Oskar har verkligen varit supertrevlig, lyhörd och lätt att kommunicera med genom hela processen. Vi kände oss tagna på allvar från första mötet och uppskattade hans flexibilitet och tillgänglighet när frågor dök upp. Det var tydligt att han hade en genomtänkt strategi, och var engagerad i varje steg och höll oss kontinuerligt uppdaterade. Otroligt karismatisk och förtroendeingivande, rekommenderar honom varmt!
Notar
Oskar är en väldigt driven mäklare som varit oerhört hjälpsam i vår försäljningsprocess. Oskar fanns alltid tillgänglig och uppdaterade oss kontinuerligt genom hela processen.
Jag kan varmt rekommendera Ehson som mäklare. Han är mycket professionell, engagerad och har ett imponerande driv i sitt arbete. Från första mötet till avslutad affär kände jag mig trygg med hans kompetens och sätt att hantera hela processen. Ehson är tydlig i sin kommunikation, strategisk i sitt arbetssätt och alltid tillgänglig när frågor dyker upp. Han visade stort engagemang för att få till bästa möjliga resultat och såg till att allt gick smidigt och professionellt till. Sammantaget en mycket positiv upplevelse – jag skulle utan tvekan rekommendera Ehsan till andra som söker en skicklig och pålitlig mäklare.
Superbra! Professionellt och trevligt agerande genom hela processen. Kändes verkligen engagerad och intresserad. Mycket bra!
Superb support trots att vi åkte utomlands precis efter vi köpt lägenheten. Inga problem var svåra att lösa.
Platser 18
Notar Hammarby Sjöstad
4.8 av 846 omdömenNotar Huddinge
4.8 av 105 omdömenNotar Kungsholmen
4.8 av 77 omdömenNotar Karlstad
5.0 av 25 omdömenNotar Göteborg Väster
4.9 av 25 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Notar har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra