HusmanHagberg Borlänge Säter

HusmanHagberg Borlänge Säter

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeThreeYears
4.8

Välkommen till HusmanHabgerg Borlänge/Säter! Letar du bostad i Borlänge, Säter, Stora skedvi, Enbacka, Solvarbo, Ugglebo, Skräddarbacken, Tyllsnäs, Duvnäs eller Sellnäs med omnejd? En lyckad bostadsförsäljning är inte tur. Det krävs kunskap, passion och skräddarsydda lösningar. Undrar du vad din bostad är värd? Då kan du...

168 omdömen om HusmanHagberg Borlänge Säter

Sedan starten hos Reco 2021

Carl Henrik S
Nämnsbo

Mycket bra skrivet i annonsen på huset, samt bra bilder :)

Morgan S
Nämnsbo

Man blev bra bemött när man kom till visningen.

Håkan D
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Mats Knuts

Saklig, kompetent, och erfaren.

Siyamak T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Hagalund

Super proffsigt, jättenöjd! Allting gick smidigt, lätt att kommunicera med.

Nanna Katarina O
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Mats Knuts

Proffsig och förtroendeingivande. Reko och bra.

Caroline Maj Elisabeth A
Burhagen

Mycket professionell och trevlig mäklare. Väldigt pedagogisk och förklarar saker väl, vilket var väldigt bra för oss som aldrig sålt något tidigare. Om vi ska sälja något mer i framtiden så vet vi vart vi ska vända oss, hade valt Maja Sultan alla dagar i veckan!

Rolf Olof Patrik J
Mats Knuts

Trotts en tuff marknad fick han till en okej affär!

Gertrud Linnéa H
Sålde sin bostad med hjälp av Patrik Nylén en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Hamre

Trevligt, kunnigt och proffsigt. Få råd, tips och trygghet i affären vilket uppfylldes. Seriös, engagerad och tillgänglig. Kändes tryggt och kunnigt. Eftersom affären inte är riktigt klar är det svårt att ge ett högre betyg innan er tidsfrist går ut.

Mustafa A
Ovangårdarna

Det var faktiskt och blev väl bemöt

Fatma H
Ovangårdarna

Hon var bra och duktig på sitt jobb

Anton B
Ovangårdarna

Superbra hjälp med försäljning samt stöttning i processen med vårat nybygge :)

Anna E
Bispberg

Vi fick ett mycket trevligt och proffsigt bemötande från Patrik. Han var lätt att kontakta och vi fick snabb och tydlig information under hela processen. Vi rekommenderar varmt Patrik om du skall sälja eller köpa fastighet.

Elisabet S
Bispberg

Patrik hade en öppen och vänlig utstrålning redan vid första besöket, vilket gjorde det enkelt att prata om uppdraget, att beskriva och visa det hus vi skulle sälja och att berätta vad som var viktigt för oss vid försäljningen. Han visade även entusiasm inför uppdraget vilket kändes bra. Under genomförandet av uppdraget har han varit tydlig om processen och även tagit våra synpunkter i beaktande. Han har också visat skicklighet ifråga om värderingen av huset och hanteringen av budgivningen. Vi är mycket nöjda.

Maria S
Bispberg

Vi är mycket nöjda med Patrik som mäklare! Han är lätt att ha att göra med, positiv och har god lokalkännedom. Patrik överträffade våra förväntningar avseende slutpris!

Toril H
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Pers Gesteby en del av HusmanHagberg Borlänge Säter

Det var en rätt neutral upplevelse.

Thony Roger Abdon E
Lilla Bodarna

En kunnig och trevlig mäklare! Snabb försäljning av huset! Kan varmt rekommendera Patrik Nylén!

Ann Louise H
Köpte en tomt med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter

Över all förväntan! Proffsig, kunnig och trevlig.

Tobias H
Köpte sin stuga med hjälp av Patrik Nylén en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Jälkarbyn

Ett lugnt, tryggt och professionellt bemötande och hantering vid vårt köp av fritidsboende.

Svar från Patrik Nylén

Tack Tobias och välkommen till Dalarnas hjärta!

Elin S
Sålde sin stuga med hjälp av Patrik Nylén en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Jälkarbyn

Patrik är väldigt kunnig och en trygg hand genom hela säljprocessen, vi kände oss väldigt trygga och är jättenöjda med hans jobb! Han har ett väldigt stort engagemang vilket vi verkligen har uppskattat.

Svar från Patrik Nylén

Tack för förtroendet att sälja era fantastiska fastighet.

Anita N
Köpte sin stuga med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Sandvik

Kunnig, professionell och trevlig.

Christina K
Nedre tjärna

Patrik upplevdes som mycket angelägen att komma till avslut, vilket för mig blev bra. Kunnig och trevlig

Svar från Patrik Nylén

Stort tack Christina och ha en skön sommar.

Pierre S
Jälkarbyn

Väldigt förtroende ingivande och proffsigt jobb av Patrik. Rekommenderar alla att vända sig till han. Han förstår köparen och säljaren.

Svar från Patrik Nylén

Stort tack för förtroendet, när man öppnade dörren till detta torp , visste jag precis hur vi skulle beskriva fastigheten och dess renoveringar som gjort enligt alla byggnadsvårdsregler.

