Mäklare i Borlänge

4 rekommenderade mäklare i Borlänge kommun

• Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling och Borlänge! Våra mäklare är nummer ett i Dalarna och hjälper dig till drömboendet vid Dalälven.
    Rut Märta Kristina W
    Rut Märta Kristina W: Sålt Bostadsrätt. Mycket bra bemötande av Viktor, förklarade bra hur försäljningen skulle fortlöpa. Förväntningarna överträffades. Jättebra information under hela budgivningen.
  • Driver du mäklarfirma i Borlänge?

• Hans B
    Hans B: Jag var intresserad av ett annat hus men på samma ort. Astrid ville visa det andra huset också vilket var tur, för det var detta hus som jag tyckte om. Jag hade inga förväntningar på hur det skulle bli men hon gjorde ett bra arbete. Köpet av Gruvvägen 3 har hitills gått bra. Nu är den stora frågan ett lånelöfte som jag först fick men sedan drog man tillbaka det. Nu har jag två banker som jag håller på och diskuterar med. Hoppas på en bra lösning.
  • Fastighetsbyrån Borlänge

Verifierat företag
    766 omdömen
    Vi är engagerade och kunniga mäklare som lyssnar på dig och dina önskemål inför flytten här i Borlänge. Välkommen!
    Siv Sump Genom Karl Erik Sjösten I E
    Siv Sump Genom Karl Erik Sjösten I E: Mycket bra bemötande och engagemang. Återkopplade under hela processen.
  • Driver du mäklarfirma i Borlänge?

• Yvonne D
    Yvonne D: Jag har bara positiva erfarenheter av Mäklar huset. Dela fick jag hjälp när jag letade nytt boende...för min verksamhet. Dom sålde även min fars hus och mitt hus i Falun. Har även genom dom köpt en bostadsrätt i Borlänge centrum. Trevliga och hjälpsamma i alla bemärkelser. Rek varmt o djupt!