Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto

4.6

Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Vällingby, Hässelby och Spånga! Vi vill vara det självklara valet när du ska välja en mäklare här i området. Förutom bostadsmarknaden har vi även koll på områden och bostadsföreningar samt utbudet av restauranger, skolor och kommunikationer. Vad du än undrar kan vi svara på dina frågor och...

261 omdömen om Svenska Mäklarhuset Vällingby, Hässelby, Spånga

Yang G
Vällingby Centrum

En bra mäklare som levererar! Kommer med goda råd och lyssnar. Gör de där extra för försäljningen ska bli så bra som möjligt. Fredrik tar även hand om en efter försäljningen och ger råd och tips för kommande köp. Kan starkt rekommendera Fredrik! Ni blir inte besvikna.

Fastighetsbyrån Salem
4.8/5 i betyg av 647 omdömen 4.8 av 647 omdömen
Badge2024

Mycket trevlig, tillmötesgående med extra visning, behjälplig med pappersarbetet.

Haidar A
Hässelby Gård

Väldigt kunnig. Trevligt bemötande. Uppdaterar oss kontinuerligt. Rekommenderar honom.

Clas A
Spånga-Solhem

Bemötandet var mycket bra. Mäklaren var mycket. Han saklig och rak. Han var hjälpsam och gav tips om lån.

Svenska Mäklarhuset Järfälla
4.8/5 i betyg av 782 omdömen 4.8 av 782 omdömen

Oerhört nöjda med Philips insats och engagemang. Rak, tydlig och genuin i sitt språk samt enkel att kommunicera med. Från första kontakt till kontraktskrivning skötte han sig klanderlöst, alltid nåbar och trevlig i ton, samt ingav inga falska förhoppningar. Modellen vi satte upp följdes till punkt och pricka och vi anser honom vara en riktigt kompetent mäklare, inte minst genom det bevis då han på egen väg faktiskt letade fram våra köpare efter att visningarna varit något svala till följd av hur marknaden då såg ut. Han gav aldrig upp med andra ord utan höll sitt ord, hela vägen "in i mål". Rekommenderar honom mycket varmt!

Rosana Gabriela A

Trevlig i första anblicken, men så snart man började ställa krav så var det inte lika roligt längre. Skulle sälja mitt hus våren 22, tyvärr under tråkiga omständigheter, separation. Bad honom att informera mig och fd.an likvärdigt och ändå fick jag ingen info om varken besiktningsföretaget eller homestylisten. Vid upprepade tillfällen fick jag be honom upplysa mig om allt som rörde huset och inte bara den andra säljaren (båda ägde huset likvärdigt). Jag önskade sluten försäljning, att vänta med skyltning etc vilket jag som...

Marita L
Vällingby - Råcksta

Trevlig, lätt att samarbeta med, lyhörd för våra önskemål. MVH Marita

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack Marita det var verkligen roligt att få hjälpa dig med försäljningen av lägenheten. Hoppas nu verkligen att du skall trivas bra i din nya lägenhet. Mvh Fredrik

Erik Olsson Fastighetsförmedling Östermalm
4.7/5 i betyg av 73 omdömen 4.7 av 73 omdömen

Från första till sista steget var Jimi tillmötesgående och ytterst professionell i sitt bemötande. Trots ett svajig marknad fick han bostaden - en etta på 23kvm i Vasastan - såld före visning och till ett högt pris. Hade jag haft fler lägenheter att sälja i Stockholmstrakten, hade jag återigen anlitat Jimi, ingen annan. Rekommenderar Jimi starkt!

Natalia M Natalia M
Staffan H
Sålde sitt hus med hjälp av
Vällingby - Vinsta

Fredrik sålde vår villa. ingav förtroende direkt och uppfyllde sina åtaganden och utlovat resultat på bästa sätt. Han var lätt att nå under hela processen, pragmatisk och rak på att proffetsionellt sätt. Säljer vi igen skulle jag inte tveka att kontakta Fredrik.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för det höga betyget och dom fina orden Staffan. Det var riktigt roligt att få hjälpa er att sälja ert fina hus. Mvh Fredrik

Ann-Marie H
Sålde sitt hus med hjälp av
Vällingby - Vinsta

När vi efter 25 år skulle sälja vår villa var det mycket viktigt för oss att mäklaren förstod att stötta oss på bästa sätt. Det gjorde Fredrik. Han hade ett okomplicerat och tydligt förhållningssätt som skapade stor trygghet. Han var tillgänglig och tog sig alltid tid för att besvara våra frågor eller vara stöd i beslut. Vi skulle, utan tvekan, anlita Fredrik i vår nästa bostadsaffär.

Svar från Fredrik Jakobsson

Vilket omdöme jag tackar uppskattar verkligen det ni skriver. Det var väldigt roligt att få hjälpa er med er försäljning av huset och göra er flytt till den nya bostaden så smidig som möjlig. Mvh fredrik

Fastighetsbyrån Sala
4.8/5 i betyg av 908 omdömen 4.8 av 908 omdömen
BadgeSevenYears

Hej! Jag tycker mäklaren har gjort sitt jobb på ett bra sätt/ Patrik

Paulina V
Spånga Bromsten

Hej! Fredrik har varit rak på sak. Har hela tiden hållt mig informerat om vad som skedde. Han var engagerad och försökte hitta olika alternativ och lösningar. Så det har känns rätt och tryggt hela vägen.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för omdömet och dom fina orden Paulina, det var roligt att få hjälpa dig med försäljningen av lägenheten.

MONOWER I
Skrev om Svenska Mäklarhuset Vällingby, Hässelby, Spånga

Niclas Holmberg är proffsig, tillmötesgående, engagerad och tillgänglig. Han lever upp till mina förväntningar i mycket hög grad.

Fastighetsbyrån Östermalm
4.9/5 i betyg av 1752 omdömen 4.9 av 1752 omdömen

Inlevelseförmåga Väl förberedd Kunnig Trevlig

Tommy S
Bromma - Beckomberga

Fredrik är trevlig, kompetent, professionell och uthållig. Skulle välja honom nästa gång också.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för betyget och omdömet Tommy. Det har varit roligt att få hjälpa både dig och Lotta med båda era försäljningar. Njut nu av ledigheten och solen i Spanien. Mvh Fredrik

Cisela C
Vällingby - Råcksta

Fredrik hjälpte mig att sälja min lägenhet. Han var engagerad och svarade snabbt under hela processen. Supernöjd.

Svar från Fredrik Jakobsson

Det har varit riktigt roligt att få hjälpa dig med din försäljning Cisela, hoppas nu du kommer hitta en ny lika fin lägenhet. Tack för det höga betyget. Mvh Fredrik

Svenska Mäklarhuset Hägersten & Liljeholmen
4.9/5 i betyg av 66 omdömen 4.9 av 66 omdömen

Pontus är verkligen toppen! Vi fick bra pris utan att behöva gå ut på öppna marknaden på en marknad som i övrigt är dålig och trög. Jättenöjd att vi valde honom som mäklare. Rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja i Hägersten :) Tack Pontus! :)

Marcus C
Vällingby - Råcksta

Jag har köpt en 1a i råckstaområdet på 46m2. Mäklaren visade mig runt i lägenheten samt svarade på alla frågor jag hade utan att tveka. Han höll ständigt en glad ton oavsett om det var på morgon eller på kvällen, på visningar eller på distans. Han levde upp till alla mina förväntningar om mer därtill.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för det fina omdömet Marcus, det var roligt att få hjälpa dig att köpa din första egna lägenhet jag hoppas verkligen du skall trivas när du väl flyttar in. Mvh Fredrik

Jenny R
Bromma - Beckomberga

Vi köpte en större bostadsrätt i Beckomberga av Fredrik Vi fick snabb service och ett personligt bemötande. Han kändes ärlig och intresserad genom hela processen!

