haft en fantastisk upplevelse när jag köpte via Hanna Gulve och visste att hon var rätt person för försäljningen. Från första kontakt till avslutad affär har Hanna visat ett bemötande som är både varmt, professionellt och engagerat. Hon skapar en trygg och transparent process där jag som säljare hela tiden känt mig väl informerad och i goda händer. Hennes kunskap om området och erfarenhet av likvärdiga bostäder var precis vad jag hoppades...

Jenny Ö
Gärdet

Proffsigt och riktigt bra bemötande och hantering av hela försäljningen!

Sonora C
Nedre Gärdet

Insatt i objektet, engagerad, lyhörd och tillgänglig. Kändes som M är erfaren både gentemot köpare och säljare samt kring formalia.

Gerard B
Östermalm

Engagerad, kunnig, lyhörd, arbetsam, hjälpsam.

Svar från Mattias Wedberg

Tack Gerard. Det var en ära att få hjälpa er med försäljningen av en lägenhet som betytt så mycket för er.

Gunilla T
Sikreno Seniorboende

Kunnig! Engagerad. Johan gav ett seröst och vänligt bemötande. Stort förtroende för honom!

Nils B
Gärdet

Bra bemötande och bra påläst om fastigheten och lägenheten. Gav bra och personlig service.

Margareta T
Östermalm

utmärkt bemötande, bra förklaring av hur det hela gick till

Lina E
Östermalm

Hanna är extremt professionell och en väldigt trygg person som hjälper en genom hela processen. Hanna är pålitlig och ser till att allt blir rätt. Hon har en hög etik och moral som jag uppskattar. Jag rekommenderar Hanna starkt!

Tobias L
Nedre Gärdet

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Hanna! Hon gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet snabbt och smidigt. Hanna var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och guida oss genom hela processen. Hennes expertis och goda råd gjorde att vi kände oss trygga från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Hanna till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare!

Linnea J
Nedre Gärdet

Hanna är en erfaren och skicklig mäklare vilket resulterade i en snabb försäljning till bra pris. Rekommenderar!

Isabelle A
Nedre Gärdet

Erfaren och engagerad. Mycket lyhörd och genuint bemötande, förtroendeingivande och trygg genom hela processen!