Naveed Qadeerson K
Sålde en tomt med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter

J-Sultan är en ärlig och hardworking yrkesman.

Johanna B
Nya Staden

Hon var trevlig. Och väldigt tillmötesgående .

Rolf Magnus L
Nya Staden

Otroligt kompetent mäklare som vi valt att använda oss av i många år och kommer fortsätta ta hjälp av. Saklig, kunnig och lättsam med mångårig erfarenhet. Under säljprocessen flöt informationen väldigt bra. Har tidigare och kommer fortsättningsvis att rekommendera Maja till alla vi pratar med som söker en bra mäklare.

Karin Linnéa H
Vikmanshyttan

Lätt att kommunicera med, kunnig, erfaren, gav värdefulla tips och råd. Mycket nöjd! Rekommenderas varmt!

Linnéa P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Nylén en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Centrum

Professionell och bra mäklare som gör sitt jobb, trevlig!

Svar från Patrik Nylén

Tack Linnea och lycka till i ert nya boende.

Simon K
Centrum

Det gick snabbt, smidigt och enkelt! Bra kommunikation och bemötande med sina kunder.

Svar från Patrik Nylén

Tack Simon och lycka till med flytten till Ert nästa boende.

Linda Helena O
Ulvshyttan

Jag upplever att Joakim är tillmötesgående, proffsig och har mycket arbetserfarenhet. Vi har varit super nöjda.

Erik T
Ulvshyttan

Mkt trevlig och kunnig. Inger trygghet i affären. Rekommenderas varmt!

Marcus K
Hagalund

Professionellt och hjärtligt bemötande. Idogt arbete i en svår marknad som resulterade i ett bra utfall. Rekommenderas!

Liisa S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Nylén en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Hagalund

Trevligt bemötande Saklig Kunnig Hjälpsam trots vissa missförstånd oss emellan Helhetsintryck: positiv!

Ulf B
Skenshyttan

Trevligt bemötande och förefaller vara mycket kunnig.

Lars L
Sålde sin stuga med hjälp av Victor Pers Gesteby en del av HusmanHagberg Borlänge Säter

Klart positivt. Höll oss ständigt informerade om dagsläget och bidrog även till goda råd om fortsättningen. Kan varmt rekommenderas som mäklare för nya försäljningar såväl från oss som vänner och bekanta.

Anna Teresia Elisabet N
Sålde sitt hus med hjälp av Maja Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter

Maja är mycket professionell, engagerad och lyhörd. Genomförde uppdraget med hög servicenivå och tillgänglighet. Maja ger positiv energi och är en person som man gärna vill ha som sin representant. Vi är mycket nöjda!

Monica Therése O
Solvarbo

Hej Super duktig o trevlig. Vi är jätte nöjda!

Anna Mia Mari P

En saklig och påläst duktig kille som visste vad han pratar om🤗

Jacqueline A

Super netter Kontakt, hat immer schnell auf unsere Fragen geantwortet.

Hans Olof E

Blev mycket " proffsitt" bemött redan från början,kom hit dagen efter jag valt mäklare med en komplett mäklarmapp ( måste jobbat på natten ). Förväntningarna av Joakim stämde bra,saklig och noggrann pluss bra personkemi. ( kanske en Tunhök ). Försäljningen flöt på bra,fotograferingen proffsig,visningen av fastigheten lika bra Det blev 2 budgivare på slutet som krigade så priset höjes.

Jan Erik H
Silvberg

Mycket trevlig och kunnig. Rekommenderar honom.

Erik Daniel M
Åsen

Toppen bra! Proffsig. Levde upp till mina förväntningar. Det gick otroligt snabbt och smidigt :)

Sandra N
Årby

Bra bemötande och bra kontakt.

Malin Anna Karin T
Sålde en tomt med hjälp av Patrik Nylén en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Gylletäppan

Entusiastisk och engagerad mäklare!

Svar från Patrik Nylén

Tack för förtroendet och önskar er en skön midsommar!

Jonathan E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Pers Gesteby en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Forssa

Trevlig och duktigt mäklare som är väldigt enkel att ha och göra med. Han uppfyllde alla mina krav och lite till, jätte nöjd😃

Karin Annika L
Havregärdet

Professionell Kunnig Trevlig

Lars Magnus Emanuel T
Centrum

Seriös och trygg mäklare som får jobbet gjort. Märks att Joakim har lång erfarenhet.

Gunnar W
Stora Skedvi

har fungerat bra, inget krångel

Kristina J

Trevligt bemötande, allt bra, svarade på det vi frågade om, tipsade om hur budgivning ska gå till. Allt bra helt enkelt 😊

Aina Kristina J
Årby

Patrik har visat ett stort engagemang och jag har känt ett otroligt stöd i försäljningen av fastigheten. Han har löst alla frågor på bästa sätt och jag kan inte önska mig något mer vid en försäljning. Allt har varit smidigt och han har varit tillgänglig för de frågor och funderingar som jag har haft. Hela tiden med mig som kund i fokus.

Svar från Patrik Nylén

Stort tack för förtroendet. En lyckad affär med nöjda köpare och säljare. Trevlig midsommar!

Alexander K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Torsång

Tycker han svarar och är lätt tillgänglig, inga problem eller konstigheter. Har fått den hjälp jag behöver. O även trevligt bemötande.