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack Jenny! Det var verkligen roligt att ni blev köpare till den lägenheten jag hoppas verkligen ni kommer trivas när ni väl flyttat in. Hälsa familjen så ses vi när det är dags för er att flytta in. Mvh Fredrik

Svensk Fastighetsförmedling Stora Essingen
4.8/5 i betyg av 850 omdömen 4.8 av 850 omdömen

Professionellt och trevligt bemötande. Uppfyllde mina förväntningar av en aktiv och bra dialog. Är supernöjd!

Gabriel S Gabriel S
Richard P
Vällingby

Josefin has been brilliant. Very helpful with all my questions. Very professional threwout my buying exsperience. I highly recommend her.

Anna H
Vällingby centrum

Jag köpte en lägenhet. Det var länge sedan jag gjorde en fastighetsaffär, och jag fick väldigt bra hjälp av Niclas! Lätt att få tag på, snabba svar och ett jättetrevligt bemötande!

HusmanHagberg Upplands Bro
4.5/5 i betyg av 75 omdömen 4.5 av 75 omdömen

Tillmötesgående och lyhörda gentemot mig som kund, kunniga samt förtroendeingivande. Rekommenderas!

Sebastian P Sebastian P
Malin K
Vällingby

Trevligt och proffsigt bemötande!

Eva B
Vällingby centrum

Sålt bostadsrätt i Vällingby. Niclas är snabb på att svara... oftast, trevlig, förtroendeingivande o proffsig. Nu fick jag ett bud av en bekant som jag inte vågade tacka nej till i rådande tider så Niclas fick aldrig chansen att visa sina säljskills tyvärr. Jag skulle anlita Niclas igen, det berättar väl rätt så bra att jag är nöjd.

Fastighetsbyrån Tyresö
4.7/5 i betyg av 1214 omdömen 4.7 av 1214 omdömen

Tim var inte bara otroligt trevlig utan också tillmötesgående och hjälpte mig och min sambo att göra en snabb affär.

Victoria H Victoria H
Josefin W
Hässelby Gård

Niclas har hjälpt mig sälja min första lägenhet. Niclas är lugn, tillmötesgående och ärlig. Jag förväntade mig att Niclas skulle underlätta processen och att försäljningen skulle gå smidig till vilket det gjorde. Niclas återkopplade regelbundet och var snabb på att svara. Han gav goda råd och höll god min genom hela processen, vilket jag uppskattade jättemycket.

Tony John Erik L
Köpte sitt hus med hjälp av
Vällingby - Nälsta

Började med att vi köpte en villa genom Josefin. Vi fick ett mycket bra intryck och valde därför henne när vi skulle sälja vårt radhus. Josefin är trevlig, genuin och kunnig. Hon har lagt upp bra strategier och samtidigt lyssnat på vad vi vill.

Svar från Josefin Nilsson

Tack Tony:) Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med att både köpa och sälja. Vi ses snart!

Fastighetsbyrån Täby
4.8/5 i betyg av 1393 omdömen 4.8 av 1393 omdömen
Badge2025

Arvid har ett gott bemötande och är lätt att kommunicera med!

Kerstin A Kerstin A
Pontus K
Köpte sitt hus med hjälp av
Nälsta

Köpte ett radhus i Nälsta. Vi upplevde Josefin väldigt professionell och genuin. Hon är dessutom väldigt trevlig.

Svar från Josefin Nilsson

Tack snälla Pontus! Det var väldigt roligt att det blev just ni som köpte:) Vi ses om ett par veckor!

Bushra M
Spånga - Tensta

Jag sålde lägenhet då var Josefin min mäklare som var jätte tydlig att förklara allt . Allt gick bra faktiskt , haonär noga med allt ,jag är väldig nöja.

Svar från Josefin Nilsson

Tack så mycket Bushra! Jag är glad att ni även hittade ett hus så snabbt. Hoppas att ni kommer trivas!

Fastighetsbyrån Gnesta
4.8/5 i betyg av 1151 omdömen 4.8 av 1151 omdömen
BadgeEightYears

Bemötandet upplevde jag som bra !

Hans S
Lovö - Prästvik

- Jag har sålt ett "bostadsrättshus". - Jag har alltid blivit proffesionellt och trevligt bemött av Fredrik. - Alla förväntningar har blivit uppfyllda så här långt. - Med fasit i hand så känns det som jag valde rätt mäklare.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för dom fina orden och omdömet Hasse. Det har varit en rolig resa att få hjälpa dina svärföräldrar med deras försäljning och en ny utmaning för mig tack vare ombildningen vilket har varit väldigt inspirerande och utvecklande för mig. Njut nu av sommaren och hälsa Margareta.

Yvonne A

Sålt min mammas villa. På ett mycket trevligt sätt och med entusiasm och ett stort engagemang. Josefin levde verkligen upp till alla mina förväntningar! Hon visade oförtrutet huset under väldigt väldigt många visningar och för många intresserade. Det visade sig till slut att allt hennes slit slutade i ett avslut som blev väldigt bra både ekonomiskt och känslomässigt !

Svar från Josefin Nilsson

Tack snälla Yvonne! Det blev några visningar, vilket det absolut var värt:) Ser fram emot att ses i september!

Mäklarhuset Enskede
4.8/5 i betyg av 486 omdömen 4.8 av 486 omdömen

Tommy har hjälpt vår familj genom åren att både sälja och köpa hus/lägenheter. Han är oerhört professionell och ställer upp till 100% för sina kunder. Bättre mäklare får man leta efter.

Michael K

Köpt, och sålt, radhus i Nälsta, Vällingby/Spånga. Bra bemötande, snabb respons på alla frågor och funderingar. Engagerad.

Svar från Josefin Nilsson

Tack så mycket Micke! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med både köp och sälj av radhus. Vi hörs/ses snart!

Cecilia S

Josefin är mycket kompetent och proffsig. Det har känts oerhört tryggt att ha henne som mäklare, både vid köp och försäljning av de två radhus hon hjälpt oss med. Hon är påläst, lyhörd och snabb med att svara på frågor som uppstår under processens gång. Genomtänkta rekomendationer och en vilja att göra sitt yttersta för att vi som kunder ska känna oss nöjda. Ett mycket positivt samarbete!

Svar från Josefin Nilsson

Tack snälla Cecilia för dina fina ord! Det har varit så roligt att få samarbeta med er. Ha en fantastisk sommar så ses/hörs vi snart!

Fastighetsbyrån Lidingö
4.8/5 i betyg av 1682 omdömen 4.8 av 1682 omdömen
Badge2024

Bäst service trevlig ton. Rekommenderas varmt.

Susanne O

Vi har sålt vårt radhus och är nöjda med bemötandet vi fick av mäklaren.

Svar från Josefin Nilsson

Tack Susanne! Ha en skön sommar så ses vi i augusti när det är dags för tillträdet!

Massomeh P

Väldigt trevlig, har blivit bemött av Niclas

4.7/5 i betyg av 1620 omdömen 4.7 av 1620 omdömen
Badge2024

Alexander är en mycket kunnig, lugn och trevlig mäklare. Han bemöter kunderna med respekt och jag kände stark tillit till honom.

Eriikka N Eriikka N
Berit C

Niclas var mäklare för den bostadsrätt jag köpte. Och han ordnade sedan försäljningen av mitt radhus. Jag blev bemött med respekt vilket jag uppskattade mycket. Och han höll också mina söner informerade.

