HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeTwelveYears
1 285

Välkommen hit till härliga Vällingby, Hässelby och Spånga! Dessa områden blir mer och mer populära tack vare närheten till Stockholm city och naturen och här finns en bostad för alla. Bostadsrätt, radhus eller villa? Här i våra områden finns det att välja bland! Vi kan bostadsmarknaden här och vi känner även områdena väl då...

1285 omdömen om HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

Sedan starten hos Reco 2017

Ingrid Margareta L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Clarberg en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby - Råcksta

Lätt att komma i kontakt med. Bra information. Hjälpsam.

Malin Maria Margreth E
Sålde sitt hus med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Gård

Joel är öppen och personlig vilket inger förtroende. Han är också tillgänglig och svarar snabbt. Han är väldigt delaktig och stöttande genom processen.

Ola E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Strand

Han är trevlig, lyhörd och får saker gjort som avtalat. Sålt två lägenheter åt oss nu.

Zac Johannes V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Clarberg en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby Centrum

Emelie var alltid tillgänglig. Svarade alltid på frågorna jag ställde. Hon var noggrann och trevlig.

Anne S
Vällingby Centrum

Vi fick stort förtroende och sympati för Joel som mäklare då han under resans gång med försäljningen har varit behjälplig med det som även behövdes göras med bla renoveringen innan försäljningen... och mycket annat!

Patrica De Lima T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby Grimsta

Jaime helped us through the whole process, since defining the price, tips on how to prepare the apartment to be more pleasant for visitors and aligning our expectations with the process. He gave me support to be realistic, which made me feel safe, and our expectations were met. We sold the apartment a way faster than we were expecting. Clear communication, pleasant energy and a willing to help, that’s how I would describe Jaime.

Johnny Richard B
Vällingby Grimsta

The selling went super smooth after we made the adjustments requested by Jaime.

Björn Axel Allan T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby Centrum

Tycker dom är kunniga och lyhörda.

Anette B
Hässelby Strand

Jaime hjälpte oss både med köp av bostad och försäljning av nuvarande bostad. Vi fick bra pris, och allt gick snabbt och smidigt. Goda råd på vägen och mycket bra uppföljning.

Ylva N
Vällingby Parkstad - Råcksta

Trevlig, rak okomplicerad och hjälpsam

Hakan A
Sålde sitt hus med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby Nälsta

Mycket duktig driven mäklare.

Svar från Jaime Markenbjörk

Stort tack för förtroendet! Superkul att få hjälpa er!

Carl Peter Raoul F
Köpte sitt hus med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Köpare av hus och fick fantastiskt fin service och hjälp av Joel!

Isabel Desiré T
Hässelby Norra Villastad

Otroligt nöjd med samarbetet med Jamie Markenbjörk. Vi var tydliga med våra förväntningar och mål från start, och Jamie har längs hela vägen varit lyhörd och hjälpsam. Han följer upp, samordnar, motiverar, och är respektfull. Vi rekommenderar honom stark för alla!

Madicken E
Köpte sitt hus med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Trevlig. Lugn. Lite småkul. Ibland lite svävande svar (typ varför säljarna ville flytta, fick lite olika svar varje gång). När man ska köpa hus är det ju otroligt mycket man ska hålla koll på och jag tycker att annonsen (på mäklarsidan) ibland lämnade en del önska rent informationsmässigt. Den var inte så personlig.

Anna W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Biewald en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby Centrum

Långa ledtider vid återkoppling, svagt intresse. Dåligt med information inför avtals skrivning. Ville ha påskrift på dokument vid avtals skrivning som inte visats/informerats om innan, fick heller ingen kopia på vissa dokument. Nämnde samarbetspartners som info men vi skulle inte bli kontaktade, det blev vi inom loppet av någon dag. Skickade in ersättare vid överlåtelse mötet med kort varsel.

Richard T
Hässelby Norra Villastad

Vi köpte fastigheten av Jaime och när vi fem år senare skulle sälja. Var det ett självklart val av välja Jaime. Han lever verkligen upp till sitt motto och jag kommer att rekommendera honom för alla mina bekanta. Jaime är lyhörd, kunnig, trevlig, alltid anträffbar och duktig på att förhandla. Vi hade en lång försäljningsprocess men Jaime gav oss alltid sitt fulla stöd och engagemang. Tack Jaime!

Svar från Jaime Markenbjörk

Tack för förtroendet! Jättekul att få hjälpa er!

Dolly Marianne Elisabeth I
Vällingby - Kälvesta

Professionell mäklare med bra koll på den lokala marknaden. Trevlig och tillmötesgående med högt tålamod.

Naghmeh S

Bra bemötande och väldigt tydlig och trevlig. Rekommenderar. 👌🏻

David L
Hässelby Strand

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Emelie har varit en fantastisk mäklare — professionell, engagerad och med snabb återkoppling genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål. Rekommenderas varmt! Mvh David

Irene E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jaime Markenbjörk en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Strand

Jag var intresserad av en lägenhet som han hjälpte säljaren med. Helt fantastisk mäklare. Han hjälpte mej med alla handlingar och förklarade allt på ett mycket bra sätt. Kände mej mycket trygg.

Laila H
Vällingby Centrum

Emelie Clarberg verkar kunnig och insatt i sitt uppdrag. Jag har fått svar på frågeställningar jag har.

Michal R
Hässelby Norra Villastad

Bra kontakt med säljan inga problem att anpassa försäljningen snabba svar inom försäljning processen kan varmt rekommendera 🙂

Karin L
Vällingby Centrum

Jag fick ett mycket trevligt och kompetent bemötande, och Joel har varit till god hjälp under hela processen. Joel har visat att han månar mycket om både säljaren och köparen. Jag rekommenderar honom varmt.

Christoffer A
Hässelby Norra Villastad

Jag är väldigt nöjd att jag valde Emelie Clarberg som mäklare i min försäljning. Hon var lätt att nå och alltid tillmötesgående, vilket gjorde hela processen mycket smidigare. Trots en tuff bostadsmarknad var hon väldigt hjälpsam och gav bra råd, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad genom hela affären. Kan inte göra annat en att ge mina varmaste rekommendationer till Emelie!

Tony N
Spånga Bromsten

Engagerad och professionell på ett personligt sätt.

Kathryn P
Hässelby Strand

Emelie was very helpful, answered all our questions and made sure it everything went smoothly!

Svar från Emelie Clarberg

Lovley to hear Kathryn! Hope you and your family will be happy in your new home :)

Michael W
Hässelby Strand

Jag kan varmt rekomendera Emelie. Hon har ett trevligt bemötande och ett mycket professionellt sätt. Allt har fungerat mycket smidigt.

Svar från Emelie Clarberg

Vad glad jag blir för dina ord Michael, tack för förtroendet!

Louise B
Hässelby Norra Villastad

Första husköpet för oss och vi blev bemötta jättebra. Fick stöd och även mycket rum att ställa frågor. Jaime presterade över våra förväntningar och att vara väldigt smidigt och snabbt.

Svar från Jaime Markenbjörk

Tack för fina omdömet! Är övertygad om att ni kommer trivas i ert nya hus! Välkomna till Hässelby!

Cecilia W
Hässelby Strand

Vänlig och inlyssnande Gav köparen mycket tid att återkomma flera gånger. Prövade olika strategier

Svar från Emelie Clarberg

Tack snälla Cecilia och tack för ert tålamod i en lite trögare marknad :)

Michael L
Hässelby Strand

Trevlig och professionell, kunnig och objektiv, hjälpsam och pålitlig.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Michael! Hoppas du och familjen får det bra i er nya lägenhet!

Eniko T
Vällingby Centrum

Superbra!Mycke hjälpsam,man får förklaring på allt.

Catrin Ingrid Helén B
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Clarberg en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Mycket trevlig och proffsig mäklare.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Catrin! Det var trevligt att samarbeta med er :)

Eira A
Hässelby Norra Villastad

Jättefin, trevlig och duktig mäklare! Allting gick utmärkt och hjälpte mig varje steg eftersom det var mitt första köp av bostadsrätt, vilket gjorde att jag kände mig trygg igenom det hela och Emelie gav mig starkt förtroende! Skulle rekommendera henne starkt till köpare och säljare.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Eira! Vilka fina ord :) Välkommen till Hässelby!

