Joel Wikström

Joel Wikström

Joel Wikström är mäklare på HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

Joel Wikström har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Joel Wikström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.8. Joel Wikström har haft 29 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att jobba som mäklare är friheten att sätta sina mål samt tider själv - skapa sina egna förutsättningar för att lyckas på bästa sätt.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Med en fotbollskarriär bakom mig på elitnivå är jag envis som få och gräver ner huvudet i den här något trögare marknaden.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Engagerad, svarar på dina frågor snabbt och alltid tillgänglig.

Hur ser din drömbostad ut?
Sjöutsikt med plats för en egen brygga.

2022-09 - 2023-08

185 omdömen om Joel Wikström

Sedan starten hos Reco 2017
Malin G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga

Bra bemötande, flexibel och tillmötesgående. Snabb respons!

Denise C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Strand

Joel är informativ, trevlig och tillgänglig. Han finns där för att bolla alternativ och hans råd känns genuina. Alltid ett trevlig och personligt bemötande. En toppenmäklare som vi absolut rekommenderar!

Abeba I
Vällingby Centrum

Joel är lugn Lyssnande tålmodigt mäklare. Trots lågkonjunktur svår att få köpare kändes bra att ha Joel på sin sida.

Zana D
Köpte sitt hus med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Vällingby - Vinsta

Trevlig och ärligt mäklare bra bemötande

Matthias Valur H
Hässelby Villastad

Trevlig, tillmötesgående och kunnig.

Svar från Joel Wikström

Tack Matthias! Skolavslutningstider för din del så hoppas du får presenter av eleverna! :D

Mostafa E
Sålde sitt hus med hjälp av Joel Wikström en del av HusmanHagberg Vällingby Hässelby Spånga
Hässelby Villastad

Kunnig, sympatisk, snabb feedback på frågor, kan området, gav goda tips inför försäljning!

Svar från Joel Wikström

Hej Mostafa! Tack för de fina orden! Hoppas ni ska trivas ut i nya huset! :D Hoppas Lilian kommer bli nöjd med trädgården också!

Jasmine H
Vällingby Centrum

Grym Mäklare, bra på återkoppling. Mycket nöjd och kommer definitivt höra av mig till Joel när det ska säljas!

Svar från Joel Wikström

Tack så mycket Jasmine! Hoppas du och syrran trivs bra i Vällingby! :D Ha en fin sommar.

Leif W
Hässelby Norra Villastad

Professionell, serviceinriktad, lyhörd och framför allt positiv. Joel är en mäklare vi varmt rekommenderar.

Svar från Joel Wikström

Hej Leif, Vad skönt att vi fick ihop affären till slut efter mycket slit! Hoppas golfen går bra i sommar så ses vi!

HADI B
Vällingby Nälsta

Joel is the best. The whole process was done smoothly. All questions were answered in detail. He always was available, evenings and weekends.

Svar från Joel Wikström

Thanks Hadi you are the best! Have a great summer!

Tom R
Vällingby - Råcksta

Mycket bra och trevligt bemötande. Lätt att ha och göra med.

Tack Tom! Hoppas du ska trivas ute i "orten" :D