Joakim är en mäklare med stor erfarenhet och väldigt bra bemötande. Han är engagerad, lätt att få kontakt med vid frågor, effektiv, försäljningen gick snabbt och smidigt. Vi är tacksamma och kan rekommendera Joakim som mäklare.
Joakim Sultan
Joakim Sultan är mäklare på HusmanHagberg Borlänge Säter
.Joakim Sultan har varit registrerad mäklare sedan 2007-08. Joakim Sultan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Sultan har haft 25 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
83 omdömen om Joakim Sultan
Trevlig kompetent mäklare, seriös genomgång av kontrakt. Känns tryggt att göra affär
Vi är nöjda med Joakim, Trevlig och har koll på läget.
En mäklare som alltid gör sitt bästa för kunden.
Riktigt trevlig kille, kan sin sak samtidigt som man verkligen ser att han brinner för det här! Rekommenderar starkt!!
En mäklare som gör sitt yttersta för att hjälpa kunden.
Väldigt trevlig kille, man blir alltid bra bemött och extremt kunnig samt engagerad! Rekommenderar starkt!
Trevlig och professionell. Lätt att kommunicera och ha att göra med.
En mycket flexibel och tillgänglig mäklare, som gör sitt yttersta för att få genom affären för kunden. Kommer ofta med förslag och idéer för att öka försäljningsmöjligheten, lyckades med försäljning trots tuff marknad i Dalarna. Rekommenderar Joakim!
Trevlig, informerande och lättsam. Hade inga särskilda förväntningar mer än att få ett gott bemötande, vilket jag fick. Sammanfattningsvis har jag hittills haft en god upplevelse och tvekar inte på att jag får det framöver.