My är en helt fantastisk och genuin mäklare. Alltid smidig kommunikation och lyhörd utan att vara för på. Vi är toppennöjda med My och skulle utan tvekan använda henne igen!
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge! Vi är nummer ett i Borlänge och Dalarnas största mäklarföretag. Vare sig du letar efter en villa, lägenhet eller en liten sommarstuga vid fina Dalälven kan du kontakta oss. Vår mäklarkedja är rikstäckande, och vi har full koll både på mäklarbranschen och på Borlängetrakten....
2335 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Sedan starten hos Reco 2016
Tusen tack för de fina orden! =) Jag hjälper gärna till i framtiden också, bara att säga till!
Vi är väldigt nöjda med My. Hon har varit toppen hela processen igenom!
Tack fina du, för dina fina ord! Nu ser vi fram emot husbygge! =)
Har mycket bra referenser ang Pia Rydén.Kände mig så lugn o trygg med henne som mäklare.Hon gav mig hela tiden uppdateringar runt min försäljning o gav mig hopp om att vi skulle få mitt hus sålt.👍👍Bästa betyg till henne.!
Top notch från första bemötandet till kontraktsskrivningen. Pia förstod våra behov, agerade snabbt och var tydlig, engagerad och professionell genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål och ger henne högsta betyg.
Proffsig mäklare och genuint hjälpsam med fantastisk positiv energi! Så tacksam
Levererar service i världsklass! :)
Trevlig, hjälpsam och kunnig .
Trevlig och professionell. Bra på att kommunicera och ge information om läget
Toppen! Lätt att få kontakt med hela tiden. Kunnig och duktig på alla sätt och vis!
Vi upplever att Hanna var både engagerad, nåbar och proffesionell i sitt utövandet.
Jag har både köpt och sålt min bostad via Karolina och jag är jättenöjd.
Tack för fint omdöme Moa. Det har varit ett nöje att samarbeta med dig och jag önskar dig och er all lycka på nya orten och med dina nya utmaningar :-)!
Med energi kommer hon in och sprider optimism och trygghet, en stark personlighet som är tydlig och ärlig med ett stort hjärta!
Engagerad och driven, bra kommunikation- uppdaterade mig i alla steg och händelse direkt.
Tack snälla Mia! Vad roligt att du ska få bo i denna lägenhet som du ju direkt trivdes så bra i :-). Hälsa syrran och ha en kanonfin sommar!
Allt har fungerat väldigt bra. Jag har varit mycket nöjd med My.
Det var ett sant nöje, Ann, och jag är så glad att vi hittade er köpare som kommer att ta hand om huset i lång tid framöver! =)
En glad, trevlig och kunnig mäklare.
Jag tycker att Hannah har visat engagemang och passion för sitt jobb under hela tiden som vi haft kontakt. Från att jag bestämde mig till försäljningen var klar. Hannah har kommit med tips och råd under hela perioden samt hörsammat mina önskemål. Jag är mycket nöjd med Hannah och kommer att rekommendera henne för andra.
Hjälpsam, kunnig och kundvänlig
Hanna var trevlig från första mötet och var snabb på att ta reda på och svara på de frågor vi hade. Köpprocessen gick smidigt och hon förklarade tydligt inför kontraktskrivning.
Proffsigt och sakligt.Inga oklarheter. Mycket nöjda
Tusen tack, Per! Det var ett stort beslut att ta, men nu ska vi hitta rätt lägenhet åt er också! =)
Toppen mäklare! Alltid glad och trevlig, rekommenderar starkt!
Så glad att vi hittade din köpare, som tycker om lägenheten lika mycket som du har gjort! Stor lycka till i Skräddarbacken nu! =)
Helt ok, blev affär med lite ansträngning
Mycket nöjd, snabb och profesionell handläggning. Trevlig och positivt bemötande. Supernöjd!
Härligt att höra! Jag är så glad att det gick så otroligt smidigt för oss, med både försäljning och köp! =)
Rak och tydlig mot alla parter.
Vad skönt att ni känner att ni har fått tydlighet, det är viktigt i en stor affär! =)
Vänlig, professionell och lätt att få kontakt med.
Supergullig, proffsig tjej som får mig som köpare att känna sig betydelsefull och sedd när man är på väg att göra sin livs affär. Tack:)
Mycket trevlig, grundlig, kunnig och tillgänglig.
Det var ett sant nöje och jag är så glad att ni fick köpa det här fina radhuset! =)
My är otroligt proffsig och förtroendeingivande! En mycket bra mäklare som verkligen kan rekommenderas.
Tusen tack för dina fina ord! Ha en fortsatt härlig sommar nu! =)
Karolina är duktig, proffsig och har ett genuint engagemang. Hon är alltid lika trevlig och glad. Affären kändes väldigt smidig och hon fick oss att känna trygghet hela vägen. Vi är jättenöjda och skulle varmt rekommendera henne!
Tack Julia! Vad roligt att vi kom i mål och att ni nu kan fokusera på nästa fas. Det har varit så roligt att få hjälpa till med er försäljning och nu önskar jag er en fin sommar!
