Mycket bra bemötande, trevlig och service inriktad! Lätt att prata med och får bra svar på frågor! Rekommenderar👍
Hannah Esgård
Hannah Esgård är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
.Hannah Esgård har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Hannah Esgård har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.8. Hannah Esgård har haft 66 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 75% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
123 omdömen om Hannah Esgård
Hannah guidade oss genom kopparprocessen på ett bra sätt. Trevlig kommunikation via telefon, sms och e-post.
Trevlig kunnig bra genomförd försäljning
Vi är otroligt nöjda med Hanna och den service hon har levererat genom hela försäljningsprocessen. Från första mötet kändes det tydligt att hon är en mycket kunnig och kompetent mäklare med stor erfarenhet och ett genuint engagemang för sitt arbete. Hanna visade prov på enastående professionalism och hade en tydlig strategi för att maximera värdet på vår bostad. Hon guidade oss genom varje steg med en imponerande noggrannhet och trygghet, vilket gjorde hela processen smidig och effektiv. Hennes kommunikation var en...
Otroligt bra bemött, både via SMS och telefon. Var påläst på bostaden och kunde svara på alla våra frågor. Lätt att få tag på via telefon om man hade funderingar Kan varmt rekommendera Hannah.
Jag upplevde Johanna som effektiv och tillmötesgående.
Hon var professionell genom hela processen. Har hela tiden varit enkel att få tag på eller svara på SMS om det har varit något man funderat på. Det var bra helt enkelt.
Proffsig, vänlig och hjälpsam.
Gick väldigt smidigt med affären och bemötandet och servicen från Hannah var väldigt hög standard!
Vänligt bemötande. Vi har känt oss trygga med Hanna som vår mäklare. Allt gick väldigt fort, fortare än vi hade förväntat oss och vi hade regelbunden kontakt med Hanna.