Mäklare i Simrishamn

4 rekommenderade mäklare i Simrishamn kommun

• Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen kring fastighetsaffären, och på Simrishamn såklart!
    Kent Z
    Kent Z: Vi har en stor erfarenhet av kontakt med mäklare dels genom ett antal egna köp och dels genom försäljning .Både i Simrishamn men även i Malmö och Jönköping SF Simrishamn har på ett fantastiskt sätt mött våra förväntningar . Alltid lätta att få tag i , vilket inte många mäklare är. Mycket kompetent och marknadsinriktat bemötande. Vi skulle definitivt välja SF Simrishamn till nästa affär
  • Driver du mäklarfirma i Simrishamn?

• Fastighetsbyrån Österlen

Verifierat företag
    1,078 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Österlen! Här hittar du mäklare som engagerat hjälper dig till ett vackert boende nära hav och natur.
    Irene E
    Irene E: Bra service och bemötande. Proffsigt och snabba.
  • Eva S
    Eva S: Personligt och professionellt bemötande. Mäklaren har levt upp till vår förväntan. Mäklaren har på ett tydligt sätt svarat på våra frågor. Mäklaren har lyssnat in vår oro och våra känslor i försäljningens olika skeenden och bemött dessa på ett personligt men samtidigt professionellt sätt. Mäklaren har varit tillgänglig på telefon, SMS och mail.
  • Driver du mäklarfirma i Simrishamn?

• Emelie S
    Emelie S: Är mycket nöjd med Mäklarna Ekström och Lina Henriksson som var och är både kunnig, tydlig och omsorgsfull när vi skulle sälja vårt älskade fritidshus. Allt sköttes exemplariskt. Rekommenderar varmt.