HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeTwelveYears
1 322
4.8

Välkommen hit till härliga Vällingby, Hässelby och Spånga! Dessa områden blir mer och mer populära tack vare närheten till Stockholm city och naturen och här finns en bostad för alla. Bostadsrätt, radhus eller villa? Här i våra områden finns det att välja bland! Vi kan bostadsmarknaden här och vi känner även områdena väl då...

1322 omdömen om HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

Sedan starten hos Reco 2017

Saad Mohammed A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Gård

Jag kontaktade Jaime på en fredag kväll och vi sålde vårt hus efter 6 dagar! Grym service, svarar direkt och viktigast av allt, han lyssnade på våra behov! 5/5 🌟, rekommenderas STARKT!

Jenny S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Gård

Jag tycker att han var trevlig kunnig och bra person

Lars D
Hässelby Gård

Mycket trevlig lugn och kunnig Kort sagt en mycket positiv upplevelse

Petter Olov Anders P
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Clarberg en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Bra bemötande, snabb återkoppling och detaljfocus

Karl Nils Göran W
Sålde sitt hus med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby - Kälvesta

Jamie är angelägen om att tillmötesgå kundernas önskemål. Han har ett trovärdigt sätt och uppträder lugnt och balanserat.Han verkar vara inte bare en duktig mäklare men också en person som vill engagera sig och följa kunden i mål.

Ingrid Birgitta S
Hässelby Södra Villastad

Trevligt bemötande och kunnig. Men ibland lite osäker på om hon arbetade för köparen eller säljaren. Blev försäljning om än priset inte blev enligt förväntning.

Nikola C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Clarberg en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby Centrum

Hjälpsam och svarar snabbt när man har frågor. Håller en uppdaterad när det händer något.

Hans G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Strand

Hjälpsam, hade ideer om hur vi skulle få bostaden passa oss bra. Kan rekommenderas till alla inkomna försäljningar

Tack Hasse! Hoppas ni trivs bra än så länge! :D

Carin Elisabet Martinsdotter J
Sålde sitt hus med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Villastad

Joel är en trevlig och väldigt charmerande person, tar sig tid med uppdraget. Jag är nöjd även om jag räknat med bättre slutpris. Men tiderna är ju som de är…

Svar från Joel Wikström

Hej Carin! Du är en väldigt trevlig dam! Har varit en ära att jobba med dig!

Murwet B
Hässelby Gård

Joel var smidig, trevlig och väldigt lätt att ha att göra med. Allt flöt på bra och vi fick till en snabb affär, vilket jag verkligen uppskattade. Jag är mycket nöjd med hans insats.

Tack själv Murwet du är en grym kille! Hoppas brandman utbildningen går bra :D

Kerstin Lillemor H
Hässelby Södra Villastad

Noggrann Duktig med att uppdatera oss hela tiden Vi är nöjda!

Liudmyla S
Köpte sitt hus med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Gård

Mycket nöjd med hjälpen jag fick – smidigt, professionellt och trevligt bemötande!

Svar från Joel Wikström

Hej Liudmyla! Tack för dom fina orden. Du har varit väldigt smidig att ha att göra med :)

Rana A
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Clarberg en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby - Kälvesta

Hjälpsam och professionell mäklare som alltid fanns tillgänglig och svarade snabbt på frågor.

Islam J
Vällingby Centrum

Jag köpte min bostad genom Joel Wikström och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Han var alltid tillgänglig för mina frågor, gav tydlig information och skapade en trygghet genom hela processen. Som köpare kände jag mig väl omhändertagen och kan varmt rekommendera Joel Wikström.

Hej Islam! Tack så mycket för dom fina orden! Ha en fin helg! 😃 / Joel

Serveh K
Hässelby Strand

Så nöjd med honom för att han gör bästa , professionell beteende och trygghet som fick från Jaime. Dessutom han är trevlig och ger positivt känsla. Och han är snabb för att behandla processen. Stor tack Vänligen Serveh

Tack! Stort grattis till nya bostaden! Njut av utsikten

Marcus P
Vällingby - Råcksta

Vi upplevde Emelie som en mycket seriös och kompetent mäklare som kommunicerade tydligt på våra frågor.

