Joel Wikström
Joel Wikström är mäklare på HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
.Joel Wikström har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Joel Wikström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.7. Joel Wikström har haft 34 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är friheten att sätta sina mål samt tider själv - skapa sina egna förutsättningar för att lyckas på bästa sätt.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Med en fotbollskarriär bakom mig på elitnivå är jag envis som få och gräver ner huvudet i den här något trögare marknaden.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Engagerad, svarar på dina frågor snabbt och alltid tillgänglig.
Hur ser din drömbostad ut?
Sjöutsikt med plats för en egen brygga.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 103 Läs vad Joel Wikström
2020-12-18Verifierad kund
Vänlig, hjälpsam, lugn och proffsig. Rekommenderas varmt.
2020-11-28Verifierad kund
Helt ok men jag tycker att mer skulle ingå
Mvh Örjanköpte sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby SpångaHej Örjan! Tack för ditt omdöme. Utveckla gärna vad du tycker ska ingå så att jag kan bli bättre.
Joel Wikström
2020-11-24Verifierad kund
I nov 2020 köpte vi ett parhus i Hässelby norra villastad via mäklaren Joel Wikström. Vi fick ett väldigt bra bemötande av Joel och vi kan varmt rekommendera honom till alla andra som planerar köpa hus. Joel är lugn och saklig, svarar på alla frågor utan fördröjning, stressar inte köpare i onödan utan visar respekt och tålamod. Tack vore Joel har vi fått en behaglig känsla att vi köpt vårt framtida drömboende och inte bara "ett objekt".
Natalia och Alex Kanaevköpte sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga -
2020-11-22Verifierad kund
Otroligt trevlig och kunnig mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga -
2020-11-16Verifierad kund
Joel var duktig och till stor hjälp när vi köpte vårt hus. Bra från start till slut
köpte sitt hus med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga -
2020-11-16Verifierad kund
Jag köpte en lägenhet av Joel i November 2020. Hans bemötande från första kontakt till kontraktsskrivning och även efter har alltid varit professionellt och vänligt. Han har varje gång jag haft frågor tagit sig tid att svara på dessa och jag har känt mig trygg i hela processen. Jag kan varmt rekommendera Joel
2020-10-11Verifierad kund
Köpt bostadsrätt på Sandviksvägen 23c. Hjälpsam och trevlig. Lätt att komma i kontakt med.
2020-09-22Verifierad kund
Vi är jätte trevligt kille sist vu köpte bostad av honom :)
2020-09-21Verifierad kund
Joel var proffsig och lätt att ha att göra med. Gjorde en bra värdering. Joel är lätt att tycka om och skötte sitt uppdrag på ett föredömligt sätt.
2020-09-10Verifierad kund
Joel är galet proffsig, alltid tillgänglig, har bra kunskap om området, är trevlig, ärlig, prestigelös och pragmatisk - alla guldstjärnor till Joel!!!
Joel visar på att det finns väldigt bra mäklare i en annars otrevlig bransch med många tomtar/rötägg/grisar/etc...
Jag hoppas verkligen att det här kommer fram till Joel, och jag kommer absolut anlita den gossen igen när det är dags!!köpte sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga