En sympatisk och kunnig mäklare med mycket god kännedom om Abbekås. Försäljningen gick snabbt och jag upplever att Ib Bergenholtz hade god kontakt inte bara med mig som säljare utan även med köparna.
Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Låt dig förföras av Simrishamns vackra natur, och ta hjälp av oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha tips och råd kring bostäder här i trakten! Här finns ett stort antal fritidshus och Simrishamn riktigt blomstrar under sommarmånaderna. Kommunen livnär sig främst på turism, tillverkningsindustri, sjukvård, jordbruk...
132 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Sedan starten hos Reco 2016
Ligger på när det närmar sig avslut, men är omöjlig att få kontakt med när man behöver svar på frågor. Säger att han har kontor i skurup men finns aldrig där och alla avtal ska skrivas hemma hos Ib pga av olika anledningar.
Mycket bra bemötande 24-7. Kajsa har varit väldigt saklig, tillmötesgående och har alltid återkopplat snabbt. Vi är supernöjda!
Trevlig och professionell mäklare. Rekommenderas!
På alla sätt en bra mäklare. Trevlig, kunnig och saklig
Hej Hon är duktig på sitt jobb och vet vad köparen och säljaren vill ha. Jag önskar henne det bästa i hennes arbete. MVH.
Kajsa var väldigt trevlig och hade gott bemötande. Uppskattar hur hon ordnade en privat visning så snabbt och att hon kunde svara på alla mina frågor. Jättenöjd!
Super bra ! Snabba ryck snabb service, snabb försäljning. Köpte ett hus genom henne samt lät henne sälja mitt hus
Bra tillgänglighet under hela försäljningen. Kan bli bättre på att informera när något nytt händer. Lätt att samarbeta med. Bra med hennes lokalkännedom. Totalt sett väldigt nöjd med Kajsa.
När en affär går snabbt och relativt smärtfritt är det lätt att rekommendera denna mäklare.
Alltid anträffbar och snabb med allt pappersarbete. Ger dig en smidig försäljning.
Snabbt, enkelt, smidigt och professionellt, en kunnig mäklare som har koll på allt...
Kajsa har jobbat stenhårt för mej och fixat allt ett extra plus till henne Mycket bra jobbat
Vi har uppfattat Kajsa som trevlig, noggrann och flexibel. Hon har varit lätt att komma i kontakt med och har hållit oss väl underrättade i hela processen. Vill rekommendera henne!!
10 av 10 Snabb som blixten Positiv Seriös
Som en mäklare ska vara. Snabb återkoppling
Hon skötte detta kanonbra! Snabb återkoppling och bra info!!
Bra bemötande men muntligt avtal bröts i och med att ett nytt bud kom in. Det löste sig dock vilket hedrar KO!
Trevligt bemötande och väldigt engagerad. Mån om både säljare och köpare. Rekommenderar henne verkligen!
Hej, Jag har blivit bemött på ett väldigt bra sätt. Kajsa är en hårt arbetande tjej som är ärlig och rak.
Fantastiskt bra bemötande och allt gick smidigt till. Vi är super nöjda.
Mycket trevlig sympatisk och hjälpsam tjej. Hon har en fin framtid framför sig som mäklare. Rekommenderar henne helhjärtat. Med vänliga hälsningar Carina Karlsson
Ib är en kunnig och erfaren mäklare som har trevligt bemötande och saklig och ärlig hantering av köpprocessen. Han är med all säkerhet mest erfaren och kunnig mäklare inom området. Jag kan varmt rekommendera för alla att ta kontakt med Ib. Ni är i goda händer.
Kajsa har varit och är fortfarande en mycket härlig person. hon har skött vår husförsäljning perfekt och väldigt hjälpsam med allt runt omkring. För att vara så ung så har hon väldigt mycket kunskap. Än en gång så tycker jag att Kajsa är en underbar person som bryr sig om både säljare och köpare. Jag ger Kajsa 5 stjärnor av 5
Jag rekommenderar Kajsa varmt . Lyhörd påläst återkopplande seriös genuint intresserad i samtal med både mig som säljare och den som köpte mitt boende . Luras inte av hennes ”ungdomliga ” utseende och ålder … Kajsa är skarp på det hon gör inger förtroende och möter oss med värme humor och ett smittande skratt. Tack Kajsa för härlig affär .
Mycket trevligt bemötande. Snabb återkoppling och bra informationsflöde i processen. Trygg, bra och ärlig. Förtroende ingivande.
