Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

• BadgeTwoYears
4.8

Låt dig förföras av Simrishamns vackra natur, och ta hjälp av oss på Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha tips och råd kring bostäder här i trakten! Här finns ett stort antal fritidshus och Simrishamn riktigt blomstrar under sommarmånaderna. Kommunen livnär sig främst på turism, tillverkningsindustri, sjukvård, jordbruk...

179 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Sedan starten hos Reco 2016

Maciej U
Sålde sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Ystad

Mycket bra mäklare skulle rekommendera varmt

Herman H
Köpte sitt hus med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Kivik

Bra och tydlig korrespondens och smidig affär.

Svar från Hampus Skoglund

Tack Herman, kul att du är nöjd! Jag tror du kommer trivas bra i nya huset!

Thomas W
Ystad Centralt

Johan är en professionell mäklare som skötte oss på ett väldigt bra sätt.

Rebecka N
Ystad Centralt

nytänkande, drivande, engagerad, hålla mej uppdaterad, kunnig, hjälpsam, bra bemötande

Caroline W
Ystad Centralt

Mycket behjälplig i en extremt snabb affär. Tillgänglig, informativ, transparent och inlyssnande. Professionell med ett mycket seriöst intryck.

Jacqueline Victoria L
Sålde sitt hus med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Simrishamn

Vi har haft kontakt med Hampus Skoglund tidigare i samband med ett husköp och när vi skulle nu säljer vår fastighet valde vi att ge uppdraget till honom. Hampus har god kännedom om marknaden och de fastigheterna som efterfrågas. Han är engagerad, lyssna och kommer med råd om upplägget. Dessutom är han utomordentlig trevlig. Inom ett par veckor var huset sålt utan extra annonsering.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för ditt fina omdöme Jackie! Jag är stolt över att ha kunnat hjälpa er att både köpa och sälja hus! Nu hoppas jag även att jag kan hjälpa er hitta nästa drömhus! Ta hand om er

Sven Olof J
Simrishamn

Hela affären har flutit på utan problem, så det finns inget att klaga på.

Svar från Hampus Skoglund

Härligt att höra Sven! Stort grattis ännu en gång!

Marianne T
Onslunda

Hampus har varit lätt att samarbeta med. Ger tydlig information, kommunicerar vad som händer i processen, bra bemötande.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för ditt omdöme! Det var väldigt kul att vi lyckades få 17 spekulanter på första visningen och att det såldes så snabbt för ett bra pris! Lycka till med allt i framtiden!

Monica B
Simrishamn

Snabb med svar. Smidig affär.

Svar från Hampus Skoglund

Kul att du är nöjd! Stort grattis till ert köp ännu en gång!

Johanna L
Smedstorp

Johan var genomgående tillmötesgående och lyhörd under hela försäljningen. Han höll kontinuerlig kontakt och var lätt att få tag på när det uppstod frågor. Vi kände stort förtroende för honom som vår mäklare och rekommenderar honom starkt!

Markus J
Everöd

Sjukt duktig på att lösa allt! Han lägger all sin tid på oss för huset som är svårsålt. Stort plus till honom! Jag kommer definitivt att anlita Johan igen om jag någon gång skaffar ett hus till!🤩🤩

Lovisa G
Everöd

Han är absolut den bästa mäklaren vi har haft! Tidigare hade vi en annan, men hon var inte lika bra som Johan. Johan har kämpat för oss och gett all sin energi för att hjälpa oss. Till slut lyckades han sälja vårt hus, som varit svårt att få sålt. Och han hejade på oss när vi var nära att ge upp. Han är så envis och har verkligen kämpat! Vi kan inte vara mer nöjda än så! En starkt rekommenderat!

Ava H
Tomelilla

Vi rekommenderar Johan Ekqvist till alla vi känner! Han är inte bara kvicktänkt, glad och proffsig. Han är även påläst och väldigt noggrann under den muntra ytan. Johan är precis lagom ”säljig”; inte sådär påklistrat snackig, utan bara genuint hjälpsam och vill göra både säljare och köpare nöjda. Johan har sålt två hus åt den närmaste familjen (varav ett rätt udda objekt som tidigare mäklare försökt få iväg i över ett år) och han har hittat en fin gård åt våra vänner som letade (jag tror att det tog 3-4 dagar innan det...

Thomas H
Fjälkinge

Snabbt och enkelt skötte Hampus våra affärer.

Svar från Hampus Skoglund

Kul att det gick undan och blev så bra! Stort lycka till med allt nu!

Karl Anders S
Fjälkinge

Kanonkille rakt igenom, han gör jag gärna fler affärer med! Tack dom fan för ett bra o säkert jobb! Skall verkligen rekommendera dig på marknaden ! Ha de bäst!

