Notar Hammarby Sjöstad

Notar Hammarby Sjöstad

Låt oss på Notar bli din mäklare i området kring Hammarby Sjöstad och Johanneshov!

Vi på kontoret på Hammarby allé har bred lokalkännedom och lång erfarenhet av både mäklartjänster, området och de flesta föreningar häromkring. Vare sig du är på gång att köpa eller sälja en bostad kan du alltid kontakta oss för att få kompletta mäklartjänster skräddarsydda efter just dina behov.

På vår hemsida kan du dessutom få en kostnadsfri värdering av bostaden. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till med bostadsaffären!

Utmärkelser

619 omdömen om Notar Hammarby Sjöstad

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ehsan Sedagati en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2023-03-18 Verifierad kund
    Mkt bra! Trovärdig, tillgänglig, expeditiv, kunnig och uppdaterad.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotta Blick en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2023-03-17 Verifierad kund
    Så härlig energi och får en att känna sig trygg. Tack
    Vad glad jag blir att höra det. Så roligt att få hjälpa till med försäljningen! Charlotta Blick
    2023-03-15 Verifierad kund
    smidig affär. bara gott att säga.
    Underbart! Tack snälla Viktor! Charlotta Blick
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotta Blick en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2023-03-15 Verifierad kund
    Charlotta är en professionell mäklare. Hon är dessutom vänlig, trevlig och hjälpsam.
    Rekommenderar starkt!
    Vänligen
    Daniel
    Tack snälla Daniel för fina ord! Charlotta Blick
    • Hammarbyhöjden
    2023-03-14 Verifierad kund
    Jag upplevde Hanna väldigt tillmötesgående och samtalen var avspända och trevliga men samtidigt uttömmande. Jag tycker att hon verkade väl förberedd på objektet och att hon "visste vad hon gjorde". Jag har inte speciellt stor erfarenhet av lägenhetsaffärer och jag kände mig väl omhändertagen av Hanna.
  • Martina N
    sålde sin lägenhet med hjälp av Ehsan Sedagati en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2023-03-13 Verifierad kund
    Mycket nöjda! Trevlig, professionell och höll oss väl uppdaterade under hela försäljningsprocessen. Vi kände oss mycket trygga att sälja med Ehsan. Rekommenderas!
    2023-03-13 Verifierad kund
    Enkel att ha och göra med och en engagerad mäklare som alltid är tillgänglig!
    Tack snälla Nawid för fin feedback, tveka aldrig på att kontakta mig igen i framtiden om det skulle behövas! Charlotta Blick
    2023-02-15 Verifierad kund
    Jättetrevlig, proffsig och trygg mäklare!
    2023-02-14 Verifierad kund
    Att sälja lägenhet är alltid en väldigt jobbig upplevelse men att göra det med Charlotta som mäklare gjorde det i princip helt smärtfritt. Hon är kompetent, flexibel, lätt att ha att göra med och kommer med många bra råd. Jag kan varmt rekommendera henne och om jag någonsin säljer en lägenhet i området igen så är hon den första jag kommer höra av mig till. Toppbetyg, utan tvekan.
    Tack snälla Rasmus. Jag är oerhört glad att du fick en bra upplevelse av din bostadsförsäljning, det glädjer mig! Tveka inte på att kontakta mig igen om det skulle behövas. Charlotta Blick
    2023-02-13 Verifierad kund
    Väldigt bra och hjälpsam. Allt kändes tryggt med Hanna.
    2023-02-13 Verifierad kund
    Jättetrevlig och väldigt proffsig!

Levererade över förväntningarna!
    2023-02-06 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med Charlotta! Mycket trevlig, professionellt bemötande och genuin.

