Mäklare i Älvdalen

2 rekommenderade mäklare i Älvdalen kommun

• Fastighetsbyrån Idre

Verifierat företag
    226 omdömen
    Vi förmedlar fastigheter i Norra Dalarna inklusive t.ex. Idre Fjäll, Grövelsjöfjällen, Särna och Fjätervålen. Kontakta oss om du har frågor kring boende eller vill få en fri värdering av din fastighet...
    Per S
    Per S: Mäklaren saknade inte utmaningar Redan i första telefonsamtalet ingav mäklaren stort förtroende, inte bara som professionell mäklare utan också, som det visade sig, en mycket pålitlig och trevlig person. Små problem som uppstod på vägen löste hon snabbt och effektivt och hanterade balansgången mellan säljare och köpare på ett bra sätt. Information och återkoppling sköttes exemplariskt. Vi propsade på att sälja våra två fastigheter samtidigt som ett ”paket” vilket datasystemet för säljstöd inte var konstruerat för, det orsakade mäklaren en del extra arbete. I slutänden ville köparna ändå köpa fastigheterna som olika objekt, mäklaren fick då göra om upplägget på nytt. Fastigheterna ligger avsides och innebar många mil i bil för förberedelser och visningar. Båda fritidshusen har enkelt standard och en mindre målgrupp så försäljningen riskerade att bli långdragen, men mäklaren följde upp alla förfrågningar och ordnade frikostigt med personliga visningar så ingen intressent missades trots stora avstånd och semesterperiod. Försäljningen klarades av på fyra månader och vi kan inte peka på något negativt, men mycket att berömma. Vi är därför glada för att vi valde Fastighetsbyrån i Idre och, inte minst, för att vi fick Kerstin Romelin som mäklare. Stort tack för hjälpen, allt blev som vi önskade! Per Sandin
  • Driver du mäklarfirma i Älvdalen?

• Letar du mäklare i Idre, Älvdalen, Berget, Synnanåt, Sundbäcken eller Höstsätern med omnejd? Då är du välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Idre Älvdalen.
    Eva Kristina Elisabet L
    Eva Kristina Elisabet L: Jag hade kontakt med en mycket trevlig och hjälpsam mäklare på företaget. Det kändes nästan som en vänskap. Det enda jag kom att uppleva som ett problem var att han emellanåt var svår att få kontakt med. Svårigheterna dubblerades i hög utsträckning av att när vi skulle skicka material mellan oss så fungerade inte postgången. Handlingar kom inte fram, handlingar tog oändligt med tid innan de nådde rätt, handlingar hamnade på fel ställe etc. PostNord var helt enkelt så värdelösa att vi fick välja att finna tider då vi kunde lämna över materialet personligen. Sammanfattningsvis är min upplevelse av mäklaren att han skötte uppdraget bra, han var genuint trevlig och intresserad , men emellanåt upplevde jag att han inte var helt engagerad.