Johan Skinnars

Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
4.8
Affärer senaste året

Johan Skinnars är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Johan Skinnars har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Johan Skinnars har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Skinnars har haft 68 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

83 omdömen om Johan Skinnars

Sedan starten hos Reco 2024
Anneli R
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Skinnars en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Hedemora

Mycket trevlig och kunnig . Jag är mycket nöjd .

Sandra R
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Skinnars en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Hedemora

Bra bemötande, lätt att få tag på och behjälplig!

Christina W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Skinnars en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Centrum

Mycket nöjd med Johan som mäklare. Han har agerat professionellt, varit lätt att nå och känts trygg genom hela processen, både sälj och köp. Rekommenderas varmt.

Sven-Göran E
Vikmanshyttan

Trevlig och kunnig och har tagit fasta på våra önskemål

Sven-Göran E
Vikmanshyttan

Trevlig och intresserad av våra önskemål Han har också ordnat allt snabbt både våran försäljning och köp av nytt hus

Kristina H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Skinnars en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Centrala Hedemora

En fantastisk person och mäklare. Bara gott att säga om Johan!

Andreas T
Hedemora

Jag som köpare, tyckte om Johan Skarpt från första stund. Jag upplevde honom som rak, ärlig , trevlig och helt genuin. Mitt förtroende för honom växte fram direkt. Han tar sig tid att hjälpa till med eventuella funderingar och gav mig och min sambo som är förstagångs köpare massor av bra tips och råd genom processen. Jag skulle gladligen rekomendera Johan Skinnars till andra som funderar på att sälja eller köpa bostad. Mvh Andreas

Anna A
Stora Skedvi

Bra bemötande. Erfaren och realistisk prissättning. Bra kontaktnät. Kan varmt rekomendera Johan och Svensk fastighetsförmedling!

Svar från Johan Skinnars

Tack för fina ord och betyg Anna! Lycka till i nästa kapitel :)

Pedesen V
Stjärnsund

Om det er betyg fran 0 till 10. Får han 20. Han har varit en fantastisk bra meklare från oss.

Svar från Johan Skinnars

Vidar, stort tack för förtroendet och grattis till försäljningen. Tack för fina ord, hälsa frugan! :)

Kaj R
Dala-Husby

Trevligt bemötande och inga större problem med kontakt och frågor trots att det var under semester period I det stora hela kändes det tryggt med kontakten med Johan

Svar från Johan Skinnars

Stort tack för fina ord Kaj! Tryggheten är avgörande i dessa stora affärer, så jag är glad att ni hade den känslan. Lycka till i nästa kapitel! :)