Karolina Kempe

Karolina Kempe

Karolina Kempe är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Karolina Kempe har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Karolina Kempe har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.8. Karolina Kempe har haft 26 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-02

29 omdömen om Karolina Kempe

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
    • Övre Tjärna
    2023-03-26 Verifierad kund
    Fantastiskt gott bemötande! Snabb vid svar/återkoppling. Rekommenderas varmt!
    Tack Jonna! Det känns som att detta kommer bli perfekt för er - lycka till! Karolina Kempe
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
    • Borlänge
    2023-03-18 Verifierad kund
    Jag är jättenöjd med Karolinas agerande på denna tuffa marknad som råder.
    Tack Emil - roligt att höra! Vi hörs framöver :-) Karolina Kempe
    • Centrum-Dagny
    2023-03-18 Verifierad kund
    Bra bemött, fick en bra upplevelse och fick drt pris vi ville ha
    Det blev bra detta - så roligt att ni blev nöjda och nu kan fortsätta på er plan :-)! Karolina Kempe
    • Örjansgården
    2023-03-14 Verifierad kund
    Karolina kom in lite mitt i försäljningen.
    Gav ett otroligt ambitiös intryck.
    Alltid lätt att nå samt väldigt flexibel.
    Tack för det Patrik! Hoppas ni trivs i nya huset :-) Karolina Kempe
    • Hagalund
    2023-03-14 Verifierad kund
    Supernöjd med min försäljning. Kan starkt rekommenderas.
    Roligt att höra Gustav! Lycka till med framtida planer! Karolina Kempe
  • Lisa B
    • Hagalund
    2023-03-02 Verifierad kund
    En otroligt bra mäklare som verkligen tänker på att att alla parter ska bli nöjda. Kan starkt rekommendera henne till dom som ska sälja. Proffsig och så engagerad. En toppen mäklare!
    Tack Lisa - tänk vad bra det blev till slut :-)! Karolina Kempe
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Karolina Kempe en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
    • Borlänge
    2023-02-20 Verifierad kund
    Karolina är en positiv och engagerad person. Ingenting verkar vara besvärligt för henne. När jag ringt upp eller skickat sms eller mail fick jag snabbt kontakt och svar på det jag undrade.
    /Karin B
    Tack Karin - härligt att höra att du är nöjd. Stort lycka till med det som väntar! Karolina Kempe
    • Örjansgården
    2023-02-17 Verifierad kund
    Bra bemötande och trevlig.

Superbra och utförlig, noggrann och hjälpsam.
    Vad roligt att du är nöjd Vivika - jag tror och hoppas att detta kommer bli jättebra för dig/er. Ha det gott! Karolina Kempe
    • Romme
    2023-01-02 Verifierad kund
    Jestem bardzo zadowolona z działania Karoliny. Cały proces zakupu przebiegał dobrze. Zaraz po zakupie Karolina pomogła z awarią i informacjami. Dziękuję i polecam. Magda
    Jag har översatt ditt svar :-) - TACK Magda och lycka till med allt! Karolina Kempe
    • Forssa
    2022-12-22 Verifierad kund
    Mäklaren var underbar och jätte hjälpsam. Väldigt tillmötesgående och förklarade jättebra vid frågor. Rekommenderas varmt till andra som ska sälja!
    Tusen tack och god fortsättning på det nya året! Karolina Kempe