Malin O
Hässelby Södra Villastad

Vi är mycket nöjda med vår mäklare Emelie. Hon är lugn, lyhörd, tålmodig och proffsig.

Jakob G
Köpte sitt hus med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Otroligt sympatisk, kunnig och hjälpsam mäklare som gjorde att det kändes tryggt att köpa mitt första hus.

Svar från Jaime Markenbjörk

Grattis till huset! Är övertygad ni kommer trivas där!

Jasmin L
Hässelby Södra Villastad

Jaime är superproffsig och grym på kommunikation. Lugn och inlyssnande. Bra tålamod och engagerad. Hårt jobbande mäklare som antagligen är den bästa i Västerort just nu.

Svar från Jaime Markenbjörk

Stort tack för att jag fick hjälpa er! Gracias och lycka till i värmen!

John Bertil L
Hässelby Södra Villastad

Utmärkt kommunikation, dedikation och närvaro vid försäljning av vår villa. Vi har både köpt och sålt via Jaime och allt har fungerat bra i båda leden. Kan varmt rekommendera.

Svar från Jaime Markenbjörk

Stor ära att få hjälpa er! Lycka till med era nya äventyr

Zalif S
Spånga Solhem

Otrolig mäklare. Jämförde några mäklare mot varandra och förvånades över hur många som är ute och flyger med sin verklighetsuppfattning medan Jaime gav ett intryck om att vara jordnära, superkompetent och otroligt tålmodig. Han gav bra med tips, var alltid tillgänglig. Fantastisk. Jag kommer ALLTID att höra av mig till Jaime först.

Mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Anders W
Hässelby Strand

Proaktiv och hittar kreativa lösningar

Svar från Jaime Markenbjörk

Kul att jag fick hjälpa er! Lycka till med nya huset på 300 kvm :)

David L
Hässelby Strand

Vi är supernöjda med Jaime Markenbjörk! Proffsig, engagerad och alltid tillgänglig. Han gjorde hela processen enkel och trygg, vi kan varmt rekommendera honom!

Svar från Jaime Markenbjörk

Tack David! Tack för förtroendet! Lycka till med nya boendet!

Jafari N
Hässelby Strand

Han är väldig trevlig och duktig på det han gör.topp betyg från mig

Cecilia G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Biewald en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

Proffsig, vänlig, bra på att lyssna och lösa problem

Dan P
Hässelby Södra Villastad

Vi fick ett trevligt bemötande av Joel och han var snabb med att svara på frågor vi hade gällande vår nya bostad.

Cecilia H
Hässelby - Lövsta allé

Jag hade en jättebra köpupplevelse tack vare Jaime! Från första kontakt till kontraktsskrivning kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Jaime var tillgänglig och tydlig i all kommunikation vilket gjorde processen smidig och stressfri. Jag uppskattade särskilt Jaimes engagemang och trevliga bemötande. Rekommenderas varmt!

Svar från Jaime Markenbjörk

Hej Cecilia! Grattis till den fina bostaden :) Tack för fina omdömet. Ha en fortsatt fin sommar!

Seema S
Hässelby - Lövsta allé

Vi är väldigt glada, nöjda och trygga med att ha honom som mäklare Jaime Markenbjörk. Hans hjälp i alla frågor har inspirerat oss som kunder. Vi blev särskilt underhållna när han spelade Bengaliska sånger på sitt kontor. Vi önskar ert företag fortsatt framgång och utveckling.

Svar från Jaime Markenbjörk

Stort grattis till er nya bostad! Så hårt ni har jobbat för att köpa er första bostadsrätt! Wow! Tack för dina omdömet! Det värmer.

Dimitra O
Spånga Sundby

Vi anlitade Emelie Clarberg som mäklare och är väldigt tacksamma för hennes insats. Det är svårt att beskriva hur betydelsefull hon varit under hela processen. Hon var lyhörd, engagerad och lätt att kommunicera med – något som gjorde att vi snabbt utvecklade ett ömsesidigt förtroende. Försäljningen gick smidigt och snabbt, även om vi tyvärr fick sälja med förlust på grund av det rådande marknadsläget. Emelie hanterade situationen professionellt och med stor förståelse för vår ekonomiska situation. Vi kan varmt rekommendera henne! Dimitra Oneireti

Elvira Elisabet Ö
Hässelby Strand

Vänligt bemött, intresserad och iderik!