Svar från Hampus Skoglund

Kul att vi kunde göra två fastighetsaffärer på en sittning! Ett nöje att hjälpa dig! Ha en fin helg!

Karl Anders S
Fjälkinge

Hej! Min bedömning av Hampus är följande: Korrekt , ärlig, snabb på återkoppling, mån om både säljare och kund, helt enkelt mkt perfekt för ditt jobb! Kan lätt rekommendera honom till vem som helst! Mvh Canna Stockhaus

Svar från Hampus Skoglund

Stort tack! Ett nöje att hjälpa dig med dina affärer! Det kommer bli kanon med dina planer där!

Lena D
Gärsnäs

Hela processen av vårt fastighetsköp har präglats av transparens, god kommunikation med snabba och korrekta svar och flexibilitet. Som exempel kan nämnas att Johan snabbt ordnade extra visningar, som passade vår agenda då vi inte bodde på orten. Detta skapade en förtroendefull relation och vi upplevde att Johan har en styrka i att förstå både säljarens men också köparens behov och situation. På så sätt kunde han mäkla fram ett bra resultat för alla inblandade. Johan var också tydlig i sin genomgång av både besiktningskontroll...

Emelie E
Gärsnäs

I en trög marknad där tidigare mäklare gjort en del fel, känns det extra viktigt att ha en mäklare man kan lita på och som gör processen lättare. Det är precis vad Johan gjorde för oss när han tog över. Det var ingen enkel resa för oss men det kändes tryggt att ha en stabil mäklare som både var tydlig med tidsramar och kommunikation, som han var bra på att hålla. Hela tiden gav han oss positiv kämpaglöd och vi upplevde det som att han var väldigt mån om att vi skulle bli så nöjda som möjligt under förutsättningarna vi hade....

Carina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Vik

Positivt att han var lätt att nå och svarade fort på meddelanden. Negativt att försäljningen gick trögt, även om det inte bara var hans fel. Uppdateringen av annonsen fungerade inte så bra. Själva försäljningen blev otydlig vad som gäller vid köparens betalning. I skrivande stund har jag ännu inte fått något dokument från slutlikviden, där mäklaren fått fullmakt att företräda mig (för fyra dagar sedan).

Svar från Hampus Skoglund

Tack för din feedback! Jag är ledsen att det tog lång tid att förmedla din bostad, det är en trög marknad för andelsboende just nu. Likviden fick du senare för att jag var på semester vilket jag meddelade innan jag gick. Jag hoppas du är nöjd över att du slapp åka den långa vägen för båda kontraktsskrivning och tillträde då jag la ner mycket tid på att få till en smidig affär. Önskar dig en trevlig helg & lycka till med allt nu!

Anna J
Köpingebro

Från första stund har Johan hjälpt oss genom försäljningsprocessen med lugn, värme, humor och professionalitet. Han har varit rak och ärlig, gett realistiska tips och råd och visat att han verkligen velat få till ett bra resultat. Hans koncept och strategi visade sig fungera perfekt för oss! Tack Johan för ett underbart varmt bemötande, vi kommer att rekommendera dig till alla!! Bästa hälsningar från Anna i Svenstorp

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Tack Anna för de fina orden!Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag är verkligen glad att ni blev nöjda med både resultatet och vägen dit. Allt gott till er alla och varmt tack för rekommendationen!

Emir K
Köpingebro

Sedan jag plockade fram ett reklam kort med bild på en leende kille som presenterade sig som mäklare, fick jag en positiv vibb att det är rätt person som ska förmedla försäljning av vårt hus. Redan vid första träffen insåg jag och min sambo att man kan lita på Johan. Alla råd och vägledning fick vi utan stress tydligt och i god tid, tack Johan. Den resan blev lätt och spännande och man kan säga att göra affär med Johan är en nöje. Tusen tack Johan, du är bäst. Emir Krajisnik artist

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Stort tack för dina ord, Emir! Det var ett nöje att hjälpa er med försäljningen. Jag är glad att ni kände er trygga hela vägen! Stort lycka till med ert fortsatta äventyr!

Ulf T
Simrishamn

En första kontakt skedde på initiativ från Svensk Fastighetsförmedling som ringde och erbjöd en kostnadsfri värdering. Mötet med Hampus stärkte oss i funderingarna vi hade, att det kanske var dags att byta miljö. När vi hade hittat en fastighet som passade oss, tog vi kontakt med Hampus som snabbt ordnade med besiktning och fotografering trots stundande midsommarhelg och semestrar. Efter publicering av annonsen på Booli kom det snabbt önskemål om visning innan det datum som fanns i annonsen. Det blev en extra visning inlagd...