Rekommenderar!
    Vad roligt att höra! Tusen tack, Kamil! Charlotta Blick
    2023-02-02 Verifierad kund
    Trevligt bemötande utan överdriven "smörjning"
    Bra konternuerlig uppföljning och inormation om ärendets progress.
    Sakkunnig i marknadsinformation och bra schemaläggning utifrån kundens önskemål
    Vad härligt att du är nöjd med upplägget, det glädjer mig! Nu hoppas vi att ni hittar en ny lägenhet snart och att ni kommer trivas fint även där. Charlotta Blick
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ilirjana Breznica  en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2023-01-26 Verifierad kund
    Ilirjana gjorde genast ett mycket gott intryck. Hon upplevdes som vänlig, professionell och engagerad. Försäljningen genomfördes snabbt och priset låg i nivå med den bedömning som Ilirjana gjorde redan vid första samtalet. Ilirjana levde upp till våra förväntningar och vi kan starkt rekommendera henne som mäklare.
    2023-01-26 Verifierad kund
    Trevlig och påläst mäklare. Processen gick smidigt och jag upplevde Lotta som lugn och förstående.
    Tack snälla Sofie, jag tror verkligen ni kommer trivas helt fantastiskt bra i nya lägenheten! Charlotta Blick
    2023-01-26 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och med bra bemötande, klar och tydlig information. Mycket engagerad för uppgiften att sälja vår lägenhet, arbetsam, alltid tillgänglig. Verkar också kunnig och noggrann.
    Allt positivt med Lotta, rekommenderas varmt!!
    Miljoner med tack för fina ord! Jag är jätteglad över att jag fick förmånen att sälja er fina lägenhet. Hoppas ni kommer trivas i nya bostaden. Charlotta Blick
  • Mia A
    2023-01-25 Verifierad kund
    Ilirjana är en mycket skärpt mäklare och tydlig i sitt sätt att föra fram uppgifter av det man efterfrågar samt besvara frågor. Som köpare tyckte jag att jag fick det lilla extra i varje steg som jag inte förväntat mig i information om varje steg i processen och tips samt råd på saker att tänka på och hon var väldigt aktiv och proffessionell i både för min sida samt motsvarande part (säljare). Jag är helnöjd och kommer definitivt att vända mig till Notar och förhoppningsvis få henne som mäklare för egen del (om jag någon gång kommer att flytta :))
    • Gullmarsplan/Johanneshov
    2023-01-21 Verifierad kund
    Bra mäklare! Jag följde alla rekommendationer och lägenheten sålde snabbt och smidigt innan visning!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ehsan Sedagati en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2023-01-19 Verifierad kund
    Superkille! Proffs ut i fingerspetsarna!
    2023-01-02 Verifierad kund
    Very professional and helpful. Kind enough to explain us all the details in professional English. We were really happy to have her as our broker.
    Thank you for your kind recommendation Ikuho. It was my pleasure to help you with the process. Hanna Parwén
    2022-12-30 Verifierad kund
    Lyhörd, engagerad, lösningsorienterad och besitter fingertoppskänsla - fyra viktiga egenskaper för en mäklare, och just de egenskaper som sammanfattar Charlotta Blicks arbetssätt och framtoning! Jag är väldigt nöjd med hennes arbete och skulle inte tveka att anlita henne igen vid en försäljning i framtiden.
    1000-tack för fin feedback, Klara! Jag är så glad över att jag fick förmånen att hjälpa till med er bostadsaffär. Tveka inte på att kontakta mig i framtiden om det skulle behövas, jag finns här för att hjälpa till. God fortsättning på det nya året! Charlotta Blick
    2022-12-29 Verifierad kund
    Smidigt, bra tillgänglighet och flexibel
    Jag hoppas innerligt att du kommer trivas i nya lägenheten. Gott nytt år! Charlotta Blick
    • Henriksdalsringen
    2022-12-28 Verifierad kund
    Stans bästa mäklare!
    • Henriksdalsringen
    2022-12-22 Verifierad kund
    Ehsan var väldigt trevlig och kunde hjälpa med alla frågor som dök upp. Jag är väldigt nöjd med upplevelsen och mitt första bostadsköp.
    2022-12-18 Verifierad kund
    Toppklass! Bästa bemötande och service,dessutom trevlig
    Och sakkunnig mkt rekommendabel
    Stort tack för en fin rekommendation Tomas. Kul att du är nöjd med min hjälp. Vi ses på tillträdet! Hanna Parwén
    2022-12-16 Verifierad kund
    Som ny in på bostadsmarknaden med näst intill ingen erfarenhet och oändligt med frågor så kan jag säga att Charlotta tog sig tid på ett väldigt ödmjukt och pedagogiskt sätt att se till så jag blev väl införstådd.
    Som jag skrev ovan så hade jag oändligt med frågor vilket gjorde att vi hade kontakt flertals gånger om dagen. Charlotta var alltid tillgänglig och återkopplade inom minuter.

