Kent is an excellent person, very helpful and knowledgeable. He guided us during the whole process with a lot of information, suggestions and clear explanations on what was happening. I would definitely recommend him. Thank you Kent :)
Svenska Mäklarhuset Järfälla
Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Järfälla! Vi är din mäklare här i Järfälla och Jakobsberg. Förutom marknaden kan vi både områden, föreningar och utbudet av skolor, restauranger och allt som finns här i kommunen. Vi jobbar alltid hårt med fokus på att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med din affär. När du anlitar...
891 omdömen om Svenska Mäklarhuset Järfälla
Sedan starten hos Reco 2014
Philip är proffesionell och höll oss underrättade under hela processen. Supertack!
En mycket kompetent, ärlig och hårt arbetande mäklare som sålde mitt hus trots att marknaden varit ”död”. Jag är tacksam för allt jobb som Philip lagt ner under försäljningen. Kan varmt rekommendera honom!
Han var en trevlig och kunnig mäklare som jag kommer använda mig av i framtiden igen!!
Kevin har på ett ödmjukt och proffsigt sätt hjälpt oss med vår försäljning!
Kevin jobbar snabbt, ärligt och korrekt samtidigt som han är enormt trevlig och anpassningsbar. Rekommenderar starkt Kevin 👍
Kevin Norai har visat en fantastisk professionalism och ett stort engagemang i sitt arbete. Han är alltid tydlig, pålitlig och väldigt hjälpsam. Kommunikation fungerar utmärkt och han levererar alltid med hög kvalitet. Jag uppskattar verkligen hans bemötande och hans vilja att hitta bra lösningar. Jag rekommenderar varmt Kevin till alla som söker någon man verkligen kan lita på. Tack Kevin för bra samarbeta
Även om jag inte köpt via kontoret men har varit med de på många olika visningar speciellt ( Philip en gång ) och Cornelia ofta . Det är därför jag känner mig skyldig att recenserar här. Vill du vara trygg som köpare och säljare samtidigt det är Cornelia som väntar på dig. Lyhörd, Ärlig , hjälpsam , seriös med fint leende och respektful med trevligt bemötande. Jag letade efter bostad i området länge pga tuff marknad och privata omständigheter men hon blev aldrig trött på mig och tog utmanengen för att klara köpprocessen...
Hej, det är snart 1 år sedan jag köpte en bostad som Kent förmedlade som mäklare. Jag kände starkt redan när affären var klar att jag kommer att skriva om min upplevelse för att tipsa alla själar som letar där ute - men fastnade i egen stor renovering och att starta ett nytt liv. Men nu, hör på här: jag köpte en bostad av Kent! Jag har sålt en också o det är ändå mitt köp jag vill skriva om - för det var SUVERÄNT! Jag har träffat många olika mäklare i område Viksjö/Jakobsberg under några månader. Här är axplock på vad jag...
De levde upp till mina förväntningar.
Cornelia har verkligen varit hjälpsam under hela processen.
Välplanerat, effektivt utfört och väl förberedd och snabbt och vänligt avtalsskrivning. Fredrik apporterad hela tiden och var lätt tilligänlig för frågor.
Jag är väldigt nöjd med att ha haft Cornelia som mäklare vid mitt bostadsköp. Hon gav ett mycket bra bemötande, var väl påläst, lätt att nå och alltid transparent när något behövde kontrolleras innan svar kunde ges. Cornelia upplevdes inte heller som den stereotypa ”pushiga mäklaren”, utan allt kändes genuint och naturligt genom hela processen.
Der var jättebra. Och hon var hjälpsam!
Cornelia är trevlig, lyhörd, engagerad och kompetent mäklare. Vi kan varmt rekommendera henne.
Kevin Norai har under hela processen varit tillgänglig och snabb i sina svar och även tydlig och lyhörd inför våra önskemål
En Engagerad och mycket trovärdig Mäklare!
Seriös och ambitiös. Bra på att hitta möjliga köpare på en trög marknad.
Kevin är en lyhörd och kunnig mäklare och har bra tålamod och förhandlingsförmåga. Jag är riktigt nöjd med min affär och rekommenderar Kevin varmt till alla ni som säljer och köper bostad.
Kevin är en mycket vänlig, uppmärksam och kompetent mäklare. Oändlig tacksamhet för din förståelse och ditt tålamod i denna fråga.! Jag lämnade ett mycket trevligt intryck. Jag rekommenderar definitivt samarbete!
Kevin har varit lika trevlig sedan första samtalet och har alltid varit ett bra stöd genom hela processen. Alltid snabb återkoppling och tydliga svar på alla frågor.
Kevin min räddare! Han räddade mig. Jag höll nästan på att bli galen. Hur lugnt och tydligt han kunde förklara allt för mig och föreslå handlingsföljden. Oändligt tacksam!!! Efter att ha kommunicerat med så snälla människor återställs förtroendet för andra!
