Tog kontakt med Johan då jag bestämt mig för att sälja huset. Hade bara träffat honom på golfbanan tidigare och första intrycket då var att han var väldigt trevlig och lätt att prata med. Därför gav jag honom sedan uppdraget som min mäklare. Marknaden var väldigt hård och det tog lång tid innan jag fick det sålt dock. Otaliga städningar inför visningar som inte blev av osv. Hela tiden med en liten förhoppning av att det skulle trilla in anmälningar och bud. Blev tyvärr tvungen att gå ner lite i pris men samtidigt så hittade...
Johan Skinnars
Johan Skinnars är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
.Johan Skinnars har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Johan Skinnars har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Skinnars har haft 48 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
40 omdömen om Johan Skinnars
Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Trots sommar och semestertider så var inget omöjligt och Johan var alltid tillgänglig. Vi hade inte kunnat välja en bättre, trevligare, proffsigare mäklare. Positivt bemötande och peppande hela tiden, trots vissa negativa besked ibland.
Tusen tack för dessa fina ord Catrin, ett nöje att förmedla eran fastighet! Stort lycka till med nya projektet!
Mycket hjälpsam och bra bemötande, vi fick hjälp och vägledning som vi är väldigt nöjda med.
En duktig mäklaren, som var tydligt med allt och samt var förstående! Allt gick jätte bra Vi är nöjda och tacksamma över hur snabbt det gick tack till mäklaren Johan. /Amina
Stort tack för fina ord Amina! Lycka till i nya huset och hoppas ni kommer trivas. Ta hand om familjen!
Inga problem med Johan. Allt har gått bra.
Mycket trevlig och noggrann med att gå igenom och förklara.
Vi har inte haft jätte mycket kontakt med Johan då vi först kom i kontakt vid kontraktskrivningen. Men när vi fick kontakten så har det bara varit positivt då vi fått svar på de frågor vi har samt att han är väldigt trevlig
Johan var otroligt professionell och lätt att ha att göra med. Snabb återkoppling, bra råd och ett riktigt fint slutresultat. En mäklare som verkligen kan sitt jobb! Rekommenderas starkt
Tusen tack för dina fina ord Mustafa! Ett nöje att träffa och lära känna er, lycka till i nya bostaden!
Helt ok ödmjuk har inga referenser i övrigt
Tack Bengt för fint betyg! Lycka till i nya staden! :)
Tyckte han såg till att presenterade vad som gäller vid hus försäljningen . Fick god information hur han lägger upp försäljningen. Vänd sig till oss båda .. Va ärlig vad vi kan räkna med för försäljnings siffra .. Bara Gott intryck .. Tack för hjälpen ..
Tusen tack Tamire för dina fina ord! Jag tycker det, som du skriver, är viktigt att alla parter är med i processen. En försäljning av ett hus är något jag och mina kollegor sysslar med dagligen, så för oss är vissa saker självklara, men för privatpersoner är det ju väldigt sällan! Stort lycka till i Avesta och tack för förtroendet! Ta hand om er.