Rekommenderar starkt😊
    Tack snälla Khald för fin feedback. Jag finns alltid här som ett bollplank om du har fler frågor eller funderingar. Jag hoppas och tror att du kommer trivas i nya bostaden. Vill även passa på att önska god jul och gott nytt år! Charlotta Blick
    2022-12-03 Verifierad kund
    Väldigt ambitiös mäklare, jätte nöjd
    Jättekul att jag fick hjälpa till med försäljningen och kul att du är nöjd med min hjälp. Hanna Parwén
    2022-12-02 Verifierad kund
    Hanna var bra att ha och göra med, och arbetade målmedvetet genom hela försäljningsprocessen.
    Tack för en fin rekommendation Philip. Superkul att du är nöjd med min hjälp. Hanna Parwén
  • Patrik E
    köpte sin lägenhet med hjälp av Hanna Parwén en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2022-11-30 Verifierad kund
    Trevlig, återkopplar, seriös och kan varmt rekommendera Hanna för bostadsaffärer
  • Helena F
    • Hammarbyhöjden - Björkhagen
    2022-11-28 Verifierad kund
    Charlotta var alltid informativ och trevlig, ställde upp med svar när jag hade frågor. Jag kunde alltid ringa när det var något jag inte förstod, visste hon inte svaret så tog hon reda på det och återkopplade till mig.
    Jag har aldrig känt mig osäker på information hon givit mig, det är viktigt att känna sig trygg i en sådan här situation.
    Jag tycker Charlotta är en bra mäklare.

Helena Fallkvist.
    1000- tack för fin feedback, jag hoppas innerligt att du trivs i din nya bostad. Önskar dig en god jul och gott nytt år! Charlotta Blick
    2022-11-18 Verifierad kund
    Jag blev väldigt bra bemött av Charlotta. Hon var väl informerad om lägenheten och kunde svara på våra frågor under visningen. Allt gick jättesmidigt med snabba svar och det var väldigt enkelt att få kontakt med mäklaren vid frågor. För att vara mitt första lägenhetsköp så kände jag mig väldigt trygg.
    Jag är glad över att jag fick förmånen att hjälpa till vid ditt första bostadsköp! Tack för fin feedback, jag är övertygad om att du kommer få till det jättefint i lägenheten. Charlotta Blick
    2022-11-18 Verifierad kund
    Han är i särklass bästa mäklaren jag haft. engagerad, målinriktad ärlig och seriös!
    100/100
  • Patrik E
    sålde sin lägenhet med hjälp av Ehsan Sedagati en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2022-11-18 Verifierad kund
    Han är grymt duktig, seriös och återkopplar med info löpande
    • Hammarbyhöjden - Björkhagen
    2022-11-16 Verifierad kund
    Bra! Hon hade bra energi och var hjälpsam med köpet
    Tack snälla Hanna! Jag hoppas och tror att du kommer att trivas i din nya bostad. Charlotta Blick
    2022-11-14 Verifierad kund
    Mycket trevlig och proffisionell mäklare. Vi sålde på en marknad som inte var den bästa. Illirjana arbetade hårt, vi fick dagliga uppdateringar, välbesökta visningar. Vi är så nöjda med Illrijanas insats.
  • Björn A
    köpte sin lägenhet med hjälp av Ehsan Sedagati en del av Notar Hammarby Sjöstad
    2022-11-12 Verifierad kund
    Efter 35 år i affärslivet.
    Har jag högt ställda krav på dom jag gör affärer med. Gjorde en helt medveten test att som spekulant droppa in från gatan till Mäklarbyrån. Dessutom kläd i fritidskläder. Bemötandet var helt korrekt och den raka kommunikation var helt outstanding. Vilket är väldigt viktigt för mig både I affärslivet och privatlivet.
    Rekommenderar Notar Hammarby Sjöstad varmt. Eshan med personal gör ett mycket bra arbete.
    2022-11-02 Verifierad kund
    Mycket duktig fastighetsmäklare med känsla för både säljare och köpare. Duktig på att skapa förtroende genom hela säljprocessen.
  • Per N
    2022-10-28 Verifierad kund
    Redan vid första telefonkontakten uppstod ett ömsesidigt förtroende vilket förstärktes i kommande möten och när vi la ut mäklaruppdraget.