Dasha G

Niklas hjälpte mig att sälja min bostadsrätt. Han var väldigt proffsig under hela processen och rekommenderar honom starkt!

Svenska Mäklarhuset Johanneshov
4.9/5 i betyg av 577 omdömen 4.9 av 577 omdömen
BadgeSixYears

Sanna hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Hammarbyhöjden. Vi kan varmt rekommendera henne, hon höll oss underrättade under hela processen och gav klara besked och har väldigt god tillgänglighet när man har frågor. Helt enkelt bästa mäklaren i Hammarbyhöjden!

Gun Lillemor B

Jag sålde en2,5 med sjöutsikt i brf Maltesholm. - blev vänligt och kunnigt bemött.- jag förväntade mig att NH skulle ha all den kunskap han hade och att jag skulle få deltaga i processen.- NH och jag hade ett givande och trevligt samarbete.- jag är mycket nöjd.

Frida B

Vi har precis köpt en lägenhet, tycker Fredrik var jätteduktig och trevlig, kändes ärlig och öppen. Jag hade rätt stora förväntningar och jag tyckte att mäklaren va duktig och hade bra information att ge mig så fort jag svarade på en fråga.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för det omdömet och betyget Frida, jag hoppas verkligen du och Anton skall trivas i lägenheten när ni väl flyttar in. Njut nu av starten på sommaren så hörs vi inför tillträdet. Mvh Fredrik

Hjorth Fastighetsförmedling
4.8/5 i betyg av 92 omdömen 4.8 av 92 omdömen
BadgeTwoYears

Filip är en mycket trevlig och tydlig mäklare. Försäljningen gick både snabbt och enkelt. Vi är supernöjda!

Annelie J Annelie J
Tomas Y

Jag har köpt och Niklas har hjälpt mig. Han svarade på frågor som jag ställde so han var hjälp som

Lotta R

Jag har sålt och köpt 3 fastigheter genom Fredrik. Jag blir alltid korrekt och samtidigt personlig bemött. Mina förväntningar var att sälja, köpa, sälja lägenhet vilket jag lyckads med riktigt bra. Fredrik är förtroendeingivande och ärlig. Ärlighet är väldigt viktigt både när man säljer och köper.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för det fina betyget och omdömet Lotta, det har varit ett nöje att ännu en gång fått hjälpa dig med en försäljning.

Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4.8/5 i betyg av 450 omdömen 4.8 av 450 omdömen
BadgeEightYears

Fantastiskt bemötande, flexibel och väldigt kunnig.

Natasha Z Natasha Z
Ann-Marie S

Köpt lägenhet i Beckomberga.Ett fantastiskt bemötande ,hade kontakt flera ggr före köp och blev varje gång lika trevligt bemött.

Svar från Fredrik Jakobsson

Hej Ann-Marie! det var fantastiskt roligt att få hjälpa er med köpet hoppas nu ni skall trivas i lägenheten. Mvh Fredrik

Eva S

Mycket trevligt och proffsigt bemötande.

Svar från Josefin Nilsson

Tack snälla Eva, hoppas att du trivs bra i nya lägenheten!

Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden
4.9/5 i betyg av 370 omdömen 4.9 av 370 omdömen
Badge2024

Vi sålde vårt hus genom Marielle. Hon och hennes team är mycket professionella och jag kände total trygghet genom hela affären. Marielle är kunnig,trevlig,tillmötesgående och var alltid tillgänglig. Kommer absolut att anlita henne igen om det skulle bli aktuellt.

Camilla B Camilla B
Fredrik H

Mycket nöjd! Josefine är engagerad och intresserad. Har många goda råd men lyssnar och anpassar sig också efter kund. Jag kan varmt rekommendera Josefine för att ta hand om din försäljning.

Svar från Josefin Nilsson

Tack så mycket Fredrik! Det har varit riktigt roligt att få hjälpa er med försäljningen. Vi ses i maj!

Diana G

Fredrik är tillmötesgående, engagerad och tillgänglig. Upplevs som strukturerad och pålitlig och ser både till köparens och säljarens intresse och hittar en bra balans.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för dom fina orden och det höga betyget. Det var verkligen roligt att få hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet. Mvh fredrik

Svenska Mäklarhuset Uppsala
4.8/5 i betyg av 1491 omdömen 4.8 av 1491 omdömen
BadgeTenYears

Klockrent bemötande med uppföljning på pågående aktiviteter kring försäljningen.

Adam F

Jätte trevlig och super proffsig. Allt gick super smidigt och snabbt! Vi är så nöjda!

Svar från Josefin Nilsson

Tack snälla Adam! Det var väldigt roligt att få hjälpa till med försäljningen:)

Johan P

Väldigt bra bemötande och kändes som att det klickade direkt utan att behöva prata med andra mäklare. Satte värderingen nästan Point-on och kunde inte vara mer nöjd. Rekommenderas starkt.

Svar från Josefin Nilsson

Tack snälla Johan! Synd att vi inte längre blir grannar men det var riktigt roligt att få hjälpa dig med försäljningen:)

Svenska Mäklarhuset Täby
4.8/5 i betyg av 216 omdömen 4.8 av 216 omdömen

Välskött förmedlingsprocess under en tuff marknad. Vi fick det pris vi gick ut på, vilket gjorde att vi kunde gå vidare med vårt köp. Mäklaren var trevlig och sympatisk. Inte för "på". Sammantaget är vi nöjda!

Peter J

Hon har fungerat mycket bra, snabb, snabba svar, ordning och reda. Bra koll på hur det ser ut på marknaden. Hon gör det lättsamt att sälja en bostadsrätt.

Svar från Josefin Nilsson

Tack så mycket Peter! Vi ses imorgon på tillträdet:)

Laila Susanne H

Personlig, professionellt och pedagogiskt - Josefin har tagit hand om vår försäljning på ett jättebra sätt. Snabba återkopplingar & raka besked - vi är supernöjda.

Svar från Josefin Nilsson

Tack så mycket Susanne! Det var så roligt att få hjälpa er med radhuset:)

Le Grand Propriété Fastighetsförmedling
4.9/5 i betyg av 241 omdömen 4.9 av 241 omdömen

Stort förtroende från första mötet. Så har det varit hela resan under försäljningen. G är mycket professionell och kunnig inom sitt område. Detta gäller även Johanna som har varit et bra stöd i vad som ska ske framledes.

Britt-louise F Britt-louise F
Åsa K

Var mkt bra innan köp noggrann och förklarade. Efter att köpet var gjort går allt väldigt långsamt. Tar mkt lång tid att återkomma kring tider. Lite som nu är det klart behöver inte engagera mig mer

Svar från Fredrik Jakobsson

Hej! Tack för betyget, jag ber om ursäkt om ni uppfattar situationen så just nu vi jobbar för att ni skall få en bra upplevelse hela vägen. Mvh Fredrik

Loma J

Lugn och sandad och riktig bra mäklare

Svar från Fredrik Jakobsson

Det var väldigt roligt att hjälpa dig med försäljningen Loma, hoppas du trivs bra i din nya bostad. Mvh Fredrik

4.7/5 i betyg av 1620 omdömen 4.7 av 1620 omdömen

Eriikka N Eriikka N
Sven H

Mycket bra bemötande och bra känsla för marknadssituationen

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för betyget och omdömet Sven, det var väldigt roligt att hjälpa dig med försäljningen av huset. Mvh Fredrik

Anna Caroline A

Trevlig, seriös och kunnig mäklare. Alltid tillgänglig. Vi är jättenöjd med Fredrik.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för dom fina orden och omdömet. Det har verkligen varit skoj att få hjälpa er genom hela processen.

Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4.8/5 i betyg av 2099 omdömen 4.8 av 2099 omdömen

Bra information, trevligt bemötande och god service. Kändes väldigt seriös. Lätt tillgänglig och snabb återkoppling vid svar på frågor och i visningsprocessen.

Anna Lena H Anna Lena H
LINUS G

Väldigt hjälpsam och lättillgänglig. Trevlig att ha att göra med.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för betyget Linus, jag hoppas verkligen att du skall trivas i den nya lägenhet men också här i Stockholm. Mvh Fredrik

Stefan E

Allt har fungerat smidigt och bra.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för betyget Stefan, hoppas ni skall trivas bra i ert nya boende.

Svenska Mäklarhuset Lidingö
4.8/5 i betyg av 26 omdömen 4.8 av 26 omdömen

Superbra! Är jättenöjda med mäklaren, informationen, kontakten, uppdateringarna, allt från början till slut. Allt har verkligen varit kanonbra! Kan varmt rekomendera Svenska Mäklarhuset Lidingö!

Caroliné B Caroliné B
Elin Karolina F

Mycket proffsigt och vänligt bemötande. Han lever upp till mina förväntningar i mycket hög grad.

Svar från Fredrik Jakobsson

Tack för dom fina orden och det höga betyget det betyder väldigt mycket för mig. Mvh Fredrik

Fabian M
Skrev om Svenska Mäklarhuset Vällingby, Hässelby, Spånga

Exceptionell service och kundtjänst

Mäklarhuset Uppsala
4.8/5 i betyg av 3186 omdömen 4.8 av 3186 omdömen
Badge2024

Supernöjd med Malin som mäklare. Hon håller en uppdaterad hela tiden och väldigt flexibel kring visningar. Hon gjorde verkligen det yttersta för att få vår lägenhet såld i svårsåld tid. Kan rekommendera henne till alla!

Camilla S

Niclas upplevs som professionell och med fötterna på jorden, vilket var precis vad vi sökte efter hos vår mäklare. Ingen gåpåig säljare som lovar guld och gröna skogar. Synd att marknaden gav vika så att försäljningen inte blev så bra som vi önskade.

Svensk Fastighetsförmedling Gnesta
4.7/5 i betyg av 154 omdömen 4.7 av 154 omdömen

Vi har köpt en villa för sommarboende i Gnesta. Mäklaren var trevlig, kunnig, problemlösare och noga. Mäklaren är utmärkt och den bästa vi haft. Rekommenderar Svensk fastighetsförmedling i Gnesta som nu ska sälja vårt nuvarande fritidshus i Gnesta!

SkandiaMäklarna Södertälje Nykvarn
4.0/5 i betyg av 63 omdömen 4.0 av 63 omdömen

Glömde att ringa säljarna då vi skulle besikta huset så när vi kom ditt hade inte säljarna tid och vi fick boka ny tid. Glömde ringa oss när det var budgivning som tur var ringde jag själv honom och säljarna sålde till oss eftersom vi gav ett högre bud!! Men igentligen skulle husets sålts till några andra samma kväll! Rena turen att jag ringde mäklaren samma dag, påstod att han hade ringt men vi hade inga missade samtal. Jag fick ringa honom 4 gånger för att få tiden för överlåtelsen på huset. Jag rekommenderar verkligen inte denna mäklare till någon!

HusmanHagberg Tyresö Älta
4.7/5 i betyg av 586 omdömen 4.7 av 586 omdömen

Strålande!! grymt bemötande och väldigt bra sammarbete!

Fastighetsbyrån Värmdö
4.7/5 i betyg av 934 omdömen 4.7 av 934 omdömen
Badge2024

Otroligt professionell och kunnig. Petronella var lyhörd och engagerad genom hela processen. Sålde vårat hus snabbt och smidigt. Rekommenderas starkt!

Svensk Fastighetsförmedling Salem
4.8/5 i betyg av 997 omdömen 4.8 av 997 omdömen

Andreas är oerhört duktig och ambitiös.

Svensk Fastighetsförmedling Knivsta
4.8/5 i betyg av 1895 omdömen 4.8 av 1895 omdömen
BadgeEightYears

Elenor utstrålar trygghet och kunnighet. Hon är trevlig, professionell och mycket duktig på sitt jobb. Vi uppskattar hennes professionella och vänliga bemötande.

Fastighetsbyrån Vasastan
4.9/5 i betyg av 2778 omdömen 4.9 av 2778 omdömen
Badge2024

Anna är en fantastisk mäklare! Mycket påläst, lyhörd och tillgänglig. Det märks att hon vill det bästa för alla parter. Tack Anna för ett grymt jobb!

Svenska Mäklarhuset Uppsala
4.8/5 i betyg av 1491 omdömen 4.8 av 1491 omdömen

Fastighetsbyrån Flen
4.6/5 i betyg av 483 omdömen 4.6 av 483 omdömen
Badge2024

Förklarat sitt uppdrag på ett bra sätt. Lätt att prata med. Visar en bra kompetens för sitt uppdrag som jag ser det. Rekommenderar honom gärna till andra som skall sälja fastighet.

HusmanHagberg Kista
4.9/5 i betyg av 973 omdömen 4.9 av 973 omdömen
BadgeEightYears

David är mycket seriös och har stor lokalkännedom. Han är en toppenmäklare

Fastighetsbyrån Tumba
4.8/5 i betyg av 2066 omdömen 4.8 av 2066 omdömen
Badge2024

Vi fick mycket fint bemötande.av Lena. Hon är tydlig och snabb i sin kommunikation. Mycket tillmötesgående och driven mäklare.

Magdalena S Magdalena S
Svensk Fastighetsförmedling Gärdet
4.9/5 i betyg av 297 omdömen 4.9 av 297 omdömen

Jag vill varmt rekommendera Mattias som mäklare. Han har gjort ett strålande arbete från början till slut. Med sin djupa kunskap om marknaden, professionella inställning och personliga engagemang gjorde han hela processen väldigt smidig. Mattias var alltid tillgänglig för att svara på frågor och gav oss kontinuerlig uppdatering genom hela processen. Tack vare hans expertis och noggrannhet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Vi kunde inte ha varit nöjdare med resultatet. Tack, Mattias!

Fastighetsbyrån Eskilstuna
4.7/5 i betyg av 2146 omdömen 4.7 av 2146 omdömen

En mäklare som verkligen tog hand om oss från start till mål. Bra dialog och kommunikation genom hela processen. En kille med både hjärta och professionalism.

Fastighetsbyrån Sollentuna
4.7/5 i betyg av 2005 omdömen 4.7 av 2005 omdömen

Rickard är duktig, snabb, närvarande, hjälpsam och proffsig. Med sitt lugn och erfarenhet har vi känt oss trygga genom hela säljprocessen. Kan varmt och hjärtligt rekommendera Rickard som mäklare.

Fastighetsbyrån Sollentuna
4.7/5 i betyg av 2083 omdömen 4.7 av 2083 omdömen

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
4.8/5 i betyg av 1311 omdömen 4.8 av 1311 omdömen
BadgeNineYears

Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.

Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
4.7/5 i betyg av 4107 omdömen 4.7 av 4107 omdömen

Vi hade en otroligt fin säljprocess med Valencia. Hon var kunnig, trevlig, tålmodig, kommunikativ och otroligt driven från första sekund. För mig var det tydligt direkt att hon visste vad hon gjorde, och vilka resultat hon både ville och kunde uppnå. Det förtroende som hon direkt skapade med mig skapade hon även med potentiella köpare, vilket märktes väl genom budgivningen och med det resultat hon lyckades uppnå. Jag skulle jobba tillsammans med Valencia när som helst igen, och rekommenderar henne varmt! Av de mäklare som jag träffade och jämförde med innan försäljning så var Valencia och Fastighetsbyrån överlägsna från start. De gick redan i första mötet igenom sin väldigt tydliga (och digitala) process från start till mål, de hade med sig och gick igenom siffror och data på marknadsläget och förväntat slutpris snarare än att bara snacka om det, och de satte upp en tidsplan redan i första mötet med exakta datum (trots att de inte var valda ännu!). Att de dessutom jobbade med att vara två på visningar var också en bonus för att säkerställa att alla som var på visning fick en så bra upplevelse som möjligt.

Svensk Fastighetsförmedling Västerås
4.8/5 i betyg av 1084 omdömen 4.8 av 1084 omdömen
BadgeNineYears

Trevlig och positiv samt ger aldrig upp. Hon ringer och jagar på för att fånga spekulanter/ intressenter att bli mer övertygade för objektet som hon förmedlar. Bara positivt och kan rekommendera henne varmt.

Fastighetsbyrån Nykvarn
4.6/5 i betyg av 738 omdömen 4.6 av 738 omdömen
BadgeEightYears

Jag tycker affären gick smidigt. Vi fick hjälp och svar på de frågor vi hade.

Svensk Fastighetsförmedling Knivsta
4.8/5 i betyg av 1895 omdömen 4.8 av 1895 omdömen

MOHV Täby
4.9/5 i betyg av 1037 omdömen 4.9 av 1037 omdömen
BadgeSixYears

Jag rekommenderar Oscar med hela mitt hjärta och önskar att jag hade funnit honom mycket tidigare. Men med bara 2 veckor utförde han precis de mirakel jag behövde, genom att hitta flera möjliga köpare som lede till en försäljning av min lägenhet och man var delaktig från början till slut. Oscar är engagerad, kunnig, supertrevlig och så mycket mycket mer. Oscar Hallbygård är inte bara årets mäklare 2019, han är även min hjälte.

Svensk Fastighetsförmedling Bromma
4.9/5 i betyg av 596 omdömen 4.9 av 596 omdömen

Duktig mäklare som ansträngde sig för att möta våra behov. Var med och gav det där lilla extra och stöttade när man sattes i nya situationer man inte varit med om tidigare. Rekommenderas varmt :)

HusmanHagberg Sollentuna
4.7/5 i betyg av 274 omdömen 4.7 av 274 omdömen
BadgeSevenYears

Mycket bra mäklare. Trevlig och duktig. Rekommenderar starkt!

Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
4.8/5 i betyg av 427 omdömen 4.8 av 427 omdömen
BadgeSixYears

Johanna får högsta betyg för sitt bemötande i alla situationer med förståelse, tålamod och kunskap och personligt engagemang. Hon gav alltid nytt hopp och uppmuntran och gav inte upp utan jobbade oförtrutet på att få det bästa resultatet utifrån de möjligheter som fanns, Stort tack till Johanna!

Inga-Lena F Inga-Lena F
Mäklarhuset Essingen
4.9/5 i betyg av 220 omdömen 4.9 av 220 omdömen

Zolle Baleng är en mycket kunnig, sympatisk och tillmötesgående fastighetsmäklare. Mina förväntningar på honom uppfylldes gällande information om föreningen samt i kommunikationen mellan köpare och säljare, på det hela taget var detta en mycket smidig och proffesionellt genomförd bostadsaffär.

Fastighetsbyrån Bålsta
4.8/5 i betyg av 1358 omdömen 4.8 av 1358 omdömen

Terese sålde mitt hus och jag har fick så fin hjälp av henne. Terese är världens bästa!!!

Jonas Bertil L Jonas Bertil L
Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
4.9/5 i betyg av 1216 omdömen 4.9 av 1216 omdömen
BadgeNineYears

Har ju god erfarenhet av Tobias från tidigare engagemang. Även fick jag en mycket bra kontakt. Vad som kännetecknar Tobias är att han fokuserar på ärendet och är mycket kunnig och erfaren.

HusmanHagberg Värmdö
4.8/5 i betyg av 1010 omdömen 4.8 av 1010 omdömen

Jenny är en utomordentlig proffsig mäklare. Går alltid att få tag på och svarar snabbt. Hon är på hugget helt enkelt och väldigt hjälpsam i alla lägen. Superservice helt enkelt och prisvärt. Jag hade både köpt och sålt med Jenny som mäklare. Som köpare var hon också mycket bra och kan sina områden på Värmdö men däremot så var HusmanHagberg inte bra när det uppkom problem (en tid där Jenny var ledig). HusmanHagberg frågan och slutade helt enkelt svara och man kände sig ganska utlämnad och ensam utan hjälp. Jag fick därför själv bekosta reparationer där säljaren gjort fel. Därav satte jag lite lägre betyg men vill betona att detta var HusmanHagberg. Till HusmanHagberg kan man bara säga att det var helt enkelt oproffsigt och fel vad ni gjorde mot mig som köpare.

Hjorth Fastighetsförmedling
5.0/5 i betyg av 65 omdömen 5.0 av 65 omdömen

Filip har både professionalism, tydlighet, engagemang och effektivitet. Återkopplar, driver och har stenkoll på marknaden. Med det lilla extra och personlighet uppfyllde han mina högt ställda förväntningar.

Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
4.8/5 i betyg av 1876 omdömen 4.8 av 1876 omdömen
BadgeEightYears

Anders bemötande var mycket proffsigt och han hade mycket god byggnadskunskap och lång erfarenhet av husmarknaden i Tullinge. Vi är mycket nöjda med hans försäljningsintäkter och han motsvarade helt våra förväntningar.

Fastighetsbyrån Eskilstuna
4.7/5 i betyg av 2244 omdömen 4.7 av 2244 omdömen
Badge2024

Jag ger Daniel mina varmaste rekommendationer! Proffsig & snabb i sin kontakt & jag upplever att både vi som köpare & säljarna kände oss väldigt nöjda med hela processen. Daniel såg tidigt att vi var en perfekt matchning & gav oss som köpare tid & utrymme för att känna in & ställa alla 100 frågor.

Ericsson Larosa Mäklarbyrå och Redovisning AB
4.8/5 i betyg av 25 omdömen 4.8 av 25 omdömen
Badge2024

Mycket trevligt bemötande och bra hanterat ärende och snabbt och bra avslut på min affär. Inget att klaga på över huvud taget.

Mäklarringen Farsta - Bandhagen
4.7/5 i betyg av 654 omdömen 4.7 av 654 omdömen
Badge2024

Marcus överträffade verkligen mina förväntningar, han är verkligen en bra mäklare som är engagerad, målinriktad, professionell och snäll. Han gick igenom varje steg av försäljningen med uppdateringar och information nästan varje dag. Jag är super nöjd och jag blev bemött på ett vänligt och professionellt vis.

Gianni Christopher H Gianni Christopher H
HusmanHagberg Sundbyberg
4.9/5 i betyg av 840 omdömen 4.9 av 840 omdömen
BadgeFiveYears

Anlitade Sebastian för andra gången och är supernöjd! Sebastian är kunnig, kommunikativ, tillgänglig och driven - rekommenderas varmt!

