Notar Järfälla
Utmärkelser
47 omdömen om Notar Järfälla
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Trevlig, kunnig och hjälpsam. Toppbetyg.
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Trevlig, professionell och personlig i allt bemötande. Han bemödade sig även flera gånger med det "lilla extra", vilket ökar känslan av ett gott värdskap. Exempelvis föreslog han en extra visning när jag var osäker och åkte personligen hem till mig med avtal att skriva på så jag slapp ta mig in till deras kontor.
köpte sitt hus med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Vi var på visning där Botan tog emot oss. Botan var vänlig och hjälpsam, men inte påstirid på plats utan gav oss möjlighet att i lugn och ro känna in huset. Vi besökte visning två och fick samma fina känsla. Botan var hjälpsam och lösningsfokuserad.
Vid budgivning var Botan tillmötesgående. Kontraktsskrivningen gick smärtfritt. Vi känner trygghet inför att köpa via Botan och kan varmt rekommendera honom. -
skrev om André Zadeh en del av Notar Järfälla
Driven, målinriktad, kommunikativ och hjälpsam!
Smidig försäljning och allting gick bättre än förväntat!
Rekommenderar André starkt till alla som vill ha en grym mäklare och en smidig bostadsförsäljning!
10/10 ! 👍🏼 -
köpte sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
I bought first apartment in Sweden
Thanks to Andre that was fast and easy
He is really professional in his job
I will recommend him to my friends
Good luck Andre, you are the best of the best -
Väldigt trevligt mäklare
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor. -
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
En mycket trevlig mäklare som visar stort engagemang.
Andre kunde svara på mina frågor och hjälpte med allt som behövdes.
Bra mäklare finns överallt men att hitta den rätta är den delen som är svårt. Andre har varit den rätta mäklaren.
Rekommenderar starkt. :) -
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
En mäklare jag starkt kan rekommendera!
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Väldigt professionell och ärlig. Skapar förtroende, Botan är tydlig och noggrann så att man hänger med i hela processen. Rekommenderas varmt!
skrev om André Zadeh en del av Notar Järfälla
En bekant rekommenderade Andre som mäklare. Han lyckade trots svåra tider sälja min bostad till det pris jag önskat.
Han är väldigt kunnig, driven och tillmötesgående
Vi hade en bra dialog under hela processen.
Nu kommer även jag att rekommendera Andre som mäklare. Mycket nöjd -
skrev om André Zadeh en del av Notar Järfälla
I recently had the pleasure of working with André Zadeh to purchase my new apartment. From start to finish, André was an absolute professional and made the process as smooth and stress-free as possible.
One of the things I appreciated most about André was their extensive knowledge of the local real estate market. He was great at communicating with me throughout the process, keeping me informed and answering any questions I had in a timely manner.
Overall, I had a fantastic experience working with André Zadeh and I would highly recommend him to anyone looking to buy a new property. He is a true professional and will do everything he can to help you. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Positivt bemötande. Lätt att få en extra visning.
Ibland lte sen på återkoppling. -
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Engagerad, ärlig och väldigt bra att kommunicera hur det går under tiden. Rekomenderar starkt André om ni ska sälja er bostad.
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
En positiv person som är bra på sitt arbete
skrev om André Zadeh en del av Notar Järfälla
Köpte en lägenhet via André!
Riktigt bra! Hjälpsam, kunnig och trevlig!
Varmt rekommenderas! -
skrev om André Zadeh en del av Notar Järfälla
André bästa mäklaren , fick ett bra lägenhet jag är jättenöjd
Kan rekommendera honom 100%
💯💯 -
Riktigt bra mäklare.
André hjälpte mig att sälja min bostad till det priset jag önskade under en tuff marknad.
Tack för en riktig bra försäljning!
Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare! -
skrev om André Zadeh en del av Notar Järfälla
Jag är extremt min Andres insats från start till slut. Här får man en mäklare i topp kvalite som gör allt för att du som säljare ska vara nöjd! Kommer rekommendera Andre till dom jag känner
köpte sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Bra service, bra bemötande av mäklare och effektivt arbete kring köpet. Inga konstigheter och väldigt bra hjälp med allt.
skrev om André Zadeh en del av Notar Järfälla
Duktig mäklare med ett förtroendegivande intryck från start till slut. Andre har även jätte bra lokalkännedom som underlättade det mycket för mig som säljare. Jag kan verkligen rekommendera Andre Zadeh till flera! Toppbetyg från start till slut! Nöjd säljare.