Ilirjana har i den fortsatta processen med försäljning agerat mycket proffesionellt och trevligt samt beskrivit och koordinerat de ingående de delarna i mäklaruppdraget som: stöd, ansvar, annonsering, gått igenom alla de olika val/nivåer kring försäljning, guidning och tips genom fotograferingen samt givit oss som kund tydliga underlag att ta ställning till.

Vi är över förväntan nöjda med mäklaruppdraget och försäljningen och kan därmed varmt rekommendera Ilirjana.
    2022-10-13 Verifierad kund
    Marknadsföringen stämde inte överens med verkligheten.
    Hej Carl,

Vad tråkigt att du upplevde det så. I och med att du ändå köpte lägenheten så vore det ju kanon om du även kunde ge feedback på vad mer exakt det var som du var missnöjd med. Vi är ständigt ute efter att förbättra oss.
    Ehsan Sedagati
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ilirjana Breznica  en del av Notar Hammarby Sjöstad
    • Gullmarsplan - Johanneshov
    2022-10-12 Verifierad kund
    Kunde med hjälp av Ilirjana säkerställa en snabb och smidig affär vilket underlättar min tillvaro som köpare.
    • Gullmarsplan - Johanneshov
    2022-10-10 Verifierad kund
    Bra bemötande och hjälpte oss med en snabb försäljning!
    2022-09-21 Verifierad kund
    Toppen! Vi träffade henne som köpare och blev otroligt nöjda med snabba och tydliga svar.

Använder och rekommenderar gärna vidare!
    2022-09-20 Verifierad kund
    Superproffsig, tillgänglig och omsorgsfull.
    2022-09-19 Verifierad kund
    Så oerhört proffsig!
    Utmärkt återkoppling.
    • Hammarbyhöjden - Johanneshov
    2022-09-19 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och kunnig. Bra på att återkoppla och informera. En trygg försäljning med en bra mäklare.
    • Hammarbyhöjden - Johanneshov
    2022-09-17 Verifierad kund
    Mycket vänlig och hjälpsam, lätt att få tag på när det behövs.
    • Hammarbyhöjden
    2022-09-16 Verifierad kund
    Trevlig och proffesionell från start till mål!
    Trots oroliga tider lyckades Hanna få till en bra försäljningssumma.

Rekommenderas starkt!
    2022-09-08 Verifierad kund
    Otroligt duktig och proffisionell märklare! Höll oss väl uppdaterade och såg till att försäljning gick smidigt. Vi är jätte nöjda med hennes insatts och kan rekommendera henne stakt
    • Bromma - Blackeberg
    2022-09-05 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och svarade alla frågor, fick möjlighet till en extra visning
    2022-08-31 Verifierad kund
    Vänlig & superproffsig !

Gillar verkligen Hanna jättebra.
    Hon gjorde vårt köp smidigt, snabbt & enkelt.
    Hon är Tydlig & pedagogisk!
    Hon fick mer än gärna ta uppdraget att sälja vår lägenhet.
    Annelie & Patrik