Rebecca S Rebecca S
Tradition Mäkleri Östermalmsgatan
4.9/5 i betyg av 992 omdömen 4.9 av 992 omdömen
BadgeNineYears

Jan är en oerhört seriös, hårt arbetande och vänlig person som håller vad han lovar. Jag har vänt mig till Jan flera gånger genom åren och det har alltid fungerat enormt smidigt och framförallt har det alltid blivit snabba affärer och alla har varit nöjda. Jan är uppriktig, erfaren och kompetent. Jag har mycket svårt att se hur du kan hitta en bättre mäklare i Stockholm.

Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden
4.9/5 i betyg av 370 omdömen 4.9 av 370 omdömen

Camilla B Camilla B
Fastighetsbyrån Kungsängen
4.8/5 i betyg av 565 omdömen 4.8 av 565 omdömen
BadgeTenYears

Vi upplevde att Malin på ett balanserat och respektfullt sätt kunde representera säljare och oss som köpare.

Svensk Fastighetsförmedling Sala
4.8/5 i betyg av 757 omdömen 4.8 av 757 omdömen
BadgeEightYears

Jag har blivit väldigt väl bemött på alla sett

Mäklarhuset Huddinge
4.8/5 i betyg av 12 omdömen 4.8 av 12 omdömen

Jag fick hjälp med köp av en lägenhet på Runvägen 5 i Huddinge av mäklaren Albin Andersson, hans första objekt i detta område. Han visade från första stund på hög professionalitet genom sitt lugna, sympatiska och tydliga sätt att driva på säljprocessen mycket smidigt. Ett extra stort plus när jag var i behov av en snabb affär och ville passa på att hitta något under semesterperioden. Rekommenderar honom varmt inför kommande försäljningar/förmedlingar i området!

Elisabet N Elisabet N
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
4.8/5 i betyg av 212 omdömen 4.8 av 212 omdömen

Jag har både köpt och sålt mina bostäder med Peter som fastighetsmäklare. Hela hans arbetssätt genomsyras av ett stort engagemang, driv, flexibilitet och professionalism. Mycket nöjd och mina allra bästa rekommendationer.

Xia-Ling Y Xia-Ling Y
Fastighetsbyrån Norrtälje
4.7/5 i betyg av 1708 omdömen 4.7 av 1708 omdömen

Lyhörd engagerad professionell och trevlig

Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
4.8/5 i betyg av 684 omdömen 4.8 av 684 omdömen
BadgeEightYears

Vi har fått ett mycket positivt bemötande och hjälp vid fösäljningen av vårt hus och inköp av lägenhet. En aktiv och hjälpsam mäklare som vi rekommenderar för framtida affärer.

Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
4.9/5 i betyg av 589 omdömen 4.9 av 589 omdömen
BadgeEightYears

Superbra bemötande, trevligt och proffesionellt! Tack Carl:)

Mäklarhuset Ekerö
4.8/5 i betyg av 212 omdömen 4.8 av 212 omdömen

Robert är väldigt kunnig och kan sin sak som mäklare. Han är lätt att ha att göra med och vill sina kunder det bästa. Kan verkligen rekommendera honom. Kommer att fortsätta använda honom som mäklare i framtiden.

Husaffären i Roslagen
1.0/5 i betyg av 1 omdöme 1.0 av 1 omdöme

Mäklarhuset hus i Roslagen har använt mig och även andra spekulanter för att sälja ett hus till en köpare som redan var bestämd från början. Nu i efterhand vet jag att tanken har varit att den tilltänkta köparen som tydligen är bekant till säljaren ska betala marknadsmässiga priset och genom att använda oss andra spekulanter för att få upp priset har huset istället sålts till en bekant/släkting till det pris som var överenskommen med den sista spekulanten. Mäklaren var väldigt otrevlig från början och man fick en dålig magkänsla bara prata med honom. En riktig falsk och opålitlig mäklare.

MOHV Haninge
4.9/5 i betyg av 923 omdömen 4.9 av 923 omdömen
BadgeTenYears

Proffsig. Tillmötesgående och otroligt hjälpsam!

Fastighetsbyrån Knivsta
4.8/5 i betyg av 1514 omdömen 4.8 av 1514 omdömen

We had very good experience with Jessica. For her speaking in english was not a problem and that meant a lot to us. She is polite, positive and smily person. We got the feeling that she is very good at what she is working with and that she knows the selling business. Her biggest plus is that she has personal touch to the approach, she listened to us, we made decisions together, she was always available, with good communication and happy for us at the end of the process. I would recommend Jessica to everyone who is selling the property in Knivsta.

Fastighetsbyrån Östermalm
4.9/5 i betyg av 1752 omdömen 4.9 av 1752 omdömen

Inlevelseförmåga Väl förberedd Kunnig Trevlig

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
4.8/5 i betyg av 1406 omdömen 4.8 av 1406 omdömen

Amanda åkte på semester. Jag bad då om att få Mattias, som ersättare. Han hade sabbt sålt Axells koloni, tom, före visning och till ett mycket bättre pris. Därför hade jag förhoppningar om, att jag också skulle få min koloni snabbt såld, vilket också skedde. Jag träffade Mattias bara två gånger och pratade två gånger med honom på telefonen. Han är mycket trevlig, intresserad, punktlig, lyhörd, lågmäld, tydlig och lugn.

HusmanHagberg Täby
4.9/5 i betyg av 1349 omdömen 4.9 av 1349 omdömen
BadgeSevenYears

Vi fick förtroende för mäklaren. Hon gjorde ett bra jobb som vi blev mycket nöjda med. Nu har vi flyttat in den nya lägenheten

Notar Älvsjö
5.0/5 i betyg av 2 omdömen 5.0 av 2 omdömen

Andreas på Älvsjös kontor är kungligt bra! Svarar/återkommer vid behov, glad, trevlig & affärsdriven framförallt! Kunde jag ge 10/5 SSP skulle jag!

Mäklarhuset Enskede
4.8/5 i betyg av 502 omdömen 4.8 av 502 omdömen
BadgeNineYears

Köpte villa av Tommy och han var toppen genom hela processen. Trevlig, transparent och kompetent helt enkelt :)

MOHV Norrtälje
4.8/5 i betyg av 555 omdömen 4.8 av 555 omdömen

Hon är en toppenmäklare. Engagerad och mycket positiv och personlig. Vår önskad om prisbild uppfylldes med råg. Hittade rätt köpare utan att ha allmän visning. Med andra ord. Alla tre parter, säljare-köpare-mäklare är helt klart nöjda. Hör jag någon som ska sälja så ska jag självklart rekommendera Ann-Sofie.

Marianne B Marianne B
Svensk Fastighetsförmedling Stora Essingen
4.8/5 i betyg av 915 omdömen 4.8 av 915 omdömen
BadgeEightYears

Det här var mitt tredje samarbete med Emma och det var ett lika fint och lyckat möte som de tidigare gångerna. En fantastisk mäklare!

William M William M
Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
4.8/5 i betyg av 1194 omdömen 4.8 av 1194 omdömen
BadgeEightYears

Vi har anlitat Anders för att sälja vårt kedjehus. Vi är väldigt nöjda med allt stöd vi fått inför och under försäljningen. Det kändes osäkert att sälja mitt under pandemin, men Anders har väglett oss hela vägen, varit tillgänglig trots semestertider och känts personligt engagerad i försäljningen. Att vi dessutom såldetill ett pris som överträffade alla förväntningar var pricken över i. Vi kan varmt rekommendera honom.

Cecilia W Cecilia W
Fastighetsbyrån Nynäshamn
4.8/5 i betyg av 403 omdömen 4.8 av 403 omdömen

Sålt en sommarstuga i Skärlinge. Mäklaren Magnus Hällgren var väldigt bra, Återkom hela tiden med information och planering. Vi är mycket nöjda med hans arbete vid försäljningen.