Tack. -
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Största prutaren på min lägenhet.
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Botan har hjälpt mig flera ggr nu och jag är alltid lika nöjd! Trevlig och noggrann har fullt förtroende för honom.
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Bra diskussions partner kunnig känns trygg
köpte sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
André är väldigt duktig och effektiv på sitt jobb.
Han hjälpte mig med att köpa min första lägenhet och har fått mig att känna mig trygg hela vägen fast att de var min första lägenhetsköp.
Han var väldigt hjälpsam under hela hela processen.
Jag rekommenderar André han är en väldigt driven mäklare -
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Bra på att kommunicera, driftig och ambitiös.
Mycket bra bemötande.
Inga konstigheter alls. Han levde upp till alla förväntningar. Svarar snabbt i telefon och såg till att jag blev nöjd med försäljningen. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Trevlig, professionell och alltid tillgänglig. Förväntningar uppfylldes. Botan gjorde ett kanonjobb trots rådande situation på bostadsmarknaden, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Kan varmt rekommendera !
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Min köpupplevelse med Botan som mäklare var väldigt positiv. Han bemötte en på ett professionellt sätt men samtidigt personligt och avslappnat. Han var alltid tillgänglig för frågor och svarade direkt vid förhandlingen med säljare. Processen gick effektivt och jag är väldigt nöjd.
Rekommenderar Botan starkt! 🌟
Trevligt bemötande och hjälpsam vid frågor och funderingar så man känner sig trygg med sitt husköp vilket är extra viktigt i dessa tider. -
köpte sitt hus med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Väldigt professionell och jättetrevlig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Super mäklare på alla sätt! Proffsigt intryck och förtroendeingivande. Kan varmt rekommendera Botan, snabb, smidig och tillgänglig. "
köpte sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
allt var väldigt bra, lycka till Andre
Rekommenderar varmt. Tack så mycket
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Den bästa mäklare i hela Stockholm är alltid tillgänglig och väldigt hjälpsam och självklart snäll.
Vi gjorde affärer med Botan två gånger och vi var mycket nöjda varje gång.🙏💐💐💐 -
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Allt gick snabbt och smidigt, grym! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
köpte sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Förväntningarna uppfylldes, tätta kontakter. Lite stressigt över omskrivning. Annars utmärkt. Mäklaren var duktig kring förmedling mellan säljare och köpare.
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
André är en glad och positiv säljare med bra driv. Enkel kommunikation utan strul eller problem som inte går att lösa.
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Han är hjälpsam trevlig människa och förstår vad han gör. Jag fick bra råd och tips för att kunna sälja min lägenhet. Han är bra på hantera stressigt situationen och hjälper med stöd och råd. Han är tillgänglig och svarar på frågor oavsett tid och dag och när det behövs.
köpte sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Han är drivande i sitt yrke och det känns att han är kunnig.
Han är trevlig. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Botan är professionell och tillmötesgående. Hans objektbeskrivning var sanningsenlig och han har hållit hela processen transparent och tydlig. Jag är väldigt nöjd med honom som mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Botan är extremt kunnig och väldigt tydlig blir aldrig några konstigheter. Super proffs kan varmt rekommendera han.
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Otrolig proffsig och effektiv. André hjälpte oss att sälja vår lägenhet inom en vecka till det priset vi ville ha.
sålde sitt hus med hjälp av Botan Barzanji en del av Notar Järfälla
Otroligt nöjd med Botan under hela processen, rätt värdering, bra känsla under en svår period på marknaden där han tajmade in visningstider bra och hanterade spekulanterna som kom in omsorgsfullt. Var bra i tid innan visning för att förbereda allt.
Under kontraktskrivning gick han igenom allt nogrannt med mig som säljare och köpare.
Kan varmt rekommendera botan om du går i tankarna på att sälja och vill ha en mäklare som tar sitt jobb på fullaste allvar.
Med vänlig hälsning,
Robert -
köpte sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Väldigt trevlig och professionell mäklare. Vi rekommenderar honom till alla som vill göra en bostadsaffär.
köpte sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
Andrè is a very supportive and a responsible person.
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
trevlig och lugn fast vi var lite stressade
gav inte upp
han höll ständig kontakt med oss
vi rekommenderar gärna honom till andra -
sålde sin lägenhet med hjälp av André Zadeh en del av Notar Järfälla
André har från början till slut varit 100% professionell i sitt arbete, detta bidrog till att min lägenhet blev såld under en tuffare period på bostadsrättsmarknaden.