Grymt nöjd med samarbetet! Inga konstigheter
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge! Vi är nummer ett i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag. Vare sig du letar efter en villa, lägenhet eller en liten sommarstuga vid fina Dalälven kan du kontakta oss. Vår mäklarkedja är rikstäckande, och vi har full koll både på mäklarbranschen och på Borlängetrakten....
1527 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Sedan starten hos Reco 2016
proffsig och kompetent, aktiv och bra dialog
Väldigt fint bemötande och duktig på att vägleda mig genom mitt köp.
Duktig.Har all info om huset. Trevlig.
Jens är både förtroendeingivande, ärlig och hårt arbetande. Han finns tillgänglig mer än vad man kan tro. Jag hoppas att hans familj förlåter honom för alla udda arbetstider och snabba ändringar. Tack för allt!
Bra och vänligt bemötande. Seriöst
Höll oss ständigt uppdaterade om vad som hände.
Tack för din rekommendation! Snabb och smidig affär!
Proffesionellt bemötande, aktiv, alltid nåbar, engagerad. Gav ett seriöst intryck vid första mötet och var saklig och förklarade hur hela processen skulle gå till och gav olika förslag på hur vi kunde gå tillväga. Mycket nöjd med Jens, kan starkt rekommendera honom som mäklare.
Kul att få hjälpa er med försäljningen, bra samarbete gav ett bra resultat!
Hade svårt att lyssna på mina synpunkter och kom med ursäkter och inte tog det allvarligt. Dock vid påpekande så ändrade hon sig och gav med sig och ändar uppgifterna i avtalet.
Hej Johan! Det var tråkigt att höra. Det var många frågor och affären gick snabbt så jag hoppas ändå ni blir nöjda med slutresultatet.
Jätte trevlig och hjälpsam! Rekommenderar henne varmt😍
Tack snälla Marit för fina rekommendationer. Vad roligt att detta gick så bra och skönt för er att ta med i framtida planer :-)
Lugn trygg sakkunnig trevlig bra på alla sätt
Kul att få hjälpa er tillbaka till Borlänge! Tack för din rekommendation!
Han är lyhörd berättar om allt. Han är bäst.
Välkommen tillbaka och supertack för din fina rekommendation!
En toppen mäklare!:) Jag skulle gärna anlita Jens igen om jag skulle behöva.
Kul att ni är nöjda med mitt jobb! Tack för din rekommendation!
Hon var klar och tydlig från början om vad det skulle kosta och vad som ingick. Hon har också hela tiden informerat oss om vad som händer.
Tack snälla Marianne! Hoppas nu ni hittar det ni söker så att det löser sig på ett smidigt sätt.
Kunnig och lyhörd. Försäljning var smidig och blev väldigt lyckad. Rekommenderar Mikael om ni/du ska sälja ditt hus
Jag kan rekommendera honom, hjälpsam och kunnig
Allmänt bra...................................................
Väldigt bra, mycket kunnig, engagerad och hjälpsam.
Bra mäklare mycket kunnig och hjälpsam.
Mycket bra bemötande och hjälpsam när man frågade angående huset. Kompetent mäklare
Vi är nöjda och fick ett bra bemötande av mäklaren.
Väldigt bra! Saklig, harmonisk och kunnig
Tack för din rekommendation och lycka till med din lägenhet!
Adam är ambitiös och brinner för kundernas bästa och vet vad som behövs för att nå målet. Alltid nåbar om man har några brådskande frågor.
Mycket trevlig mäklare med stort engagemang och ett personligt bemötande som jag verkligen uppskattade. Bara plus!
Kunnig, engagerad. väldigt trevlig och lyhörd.
Mycket trevlig , engagerad och kunnig. Rekommenderar honom starkt.
Bemötandet var riktigt bra, han till och med fixade en helg visning av lägenheten. Våran förväntning var en snabb och smärtfri affär och det fick vi. Han var alltid kvick och fixades vad som behövdes, samt var Mikael trevlig genom hela processen. En bra mäklare som får saker gjorda.
Saklig och engagerad med ett trevligt sätt och bemötande. Tommy Matsson
Tusen tack för att jag fick chansen att förmedla ert fina hus!
Helt klockren mäklare! Trevlig, tillmötesgående och saklig! Vi rekommenderar Jens Bergenström stakt! Mvh Kenneth
Kul att ni är nöjda med mitt jobb. Tack för din rekommendation!
Adam har skött sitt åtagande på bästa sätt. Väldigt tillmötesgående, proffsig och serviceminded. Uppskattar verkligen hans korta svarstid vid kontakt Jag kontaktar honom gärna igen vid försäljning.
Hej Kristin, Vad glad jag blir av att läsa detta, tusen tack för dina fina ord! Vi hörs säkert framöver!
