Mäklare i Vellinge

7 rekommenderade mäklare i Vellinge kommun

• Salong L
    Salong L: Karl-Fredrik var mycket kunnig om bostaden, området och vad man kunde göra med huset och tomten. Vi kände oss trygga och välinformerade genom hela processen med snabba och utförliga svar. Dessutom var han fantastiskt trevlig och lättsam. Full pott enligt oss!
  • Driver du mäklarfirma i Vellinge?

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Höllviken i södra Skåne! Vi kan trakterna häromkring. Kontakta oss så får du en mäklare med bred kompetens.
    Salong L
  • Mäklarhuset Vellinge

4.7
    137 omdömen
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Anders L
    Anders L: Vi har köpt hus av Hanna. Vi tyckte hon var tillmötesgående och bra som skickade kompletterande information från husets underhållspärm när vi efterfrågade detta och informerade löpande om processens följande steg.
  • Croisette Höllviken

4.8
    85 omdömen
    Gundula O
    Gundula O: Enastående service och engagemang!!!! Fantastisk informationsgivning över händelser i processen! Mäklaren gav jättefint stöd när jag var tveksam om allt skulle gå sin väg. Och det gjorde det - på 2 månader !!!!!!!
  • Fastighetsbyrån Höllviken

4.7
    191 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Höllviken! Vi mäklare här ser fram emot att höra om dina bostadsplaner. Kontakta oss så får du en affär med kvalitet.
    Karin B
    Karin B: Köpt villa via Fastighetsbyrån. Mkt nöjd med mäklaren (Fredrik Wiklund) som varit tillgänglig, ringt tillbaka snabbt, enkel och tydlig i kommunikationen och till vilken man snabbt fick en god relation. Vi är mkt nöjda av hela processen!
  • Annika K
    Annika K: Sålt hus och köpt gård. Anders är proffsig, kunnig, engagerad. Han håller en hög standard i den personliga kontakten och har ett bra strategitänk som han förmedlar så att man förstår. Man känner sig sedd och hörd både som säljare och köpare. Och han tar sig tid att diskutera. Han stressar inte fram någon förhandling utan är mån om att alla parter ska vara nöjda. Han har erfarenheten och ärligheten som gör att man får förtroende för honom. Man får valuta för pengarna.
  • Driver du mäklarfirma i Vellinge?