En mäklare som är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Ser till både köpare och säljares bästa. Trevlig, rak och tydlig kommunikation. En man med fötterna på jorden.
Fastighetsbyrån Borlänge
Välkommen till Fastighetsbyrån i Borlänge! Här har vi funnits sedan 1960-talet och vi är en ledande aktör här i Dalarna. Några fördelar med att anlita oss är att vi har mycket erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden här, vi kan vårt område väl och vårt nära samarbete med Swedbank kan gynna din bostadsaffär på många sätt....
766 omdömen om Fastighetsbyrån Borlänge
Sedan starten hos Reco 2013
Bra bemötande, kunniga, taktkänsla
God, snabb och kompetent service
Allt fungerade bra! Mäklaren var flexibel med tiderna som passade oss. Han var också väldigt trevlig och gav oss bra rekommendationer.
Positivt bemötande, informerande och hjälpsam.
Riktigt gott och vänligt bemötande.
Nouhad var bra och professionell.
Vi blev väldigt bra bemötta av mäklaren trevlig och kunnig och saklig.Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar, annonseringen,fotografering och visning. Vi är väldigt nöjda med mäklaren Christer Andersson och kan varmt rekommendera honom och Fastighetsbyrån
Snabbt och bra bemötande. Uppfyllde mina önskemål på alla mina önskningar. Meddelade hela tiden vad som hände under försäljningstiden. 0
Alltid ett trevligt bemötande. Hade förväntningar på att lägenheten skulle säljas, vilket den också blev. Priset sjönk men inte orimligt mycket och besluten om prissänkning togs gemensamt. I det stora hela är jag mycket nöjd.
Säljare, vi är nöjda med fastighetsbyrån i Borlänge. 👍
Hej! Så bra bemötande av Mäklaren. Han är väldigt trevlig att prata med. Jag är supernöjd. 🤗
Lyhörd, påläst, engagerad och inte minst tillgänglig mäklare!
Från första mötet uppträde mäklaren proffsigt och gav oss bra info inför försäljning.
Vi är så nöjda med de bemötande och den hjälp vi fått av mäklaren Noah! Rekommenderar starkt! :)
Engagerad, hjälpsam och bra mäklare. Jag är super nöjd!
Smidiga och snabba att jobba med. Förstår mig som kund och lyssnar på de önskemål och frågor som man har. Vänligt och bra bemötande.
Seriösa och personliga
Fantastiskt bra hjälp, tips och vänligt bemötande. Och framför allt en schysst affär för alla parter.
Grymt bra fastighetsbyrå. Bra kontakt mellan säljare och mäklaren. Även bra förmedlare mellan säljare o köpare. Kan rekommendera Borlänge Fastighetersbyrå varmt
Bra bemötande, kunnig, trevlig och engagerad!
Bra info och trevlig mäklare. Fick saker gjorda, samt ställde upp en del utonför själva försäljningsdelen.
Patrik är en väldigt trevlig och kompetent mäklare som hjälpt till på ett trevligt sätt
Trevlig och duktig mäklare. Mäklaren gjorde ett bra jobb. Ingen anmärkning.
Jag upplevde ingenting negativt med Fastighetsbyrån . Mäklaren var toppenbra.
Trevlig och kunnig mäklare Toppen!
Proffesionellt och kunnig. Det var en snabb försäljning av huset. Mycket nöjd kund. Kan bara ge högsta betyg.
Trevligt bemötande och support under hela processen i huserade och köp.
Väldigt informativa om processen och trevliga!
Har endast haft kontakt med byrån i Säter Patrik Nylen.
Inget att klaga på hittills. Bra kommunikation👍
Bra och professionellt bemötande. Allt gick väldigt snabbt och smidigt.
We had a very pleasant and professional experience.
Professionelle, hög servicenivå och en mäklare som jag/vi kände att man kunde lita på vad han sa. Vi har gjort en hel husaffärer under vårt liv. Så vi vet vad vi pratar om🙃
Bra. Snabba. Trevliga. Snälla. Bönliga
Vi är väldigt nöjda med mäklaren som har arbetat enormt seriöst med sitt försäljnings uppdrag med vårat hus. Mvh Krister och Jenny Björklund.
Inga komplikationer, alla kom överens. Snabbt och smidigt.
På ett mycket proffsigt sätt genom hela affären. Upplevelsen med mäklaren överträffade alla förväntningar, och återkopplingen vid varje tillfälle där vi behövde stämma av skedde snabbt. Vill på det varmaste rekommendera mäklaren till mina bekanta som kanske kommer att sälja och köpa i framtiden.
Ger grymma fördelar om man har Swedbank som bank! Fastighetsbyrån har dessutom i särklass Sveriges bästa mäklare Michel Vacchi! Rekommenderar starkt!
Jättebra bemötande Och förklara , bra hur en försäljning går till
Jag bedömde att min fastighet var ganska lätt att sälja. Mäklaren delade den uppfattningen och vi hade en bra dialog hela tiden. Jag har fått bra information under hela tiden försäljningen pågått.
Bra bemötande, snabb hantering, engagerad mäklare
Vi är jätte nöjda med mäklaren som har ansvarig på objekt vi köpte , fick allt hjälp och lösa med husköp hela vägen tills vi fick tillträde datum , vi rekommenderar Fastighetsbyrån Borlänge / Säter till din nästa köpt och sälj , bästa mäklare.
Tydlig och kompetent. Hjälpsam och förklarar bra.
Allt gick väldigt smidigt och var välbemött av mäklaren. Känns som att man har hjälp därifrån om man behöver det.
Ett bra bemötande. Mina förväntningar var att få hjälp med allt. Och det har jag fått. Jag tyckte att det gick i ett högt tempo från fotografering till hemnet. Jag hann inte riktigt med. Att sälja hus och vara änka och ensam är jobbigt för det är en stor affär. Men jag är nöjd med mäklaren.
Bemötandet och utförandet av mäklaren var fantastisk. Inte mycket att klaga på! Förväntningarna gick bättre än vad vi trodde. Försäljningen gick väldigt bra, den såldes inom 1 vecka efter första mötet i lägenheten med mäklaren . Så är mer än nöjd med Fastighetsbyrån
Har samarbetat med Fastighetsbyrån tidigare också och tycker att båda gånger har allting fungerat bra.
Lyhörd, tillgänglig och engagerad. Höga förväntningar som infriades genom en nära dialog om våra önskemål. Utfallet ble enligt plan genom en nära dialog och good förståelse från mäklaren.
Mycket trevligt bemötande och känner ett förtroende