Oerhört seriös, alltid tillgänglig och trevlig!
Tack Jonas!! Så kul att du och din sambo hittat ert drömboende!
Adam skötte affären på ett professionellt, tryggt och smidigt sätt hela vägen. Lätt att ha och göra med och alltid tillgänglig.
TACK Kasia! Hoppas ni kommer att trivas!
Otroligt trevlig och ett väldigt bra bemötande. Gjorde allt som en mäklare borde göra. Topp betyg!
Kul att få hjälpa dig till köpet! Tack för din rekommendation!
Har aldrig träffat Jens, han hade semester och vi träffade en annan.
Men bra gick det:). Tack för din rekommendation!
Bra bemötande - jag är nöjd/mvh Monica
Tack Monica, vad glad jag blir!
En mäklare som kunde svara på mina frågor. Jens var påläst om bostaden.
Tack för din rekommendation och kul att ni var nöjda med mitt jobb!
Mycket tevligt och proffsigt bemötande. Motsvarade de förväntningar jag hade. Lyssnade in mina åsikter och kom även med bra tips och råd. Helt enkelt toppen!
Tack för fina ord Ylva! Hoppas allting blir toppen för dig i det som väntar :-)!
Bra bemötande samt tydliga svar på våra frågor
Tack för din rekommendation och kul att få hjälpa er till köpet!
Karolina är engagerad, trevlig och levererade ett bra resultat på kort tid på en tuff marknad. Jag kan rekommendera Karolina.
Roligt att höra att du är nöjd med försäljningen - och vad roligt att vi hittade köpare som var lika nöjd som du :-)! Lycka till med det som väntar!
Bra bemötande Vänlig Kunnig Proffsig Rätt kvinna på rätt plats,skulle varmt rekommendera henne.
Tack Agneta! Vad roligt att kändes så bra för dig - du kommer få det toppen i denna fina lägenhet!
Jens är lugn, tydlig och förstående. Han är kunnig och svarar på allt man behöver veta. Han informerade om vad nästa steg innebar så man kände sig trygg hela vägen. Jag rekommenderar honom som mäklare
Tack för din fina rekommendation och kul att hjälpa dig till en försäljning! Nu ska vi bara ha en etta åt dig:)
Trovärdig, ger bra och tydlig information samt är lätt att ha kontakt med.
Stort lycka till med allt Sara - spännande höst för er och och det känns som ni kommer få det strålande i detta fina hus!
Vi blev bemötta professionellt av Jens och vi fick förtroende för hans personlighet. Informerade oss under hela processen, vilket var skönt för oss. Han levde upp till alla våra förväntningar. Mvh Sara o Glenn
Tack så mycket för er rekommendation! Kul att få hjälpa er med försäljningen!
Karolina hjälpte oss på ett utomordentligt bra sätt när det var dags att flytta från vår villa där vi startade vår familj. Tydlig, ödmjuk inför våra önskemål och när försäljningen var i hamn kändes det som rätt köpare. Detta är andra gången Karolina hjälper oss med försäljning, och vi skulle inte tveka att anlita henne igen.
Tusen tack Fredrik! Det har varit en spännande resa på flera håll och det är så roligt att konstatera att vi nu är i mål och att det blev så bra för alla parter. Stort lycka till på er nya adress!
Mycket bra, täta dialoger och intresserad av att det ska bli bra avslut för båda parterna.
Tusen tack Thomas, kul att det blev ett bra resultat!
Så glad, positiv, driven och lätt att ha att göra med. Bra med statusuppdateringar via samtal och sms.
Tack Minna - så roligt att vi är i mål och att ni kan landa på er nya adress i lugn o ro. Lycka till!
Förtroendeingivande och trevlig. Köpet av vår nya bostad gick snabbt och smidigt.
Härligt, grattis till er nya bostad, nu kör vi försäljning också :). Tack för din rekommendation!
Karolina har bemött oss på ett trevligt och väldigt proffsigt sätt. Hon levde helt upp till våra förväntningar och gjorde visningen till en fin upplevelse. Allt har gått väldigt smidigt och snabbt.
Tack Niklas - aldrig har "Rätt man på rätt plats" varit mer passande. Detta kommer bli strålande - Lycka till!
Snabb återkoppling, professionell och kunnig. Gjorde visningen till en mycket positiv upplevelse med sin entusiasm och kunnighet kring fastighet. Flexibel och snabb för att förenkla affär.
Tack Mikaela - detta passar ju er som handen i handsken så både jag och säljare är överlyckliga över att gården nu får ägare som kommer förvalta den väl. Stort lycka till!
Mycket bra bemötande! Rekommenderas varmt!
Tack Joakim och stort lycka till på ny adress!