Pia är en fantastisk mäklare som kombinerar professionalism med ett genuint engagemang för både säljare och köpare. Från första kontakten märks det att hon brinner för sitt arbete och verkligen vill att alla parter ska känna sig trygga och nöjda genom hela processen. Hon är lyhörd, rak och tydlig i sin kommunikation, samtidigt som hon alltid ligger steget före och har full koll på varje detalj. Pia gör det där lilla extra som gör stor skillnad – hon skapar ett lugn och en trygghet som gör att hela försäljningen känns både...
Mycket proffesionellt bemötande och kunde sin sak. Hon fanns alltid för frågor oavsett tid. Lugn och saklig 💞 Man kände sig mycket trygg med henne som mäklare.
Toppen mäklare när vi köpte vårt hus!
Härligt att höra och jag är så glad att ni ska få flytta in där! 😊 Det kommer att blir alldeles kanon!
Härlig energi och otroligt hjälpsam genom hela processen!
Löste affären snabbt och smidigt,inget att klaga på.
Ja, huj vad det gick! 😊 Så kul att du fick utöka ditt lantbruksbestånd!
Hanna är positiv, hjälpsam och en lyssnande person med en glimt i ögat som jag uppskattar. Hon fick komma in på en påbörjad hjälp med försäljning. Inga problem för henne eller mig, hon bara fortsatte med det som påbörjats. Inför försäljningen såg Hanna till att det skulle bli så bra och smidigt för mig. Jag är väldigt positiv till Hanna som mäklare och person! Med vänlig hälsning Anette Haglund
Vi fick Hannah som mäklare sent in i vår process av att sälja vår bostad och Hannah tog sig an oss på ett väldigt ödmjukt och tryggande sätt utan att varit med från start. Vi har sedan innan erfarenhet av att möta Hannah som köpare när vi letat bostad och Hannah bemöter en alltid med ödmjukhet och nyfikenhet för att kunna ge mer personlig service. Hannah har fått oss både som säljare och köpare att känna oss trygga och väl bemötta samt givit information utifrån våra förutsättningar.
Fantastisk mäklare! Väldigt kunnig, engagerad och alltid med ett trevligt bemötande. Det märks tydligt att hon brinner för sitt arbete och verkligen vill att både köpare och säljare ska känna sig trygga och nöjda. Snabb återkoppling, professionell genom hela processen och samtidigt väldigt varm och genuin som person. Rekommenderas starkt!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
My Dahling fixade allt.....Mycket nöjd !
Det kan ha varit det bästa samarbetet i mannaminne! Kanonaffär! 😊
Omhändertagande mäklare, tänkte mig trygg hela vägen. Väldigt trevlig och rolig också.
Jag tyckte allt var mycket bra!
Vad roligt att du är nöjd med köpet Alvin! Jag önskar dig stort lycka till med din nya fina lägenhet och en fin sommar!
Fantastiskt engagerad och trevlig mäklare. Superbra och regelbunden kommunikation, jag behövde aldrig undra vad status var gällande intressenter, visningar eller bud. Hon sålde min lägenhet trots väldigt tuff marknad på bara 1,5 månad, och då hade den legat ute som annons i ett halvår hos annan mäklare innan. Jättenöjd, tack My!
Så kul när allting bara klaffar och så skönt att du kan gå vidare nu 😊
En mer engagerad och kompetent mäklare får du leta efter! My hjälper säljare och köpare att komma överens så att affärer blir gjorda. Stort tack!!
Fina ni! =) Så många affärer vi har gjort tillsammans nu. Sista på ett tag får vi hoppas, då jag med all säkerhet tror att ni kommer att trivas utomordentligt i Skräddarbacken och er son i Forssa!
Otroligt trevlig! Har inte kunnat få bättre hjälp med husköpet. Stort tack!! Bästa mäklaren!
Underbart att ni är nöjda, Niclas! Det var en fullspäckad dag igår med både besiktning, värdering och kontraktsskrivning på samma dag! =) Men nu faller allt på plats samtidigt!
Pia är en helt fantastisk mäklare, som bryr sig om sina kunder utöver det vanliga. Hon får högsta betyg från oss!!
Väldigt trevlig och hjälper, nog fen snällaste och bästa mäklaren jag har sett
Hjälpsam, noggrann, tryggt köp
Gör så man känner sig trygg i sitt bostadsköp. Och mycket glad och trevlig.
Tack Petra! Alltid ett nöje att samarbeta med dig men nu "hoppas jag" att det tar ett tag till nästa gång och att du trivs som fisken i vattnet i din nya fina lägenhet. Ha en riktigt fin sommar!
Hannah är jättetrevlig, tillmötesgående och proffsig! Hon tog hand om affären på ett snabbt och smidigt sätt!
Hjälpsam, förstående. Effektiv Man kände sig trygg i sitt köp med Pia som mäklare.
Pia är nog marknadens trevligaste mäklare! Hon är otroligt professionell, tydlig och snabb i kommunikationen.Vi kände att Pia gör det lilla extra för oss som säljare, men även för att det skall bli rätt för köparna med. Vi önskar vi hade flera objekt att sälja, så vi kunde anlitar henne igen! 👍