Kan starkt rekommendera, klara och tydliga priser och procentsatser vid första besöket (inga överraskningar som kommer senare att detta borde också vara med och kostar si och så mycket). Väldigt bra tillgänglighet och svar kom snabbt om frågor uppstod. Kände mig trygg vid försäljningen och fast vi hade lite krav på ganska snäva tidsmarginaler, så ordnades allt inom tidsramarna.
Joel Wikström
Joel Wikström är mäklare på HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
.Joel Wikström har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Joel Wikström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 257 omdömen med ett betyg på 4.8. Joel Wikström har haft 37 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är friheten att sätta sina mål samt tider själv - skapa sina egna förutsättningar för att lyckas på bästa sätt.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Med en fotbollskarriär bakom mig på elitnivå är jag envis som få och gräver ner huvudet i den här något trögare marknaden.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Engagerad, svarar på dina frågor snabbt och alltid tillgänglig.
Hur ser din drömbostad ut?
Sjöutsikt med plats för en egen brygga.
257 omdömen om Joel Wikström
Joel utmärker sig som mäklare genom att vara avslappnad och personlig samt oerhört lätt att få tag på snabbt. Rekommenderar varmt!
Det var första gången jag sålde en lägenhet och han fick hela processen att kännas tryggt och bra. Bra mäklare!
Joel är en trevlig och sympatisk mäklare som är med i processen och ser behovet hos dig som säljare! Rekommenderar Joel ☺️
Joel was quite friendly and professional. The purchasing process was quite smooth with his cooperation.
Han är väldigt artig och svarade mycket utförligt på mina frågor.
Joel är en ytterst kunnig och duktig mäklare i västerorten. Han har utmärkt kunskap om marknaden och förstår sig på som säljer och köper bostäder där. Han har fått mitt förtroende och har levererat i alla steg av försäljningen av min lägenhet: från värdefulla insikter och råd initialt till slutresultatet: en lyckad försäljning där både säljaren och köparen är nöjda. Jag rekommenderar Joel starkt och återkommer när det är dags igen.
Fantastiskt första möte för en som skulle ge sig in på bostadsmarknaden för första gången. Joel förmedlade bra mellan säljare och köpare och man behövde inte vänta länge ifall man hade frågor angående bostad eller andra relevanta saker. Kändes väldigt tryggt att ha Joel som mäklare och kul. Rekommenderar varmt att ha honom som sin mäklare.
Trevlig mäklare som ger snabba svar och tydlig information
Joel är en mycket duktig mäklare och kan varmt rekommendera honom! :)
Tack Johanna! Kul att se dig i fredags!