Ib är ett föredöme för mäklarbranschen ! x Hör av sig och ger info om läget. x Pondus mot köpare o säljare. Kan bara ge honom bästa betyg //Ola
Kajsa Olsson har givit oss den bästa service man kan tänka sig. Med värme och humor har hon mött oss, förstått våra önskningar och hjälpt oss att enkelt göra oss av med vår käraste ägodel. Hon hittade en perfekt köpare. Tack Kajsa!
Bra bemötande och kommunikation, vi är nöjda med affären.
Kajsa var trevligt och försynt
mycket trevligt bemötande. kunde kanske ha lagt lite tid på att kolla att alla inblandade budgivare hade sina finanser i ordning.
Köpt gård på Österlen. Trevligt och ärligt bemötande både via telefon och på visning. Återkom med svar på de flesta av våra frågor om fastigheten som dök upp. Lätt att få kontakt med. Sammanfattningsvis en ung, trevlig och 'oförstörd' mäklare, finns inget negativt att säga. Det som kan förbättras är tiden för visningen som var för kort pga Coronarestriktionerna. Mer tid behövs för att göra en tillräckligt omfattande bedömning av en så pass stor investering som en husaffärer innebär.
Sålt avstyckad Skånegård Ib har på ett utmärkt och mycket tydligt och lättfattligt sätt rådgivit oss genom hela processen och på ett snabbt och effektivt men ändå fullständigt transparent sätt förmedlat fastigheten till ett snabbt avslut som vi är mycket nöjda med. Kan varmt rekommenderas !
Redan vid första kontakten med Kajsa förstod Vi att hon skulle bli den fastighetsmäklare som vi sökte. Kajsa uppfyllde alla våra förväntningar på absolut bästa sätt.
Glad, tillmötesgående och professionell. Tummen upp för Kajsa
Otroligt trevligt och proffsigt bemötande, snabb återkoppling och information. En suverän mälklare!
Vi har köpt en bostadsrätt. Vi blev trevligt bemötta och allt gick snabbt och lätt. Tycker dock att mäklaren skulle erbjudit handsprit och kanske bjudit på en kopp kaffe.
Bostadsrätt i Abbekås Bra bemötande Uppfyllde våra förväntningar
Ib är en fantastisk mäklare alltid trevligt bemött han levde upp till alla våra förväntningar. Trevlig att ha och göra med.
Vi har om allt går i lås köpt en tomt, all kontakt hittills med IB har varit över förväntan.
Hon engagerar sig väldigt bra i hela processen
Köpt Brf.lägenhet. Blev bemött bra av dem som var inblandade men tycker att det var oordning och stökigt i köpet. Det togs för enkelt på uppgiften och jag saknade information som jag förväntades känna till. Sen hade jag frågor om det fanns lägenheter längre norr om den lägenhet jag blev erbjuden men det fanns det inte. Trots att det inte fanns några lägenheter så finns det fortfarande lägenheter på er hemsida som presenteras till salu som ligger norr om den jag köpt. Nä, faktiskt lite stökigt och oproffsigt. Kan iofs bero på mig, men det vet jag ju inte.
Kajsa skötte försäljningen av vår andelslägenhet i Vik med den äran. Det gick smidigt och det var bekvämt för oss.
Bostadsrätt i Simrishamn såld. Från första samtalet har Kajsa varit jätteproffsig samt personlig, glad och jättetrevlig. Perfekt kombination! Vi kommer att rekommendera henne till släkt och vänner :)
Hej, jag tycker Kajsa är väldigt vänligt och tillmötesgående, lätt att få tag på och väldigt informativ. En bra upplevelse att köpa lägenhet med hjälp av Kajsa.
Sålt vårt hus. Ib är en fantastisk mäklare. Tog hand om oss på ett utomordentligt sätt, lyssnade på oss och gav oss råd. Vi kunde kontakta honom när som helst och han ställde alltid upp för oss. Ib var noggrann med att förklara hur försäljningen skulle gå till och hur han själv skulle agera vid visning osv. Ib stod upp mot alla förväntningar vi hade. Ni kan vara ytterst stolta över denna mä'klare och vi kommer att rekommendera honom om någon frågar oss. Önskar Er en God Jul Siv
Köpt bostad, en bra kontakt under processen. Säger varken bu eller bä då det var ganska enkelt och en rak process.
Köpt radhus som precis börjat byggas. Blivit väl mottagen gällande både allmänna frågor men även för visning av demohus. Min upplevelse är att det fungerat mkt bra i kontakten med Ib o övrig personal.
Nyproduktion av radhus i bostadsrättsform, Ib visar på god erfarenhet och arbetar metodiskt. Trevlig i sitt bemötande lätt att kommunicera med. Har ett mycket bra stöd av backoffice-kontoret gällande marknadsföring och avtal etc
Jag sålde en bostadsrätt och Kajsa ordnade detta snabbt och professionellt.