4.3/5 i betyg av 11 omdömen 4.3 av 11 omdömen

Vi hade ett första möte inför försäljning av vårt hus och mäklaren skulle sedan återkomma med prisförslag etc. Men efter det hörde vi inget mer.

HusmanHagberg Årsta
4.9/5 i betyg av 1434 omdömen 4.9 av 1434 omdömen

Det är andra gången vi säljer med Johan och det jag uppskattar med honom är hans tydliga kommunikation och goda kunskap om marknadsläget. Försäljningen av vår lägenhet på Odelbergsvägen 36 gick smidigt och stressfritt tack vare Johan. Jag rekommenderar honom varmt.

Svenska Mäklarhuset Årsta
4.8/5 i betyg av 67 omdömen 4.8 av 67 omdömen

Har köpt en fin tvåa i Årsta Mäklaren bemöttes oss med intresse och stor kunskap om objektet men också området Årsta Hennes framtoning är professionell men ändå personlig Vi blev positivt övverraskade av hennes omtanke och intresse för objektet som hon sålde Vi kommer att rekommendera henne till våra vänner!

Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
4.7/5 i betyg av 104 omdömen 4.7 av 104 omdömen

Mkt bra och professionellt bemötande. Alltid tillgänglig. Var hjälpsam och gjorde ett bra jobb med vår försäljning. Vi fock bra betalt för lägenheten. Gabriel var även hjälpsam och gav många bra tips i vår köpprocess vilket var ett stort plus. Rekommenderas starkt.

Fastighetsbyrån Södermalm
4.9/5 i betyg av 3603 omdömen 4.9 av 3603 omdömen

Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.

Marianne G Marianne G
Svensk Fastighetsförmedling Vallentuna
4.8/5 i betyg av 654 omdömen 4.8 av 654 omdömen

Mycket trevlig bemötande. Glad och trevlig Malou. Duktig mäklare.

Salme Anneli M Salme Anneli M
Svensk Fastighetsförmedling Lidingö
4.8/5 i betyg av 257 omdömen 4.8 av 257 omdömen
BadgeEightYears

Fredrik Loneux Var mycket trevlig, artig och vältalig. Vi fick en realistisk bedömning av värdet på bostaden och vi kände att han var lika engagerad genom hela processen. Toppen!

Mäklarringen Botkyrka/Salem
5.0/5 i betyg av 6 omdömen 5.0 av 6 omdömen

Fantastiskt service och kämparglöd. Vi valde helt rätt mäklare, gör det du med.

Jonatan A Jonatan A

4.8/5 i betyg av 1384 omdömen 4.8 av 1384 omdömen

Engagerad, effektiv och tillgänglig. Kumdeninte haft någon bättre! ✨

Fastighetsbyrån Vaxholm
4.3/5 i betyg av 8 omdömen 4.3 av 8 omdömen

Lennart var lugn, saklig och lätt att förstå. Lennart ansträngde sig för att vara tillmötesgående. Hela köpupplevelsen har varit till stor tillfredsställelse vi fick det nästa under rådande förutsättningar och konjunktur.

MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
4.9/5 i betyg av 2098 omdömen 4.9 av 2098 omdömen
BadgeTenYears

Toppen bra och engagerad mäklare. Lyckades sälja vår lägenhet rekordfort till bra pris i en tuff marknad. Vi kan varmt rekommendera Adam!

HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
4.9/5 i betyg av 864 omdömen 4.9 av 864 omdömen
BadgeEightYears

Jag tog kontakt med Mats. Han har skött min försäljning av lägenheten på ett exemplariskt sätt. Han är supertrevlig och positiv person som på ett fint sätt visat fördelarna med min lägenhet. Jag är tacksam att han tog sig an min försäljning.

Fastighetsbyrån Märsta Rosersberg
4.8/5 i betyg av 1164 omdömen 4.8 av 1164 omdömen
Badge2024

Duktig, ambitiös, seriös och snygg.

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
4.8/5 i betyg av 2421 omdömen 4.8 av 2421 omdömen
BadgeTenYears

Mohammed har ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande, en fastighetsmäklare som du kan lita på. Regelbunden kontakt, ordentlig, rak, gav ärliga svar och en väldigt bra helhetsbild av hela processen. Mohammed höll mig ständigt uppdaterad. Han tar sitt yrke på fullaste allvar och jag rekommenderar starkt till de som vill sälja sin lägenhet/hus. Plus i kanten att Mohammed både är varm och trevligt att ha att göra med!

Mäklarringen Farsta - Bandhagen
4.7/5 i betyg av 654 omdömen 4.7 av 654 omdömen

Gianni Christopher H Gianni Christopher H
SkandiaMäklarna Vasastan
4.8/5 i betyg av 320 omdömen 4.8 av 320 omdömen

Jämförde tre mäklare i Vasastan innan jag träffade Joakim. Vart ett enkelt val att välja Joakim då han trodde på en betydligt högre värdering och hade en trovärdig plan för nå dit, vilket var förtroendegivande. Senaste halvåret hade han dessutom sålt för väldigt höga kvadratmeterpriser i närområdet. Han ställde höga krav på styling och fotografen gjorde ett fantastiskt arbete. Super-fina bilder i kombination med rätt utgångspris ledde till 40 par som gick på visning och vi fick ett högre slutpris än vad vi hade förväntat oss. Ifall du ska sälja din lägenhet och inte vill lämna något åt slumpen så MÅSTE du kontakta Joakim. Vasastans vassaste mäklare!

NICLAS Å NICLAS Å
Svensk Fastighetsförmedling Enköping
4.8/5 i betyg av 708 omdömen 4.8 av 708 omdömen
Badge2023

Amanda har ett trevligt sätt och är lätt att få kontakt med. Hon är kunnig, tjänstvillig och hjälpsam. Jag är helt nöjd med hennes arbete för mig som köpare!

Torborg Hanna Maria S Torborg Hanna Maria S
HusmanHagberg Hägersten
4.7/5 i betyg av 247 omdömen 4.7 av 247 omdömen
BadgeSixYears

Johan Lundberg var snabbt ute och kontaktade mig eftersom han sålt lägenheter i fastigheterna förut. Det har känts tryggt med Johan, han kan sin sak och han är intresserad av objektet och allt omkring. Har ett trevligt bemötande och är angelägen om att köpare och säljare ska komma överens!

Svensk Fastighetsförmedling Gnesta
4.7/5 i betyg av 157 omdömen 4.7 av 157 omdömen
Badge2022

Svensk Fastighetsförmedling Täby
4.7/5 i betyg av 248 omdömen 4.7 av 248 omdömen
BadgeEightYears

Vid försäljningen av vårt hus var vår mäklare, förutom att grundligt och professionellt informera sig om fastigheten, väldigt förstående och lyhörd för under vilka premisser vi ville sälja. Han levde upp till alla förväntningar som vi anser att man kan ha på en mäklare och vi är mycket nöjda med hur han skötte försäljningen.