Kent was very professional and helpful. He was approachable and very responsive.
Så här långt alldeles utmärkt, men köpet är ju ännu inte helt slutfört.
Kevin är otroligt hjälpsam, snabb och tillmötesgående under hela processen. Genom hans hjälp har jag känt mig trygg hela vägen. Tack Kevin!
Vi har haft en otroligt bra dialog med Kevin Norai från start och känt oss trygga genom hela processen. Han har alltid haft en rak och tydlig kommunikation samt noggrant mött våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera honom. Vi kommer ha en fortsätta samarbete med Kevin Norai i framtiden.
Jag och min sambo har både köpt och sålt med Kevin och vi är så nöjda med honom. Kevin är lyhörd och trygg i sin roll och känns så professionell. / Doris & Angelo
Jag har inget negativt att säga om Philip. Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande och tyckte att han verkade kunnig gällande lägenheten ifråga, samt att han har varit hjälpsam i övrigt.
Professionellt bemötande och smidig process.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Exceptionell service från Kevin! Kevin överträffade alla förväntningar genom hela processen. Han var professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för att svara på frågor – stora som små. Med sin djupa marknadskunskap och tydliga kommunikation gjorde han allt smidigt och tryggt. Kevin går verkligen den extra milen och ser till att varje detalj tas om hand, vilket skapar en känsla av säkerhet genom hela affären. Jag kan varmt rekommendera Kevin till alla som söker en exceptionell mäklare.
Tillmötesgående och lyhörd! Väldigt ödmjuk.
Kevin jobbade kontinuerligt med att säkerställa att vi var informerade och kände oss trygga med vart processen var på väg. Det fanns aldrig en tvekan om att Kev skulle ge 100%. Rekommenderar honom varmt.
Philip is very transparent, trustworthy and committed to both seller and buyer, making the process feel very clear. Philip's house showing (visning) was also provided with a lot of information about the property, very transparent on the good and the bad of the house. Philip also explained the sales process clearly and guided us through the steps. Whenever needed he was very quick with a phone call to check or provide information as needed. i would highly recommend Philip.
Trevlig, rak och saklig. Gav intryck av att vara insatt och kunnig. Bra dialog. Trots en försäljning i en svår period så fick vi ett positivt intryck. Jag tycker att vi fick råd som hade god verklighetsanknytning.
Kent är en otroligt professionell och erfaren mäklare. Rekommenderar starkt!
Det började med en värdering av lägenheten som efter lite resonerande ledde över till fotografering och kommande-annonsering på sociala medier mm (ej Hemnet), vilket efter en visning blev en försäljning. Jag upplevde Philip som professionell och erfaren, med väldigt god kännedom om mitt område (Kallhäll) och de bostadsrättsföreningar som finns där. Hela processen från första mötet till genomförd försäljning sköttes utmärkt, jag rekommenderar honom varmt!
Kevin var mycket bra, både professionell och engagerad. Han förklarade allt på ett tydligt sätt. Hans entusiasm gjorde hela processen mer positiv. Jag är mycket tacksam för hans arbete.
Kunnig, varm och omhändertagande. Lätt att samarbeta med. En stjärna!
Blev professionellt bemött av Cornelia, hon var vänlig, skämtsam och seriös i precis rätt mängder - med en stark underliggande professionalism genom hela ärendet.
Cornelia var så bra! Hon förstod vad vi behövde och var väldigt snabb på att svara på frågor och fick iordning allt på ett snabbt och smidigt sätt. Vi är jättenöjda och tacksamma över den personliga service Cornelia har gett oss, och rekommenderar henne varmt!
Cornelia har ett respektfullt och genuint bemötande. Hon är lätt att nå och mån om att det ska bli bra för både köpare och säljare. Cornelia uppfattas som en kunnig och seriös mäklare som prioriterar och värdesätter sitt arbete.
Hittat en perfect lägenhet för mig och Kevin har varit mäklare. Har fått fantastiskt hjälp, extra visning, rådgivning. Kevin förstått min behov, på professionell sätt förklarats alla frågor med säljaren och lugnade mig i denna svår processen. Glad och kommer tillbaka vid nästa köp.
Otroligt kunnig, erfaren och trevlig!
Kunnig, hjälpsam och tydlig. Lokal kännedom.
Professionell. Saklig och väldigt bra på att återkoppla
Bra kommunikation, snabb återkoppling, idérika, bra bemötande
Vi blev väl bemötta, han har lokalkännedom, och är saklig och tydlig.
Cornelia var väldigt öppen och tillmötesgående under processen. Var mån om att svara på frågor, och att hjälpa till.
För mig är han bästa mäklare. Jag känner honom sedan 30 år tillbacka , jätte trävlig meniska. Han hade sålt en annan lägenhet till mig , så jag är mycket nöjd.
En öppen och varm mäklare som sätter försäljaren i första hand! Otroligt bra kommunikation och enkel att arbeta med.