Joakim Sultan

Joakim Sultan

Joakim Sultan är mäklare på HusmanHagberg Borlänge Säter

Joakim Sultan har varit registrerad mäklare sedan 2007-08. Joakim Sultan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Sultan har haft 26 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

74 omdömen om Joakim Sultan

Sedan starten hos Reco 2021
Hilma L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Hagalund

Trevlig, informerande och lättsam. Hade inga särskilda förväntningar mer än att få ett gott bemötande, vilket jag fick. Sammanfattningsvis har jag hittills haft en god upplevelse och tvekar inte på att jag får det framöver.

Joslin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Hagalund

Joakim är grym och väldigt duktig, jag är nöjd med han som mäklare.

Margareta F
Sålde en tomt med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter

Snabb, lätt att få kontakt med när jag ringt, mycket trevlig och tog sig tid att prata med oss och vi fick svar på våra frågor utan att känna oss stressade. Joakim var också väl förberedd och gjort en hel del eftersökningar. Försäljningen gick både snabbt och galant. Kan varmt rekommendera Joakim Sultan som mäklare. MVH Margareta

Per Christian E
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter

Bra professionellt och seriöst bemötande, samtidigt lättsam och väldigt trevlig

Josefine A

Tillmötesgående, flexibel, kunnig och väldigt trevlig!

Martin G

Joakim var otroligt bra att göra med genom hela processen även fast det gick snabbt. Åtog sig att skriva kontrakt på en Lördag. 5/5 på den!

Albin E
Åselby

Trevlig med bra bemötande! Lätt att komma i kontakt med.

David D
Åselby

Vi är mycket nöjda med Joakim som mäklare. Han var professionell, tillmötesgående och höll oss uppdaterade genom hela affären. Hans engagemang och kunnighet gav oss trygghet. Jag kan varmt rekommendera honom!

Elin D
Åselby

Väldigt professionell och trevligt bemötande i vårt husköp!

Jenny Linnéa L
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Sultan en del av HusmanHagberg Borlänge Säter
Åselby

Vi är supernöjda med vår mäklare Joakim! Proffsig, bra på återkoppling och med en härlig personlighet. Vi har känt oss trygga hela vägen, det märks att Joakim har varit med förr!