Maria Helene H Maria Helene H
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
4.8/5 i betyg av 2198 omdömen 4.8 av 2198 omdömen

Anna Lena H Anna Lena H
SkandiaMäklarna Lidingö
4.8/5 i betyg av 156 omdömen 4.8 av 156 omdömen

Vi har köpt bostad där Anita var ansvarig mäklare. Vi hörde av oss och fick snabbt komma på en förhandsvisning. Det blev sedan en lördag vi bestämde oss att lägga bud. Anita var till vår glada överraskning under lördagen mycket hjälpsam och vi skrev kontrakt redan samma kväll. Vi är mycket glada över Anitas goda bemötande och tillgänglighet! Axel & Anna

HusmanHagberg Farsta
4.7/5 i betyg av 323 omdömen 4.7 av 323 omdömen

Smidigt, var bara där och skrev på papper, Bella var mycket trevlig

4.7/5 i betyg av 1550 omdömen 4.7 av 1550 omdömen

Mäklaren gjorde sitt arbete väldigt bra. Informativ, vänlig, professionell, öppen och samarbetsvillig. Utan att vara pushig på något sätt. Gav bra stöttning genom hela processen.

HusmanHagberg Kungsholmen
4.8/5 i betyg av 870 omdömen 4.8 av 870 omdömen
Badge2024

Uthållig, bra attityd, ärlig, professionell, tillgänglig, la all den tid som behövdes för att det skulle bli bra. Mycket nöjd.

Fastighetsbyrån Årsta
4.8/5 i betyg av 1379 omdömen 4.8 av 1379 omdömen
Badge2024

Vi har sålt vår bostad med Michel. Han är både seriös, kunnig och trygg! Vi ville ha en mäklare som vi vet gör en schysst affär för alla inblandade parter, inte bara för oss som säljare, och där finns det nog få som slår Michel! Alltid snabb att svara på frågor, högt som lågt. Kan varmt rekommendera honom!

Svensk Fastighetsförmedling Trosa
4.7/5 i betyg av 113 omdömen 4.7 av 113 omdömen
Badge2022

Vi har letat fritidshus i 3-4 år och mäklarna från Svensk Fastighetsförmedling Trosa (SFT) har alltid varit lugna och trygga i bemötandet mot oss som potentiella köpare. När vi till slut fick köpa vårt drömhus så var vi glada att just mäklaren var Carina Andersson från SFT då det kändes extra tryggt.

HusmanHagberg Sigtuna
4.9/5 i betyg av 60 omdömen 4.9 av 60 omdömen
BadgeTwoYears

Nils had been of great help from the word Go. He responded promptly, helped with private visning and did everything a mäklare is supposed to do. But then as bonus he seems to be very knowledgeable about things around owning a house, especially in Sigtuna.

Riksmäklaren Uppsala
4.7/5 i betyg av 1289 omdömen 4.7 av 1289 omdömen
BadgeSixYears

Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!

Andreas T Andreas T
Fastighetsbyrån Farsta
4.8/5 i betyg av 1811 omdömen 4.8 av 1811 omdömen
Badge2024

Genomtrevlig och hjälpsam. Fick svar på de frågor jag hade plus återkoppling senare.

SkandiaMäklarna Vasastan
4.8/5 i betyg av 320 omdömen 4.8 av 320 omdömen
Badge2018

NICLAS Å NICLAS Å
HusmanHagberg Järfälla
4.8/5 i betyg av 1373 omdömen 4.8 av 1373 omdömen

Michaela är professionell, trygg och mycket tillgänglig och trevlig! Vill varmt rekommendera denna mäklare vid försäljning av bostad 🌻😀

Florin Partners
4.9/5 i betyg av 115 omdömen 4.9 av 115 omdömen
BadgeFiveYears

Jonathan är mycket nogrann och tydlig när han tog till sig vårt uppdrag att sälja huset och vi kan bara rekomendera Florin Parters varmt.

Fastighetsbyrån Upplands Väsby
4.7/5 i betyg av 942 omdömen 4.7 av 942 omdömen
Badge2024

Så proffsig byrå. Vi sålde hus på förhandsvisning och det gick hur smidigt som helst.

Fastighetsbyrån Upplands Väsby
4.7/5 i betyg av 942 omdömen 4.7 av 942 omdömen

Fastighetsbyrån Åkersberga
4.7/5 i betyg av 1271 omdömen 4.7 av 1271 omdömen

Sålde min lägenhet med Fredrik och jag kände mig trygg och informerad under hela processen. Fredrik har ett lugn och med sitt breda kontaktnät hittade han snabbt en köpare till min bostad. Jag hade vänligt höga förväntningar då jag hade hört väldigt gott om Fredrik, förväntningar som överträffades. Anlitar mer än gärna Fredrik som mäklare igen för kommande bostadsförsäljningar.

Fredrik M Fredrik M
Fastighetsbyrån Vallentuna
4.8/5 i betyg av 1062 omdömen 4.8 av 1062 omdömen
Badge2024

Niklas har alltid ett trevligt och professionellt bemötande och har varit mycket hjälpsam och varit lätt att prata och diskutera med.

Svenska Mäklarhuset Nacka & Saltsjö-Boo
4.6/5 i betyg av 137 omdömen 4.6 av 137 omdömen

Äntligen en mäklare jag kan och vill rekommendera! Hjärtat på rätta stället och professionell, lyhörd och en servicenivå utöver det vanliga, oavsett tid på dygnet. Jag är tacksam att jag kom i kontakt med Hans Jonevret från Svenska Mäklarhuset. Snabb och smidig affär och bra betalt trots en tuff marknad. Rekommenderar Hans till alla jag känner!

4.3/5 i betyg av 11 omdömen 4.3 av 11 omdömen

Fastighetsbyrån Haninge
4.8/5 i betyg av 1329 omdömen 4.8 av 1329 omdömen

Jag är mycket nöjd med honom👍 Jag har inte upplevt något negativt! Kristina

Kristina A Kristina A
Bronze Fastighetsförmedling
4.9/5 i betyg av 1585 omdömen 4.9 av 1585 omdömen
BadgeSevenYears

Bästa mäklare, jag är jätte nöjd , rekommenderar till er alla som behöver en riktigt mäklare.

Natalie V Natalie V
4.6/5 i betyg av 261 omdömen 4.6 av 261 omdömen

Paulina V Paulina V
4.8/5 i betyg av 226 omdömen 4.8 av 226 omdömen

Vänligt och glatt bemötande. Tydlig med information kring sälj/köp processen

HusmanHagberg Nacka
4.9/5 i betyg av 492 omdömen 4.9 av 492 omdömen
BadgeSevenYears

Emma är väldigt trevlig och kompetent. Fick redan från början känslan av att hon var mån om mig som kund och väldigt pedagogisk när hon förklarade saker. Kan varmt rekommendera henne!

Le Grand Propriété Fastighetsförmedling
4.9/5 i betyg av 253 omdömen 4.9 av 253 omdömen

Britt-louise F Britt-louise F
HusmanHagberg Skarpnäck
4.9/5 i betyg av 1159 omdömen 4.9 av 1159 omdömen

Marcus är sannerligen en duktig mäklare. Han är väldigt kunnig och ambitiös.

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta & Bro
4.8/5 i betyg av 116 omdömen 4.8 av 116 omdömen

Philip Durling sålde vårt hus snabbt och smidigt. Från visning till kontrakt på 2 dagar. Vi fick ett mycket proffsigt bemötande där vi kände oss trygga. Han var tydlig, lyhörd för våra önskemål och lätt att nå på telefon och sms. Tack Philip för en lyckad försäljning.

Fastighetsbyrån Kista
4.8/5 i betyg av 1477 omdömen 4.8 av 1477 omdömen
Badge2024

Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.

Mäklarhuset Bromma
4.8/5 i betyg av 572 omdömen 4.8 av 572 omdömen

Hej, Har bara goda erfarenheter av Noomi. Hon skall ha pris. Otroligt professionell och kompetent även SNABB och ordentlig på alla sätt och vis. Så bara toppbetyg!! Med vänlig hälsning Anna Broström