Berit E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Biewald en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Strand

Hon har jobbat på till 100 procent. Jag är mycket nöjd med hennes agerande.

Navruz A
Hässelby Norra Villastad

Väldig kunnig och trevlig. Rekomenderar stort.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Navruz! Hoppas ni ska trivas i nya huset :)

Malin A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Clarberg en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Spånga Bromsten

Bästa rekommendationer till Emelie.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Malin! Önskar er all lycka med flytt till ny stad :)

Dilafruz A
Hässelby Norra Villastad

Hon var kunnig och väldigt hjälpsam. Hon hjälpte oss med allt och hon var väldigt trevlig.

Svar från Emelie Clarberg

Tackar för de fina orden! Ni har köpt ett mycket fint hus :)

Emmelie F
Hässelby Gård

Tydlig, proffsig, kunnig, inlyssnande som verkligen jobbar hårt.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Emmelie! Önskar er en fin sommar med familjen så ses vi i höst :)

Carmela P
Vällingby - Vinsta

Blev bra bemött, men hade nog önskat mer lyhördhet.

Svar från Emelie Clarberg

Hej Carmela, Tack för ditt omdöme. Jag får ta med mig att vara med lyhörd och jag uppskattar feedbacken. Trevlig sommar så ses vi i höst :)

André L
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Biewald en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Kunnig på sitt jobb och väldigt pedagogik och super snäll och trevlig.

Ingrid Margareta L
Vällingby - Råcksta

Lätt att komma i kontakt med. Bra information. Hjälpsam.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Ingrid. Trevlig sommar på er så ses vi när det är dags för tillträde :)

Malin Maria Margreth E
Hässelby Gård

Joel är öppen och personlig vilket inger förtroende. Han är också tillgänglig och svarar snabbt. Han är väldigt delaktig och stöttande genom processen.

Ola E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Strand

Han är trevlig, lyhörd och får saker gjort som avtalat. Sålt två lägenheter åt oss nu.

Zac Johannes V
Vällingby Centrum

Emelie var alltid tillgänglig. Svarade alltid på frågorna jag ställde. Hon var noggrann och trevlig.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Zac, har varit ett nöje att få hjälpa er med era försäljningar. Hoppas ni trivs där ute på landet nu :)

Anne S
Vällingby Centrum

Vi fick stort förtroende och sympati för Joel som mäklare då han under resans gång med försäljningen har varit behjälplig med det som även behövdes göras med bla renoveringen innan försäljningen... och mycket annat!

Patrica De Lima T
Vällingby Grimsta

Jaime helped us through the whole process, since defining the price, tips on how to prepare the apartment to be more pleasant for visitors and aligning our expectations with the process. He gave me support to be realistic, which made me feel safe, and our expectations were met. We sold the apartment a way faster than we were expecting. Clear communication, pleasant energy and a willing to help, that’s how I would describe Jaime.

Johnny Richard B
Vällingby Grimsta

The selling went super smooth after we made the adjustments requested by Jaime.

Björn Axel Allan T
Vällingby Centrum

Tycker dom är kunniga och lyhörda.

Anette B
Hässelby Strand

Jaime hjälpte oss både med köp av bostad och försäljning av nuvarande bostad. Vi fick bra pris, och allt gick snabbt och smidigt. Goda råd på vägen och mycket bra uppföljning.

Ylva N
Vällingby Parkstad - Råcksta

Trevlig, rak okomplicerad och hjälpsam

Hakan A
Vällingby Nälsta

Mycket duktig driven mäklare.

Svar från Jaime Markenbjörk

Stort tack för förtroendet! Superkul att få hjälpa er!

Carl Peter Raoul F
Hässelby Södra Villastad

Köpare av hus och fick fantastiskt fin service och hjälp av Joel!

Isabel Desiré T
Hässelby Norra Villastad

Otroligt nöjd med samarbetet med Jamie Markenbjörk. Vi var tydliga med våra förväntningar och mål från start, och Jamie har längs hela vägen varit lyhörd och hjälpsam. Han följer upp, samordnar, motiverar, och är respektfull. Vi rekommenderar honom stark för alla!