Alexander E
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Clarberg en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Som köpare gjorde Emelie allt det man kunde förvänta sig.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Alexander! Ni har köpt ett fantastiskt fint hus :)

Ove K
Hässelby Norra Villastad

Mycket bra och professionellt bemötande.

David L
Kallhäll

Vi vill rikta ett stort tack till vår fantastiska mäklare Jaime, som verkligen överträffade alla förväntningar från start till mål! Med sin erfarenhet och lyhördhet lyckades han hitta de perfekta köparna till vår förening och vårt älskade hus – personer som verkligen passar in och kommer att uppskatta det fullt ut. Han var alltid tillgänglig, professionell och genuint engagerad, vilket skapade stort förtroende under hela processen. När affären var avslutad uttryckte även köparna sin uppskattning för hans insats, vilket...

Samira W
Hässelby Strand

Mycket förtroendeingivande uppträdande och sammarbetsvillig

Astrid E
Vällingby - Råcksta

Trevlig mäklare, snabb och smidig affär som kändes trygg.

Torben B
Vällingby - Råcksta

Tillgänglig, trygg och stabil mäklare. Smidig affär.

Patrik S
Hässelby Norra Villastad

Bra kommunikation, fin förståelse för våra önskemål samt tillgänglig när det behövdes. Kan varmt rekommendera Emelie Clarberg och hennes kollega Joel Wikström.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Patrik och Petra! Var trevligt att få hjälpa er och hoppas ni kommer trivas i ert nya fina hus!

Katarina Elisabeth V
Hässelby Norra Villastad

Jaime är lyhörd & trygg. Han är lätt att ha kontakt med & hållit oss informerade under hela processen av försäljningen av huset. Vi rekommenderar varmt Jaime!

Samuel T
Hässelby Norra Villastad

Jamie har varit otroligt hjälpsam, och skapat en känsla av trygghet genom hela processen. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Roseanna R
Hässelby Norra Villastad

Trevlig, hjälpsam och bra kommunikation. Vi är jättenöjda!

Anna F
Vällingby Nälsta

Joel är snabb, tillmötesgående, trevlig och väldigt lätt att samarbeta med. En proffsig mäklare med ett varmt bemötande.

Svar från Joel Wikström

Tack för de fina orden Anna! Hoppas du ska trivas i ditt fina hus 😃

Thi Thuy Dung N
Hässelby Strand

Joel was highly professional. Despite the challenging economy, which made selling difficult, he accommodated my needs, stayed honest, and worked patiently to sell my apartment at a price I found acceptable. I am very satisfied with Joel and the agency and highly recommend him because he has extensive experience in the local market.

Jana K
Hässelby Norra Villastad

Joel är noggrann, påläst om objektet och området. Kommer med goda råd om inredning inför fotografering och visning.Ger kloka råd när det gäller prissättning av objektet. Är tålmodig och kämpar för bra resultat trots besvärlig säljmarknad. Från mig får Joel de bästa rekommendationer, önskar honom lycka till i framtiden! Mvh Jana Karlsson

Svar från Joel Wikström

Tack så mycket Jana! Värmer oerhört mycket att höra dem fina orden!

Göran Lennart K
Sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

Väldigt bra och kunnigt. Bra bemötande

Niclas R
Hässelby Strand

Jag upplevde Jamie som mycket proffsig, seriös, tydlig och kommunikativ. Han visade min lägenhet ett flertal gånger för presumtiva köpare, förutom de planerade visningarna Jag fick löpande uppdateringar under hela resans gång Allt man kan önska sig av en mäklare och lite till👌

Andreas E
Vällingby - Vinsta

Bra bemötande. Bra information om fastigheten och området.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Andreas för dina snälla ord!

Gunnar E
Vällingby - Vinsta

Emelie är trevlig, kompetent och har alltid varit tillgänglig. Vi hade oturen att ha en strulig husförsäljning och köpare men Emelie styrde oss rätt mellan "grynnorna" och fick oss på rätt kurs mot en bra husförsäljning. Jag kan tveklöst rekommendera Emelie.

Svar från Emelie Clarberg

Tack Gunnar. Det har varit väldigt trevligt att samarbeta med dig och Inger i denna försäljning. Ni är otroligt fina människor :)