Svar från Hampus Skoglund

Stort tack Ulf! Ett nöje att hjälpa er! Kul att det gick så fort!

Ulf T
Simrishamn

Vårt första möte med Hampus blev när Svensk Fastighetsförmedling hade ringt och erbjöd sig att värdera vårt hus. Vi hade inte direkt tanke på att sälja, men efter Hampus besök började tankarna om att sälja gro. När vi sedan efter ett antal veckor helt plötsligt fann ett hus som vi blev kära i så tog vi beslut att sälja vårt hus. Efter vårt första möte med Hampus så var det klart att han skulle få sälja vårt hus om det blev aktuellt. Vi kontaktade Hampus som genast satte igång sälj processen. Från dag ett gick allt som på...

Svar från Hampus Skoglund

Kul att det blev en snabb solskenshistoria! Det var ett nöje att hjälpa er och stort lycka till med nya huset!

Ib B
Abbekås

Hampus är en driven, engagerad och trevlig mäklare. Kan varmt rekommendera honom när ni skall sälja er bostad

Svar från Hampus Skoglund

Tack för de fina orden Ib! Kul att ni och köparen klaffade så bra! Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet

Fredrik B
Köpte sin bostad med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Vitaby

Mycket driven och engagerad. Dessutom ett personligt och trevligt bemötande alldeles oavsett dag i vecka eller tid på dygnet som vi haft kontakt inför affären.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för det Fredrik! Det ska bli kul att följa er resa!

Lena A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hampus Skoglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
Vik

Hampus var väldigt tillmötesgående då vi fick tillgång att se lägenheten utanför visningsdatum och då blev det en snabb affär👍

Svar från Hampus Skoglund

Härligt att ni är nöjda Lena! Och bra att vi kunde lösa allt på ett smidigt sätt. Vi ses på tillträdet!

Jean-Nicolas P
Sjöbo

Vi hade en mycket positiv upplevelse med Hampus. Från första stund var han välkomnande, vänlig och professionell. Han svarade ärligt och tydligt på alla våra frågor och såg till att vi förstod hela processen och kontraktets innehåll. Kommunikation gick smidigt – han svarade snabbt både via sms och e-post, vilket vi uppskattade mycket. Hampus gjorde hela upplevelsen trygg och enkel.

Svar från Hampus Skoglund

Stort tack för ditt omdöme Nick! Ett nöje att hjälpa er!

Anna-Karin P
Sjöbo

Hampus är proffsig , trevlig och mkt hjälpsam.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för detta Anna-Karin! Tack för smidigheten från er sida!

Joachim L
Hammenhög

Johan har varit tydlig från början av hur marknaden ser ut och vad vi kan förvänta oss av försäljningen. Trots en sval marknad lotsade han igenom försäljningen och vi fick ut det som vi ville av försäljningen. Vi är mycket nöjda med Johan.

Håkan L
Glemmingebro

Vi valde Hampus som mäklare genom en rekommendation från en fd mäklare. Hampus berättade om sin strategi o metodologi för hur försäljningen gå till. Under hela processen var han alltid tillgänglig o lämnade uppdatering löpande. Hela processen tog under 1 månad tills vi hade sålt. Vi är mycket nöjda med Hampus som mäklare o kan verkligen rekommendera honom.

Svar från Hampus Skoglund

Stort tack för ditt fina omdöme! Ett nöje att kunna hjälpa er!

Johanna Ö
Glemmingebro

Trevlig, tillgänglig och lösningsorienterad.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för ditt fina omdöme Johanna! Tror du kommer trivas kanon i den bostaden!

Annie F
Ystad

Mycket trevligt bemötande. Alla frågor jag hade fick jag svar på och Johan tog noggrant reda på allt jag behövde veta och hjälpte mig otroligt mycket under mitt köp. Han hittade den perfekta lägenheten åt mig. Fem stjärnor utan tvekan.

Oskar A
Tomelilla

Johan är proffsig och kunnig. Han har på ett väldigt bra vis hjälpt oss igenom försäljningen. Hans bakgrund från byggbranchen med hans breda kunskap av att sälja hus gör det tryckt då jag vet att han vet vad han talar om. Jag skulle absolut rekommendera Johan som mäklare. Kunskap, proffsighet och en hunger att komma till affär är några egenskaper som beskriver Johan.

Eva B
Ystad

Det har varit tryggt att ha Johan som mäklare, han är ett proffs.

Mikkel S
Löderup

Johan har som tredje mäklaren på vårt hus visat ett fantastiskt intresse och kunnighet Vi är jättenöjda med Johan och rekommenderar honom till alla men speciellt till er med lite ovanliga och svårare objekt Vi hade en väderkvarn som är speciellt och det kräver att man som mäklare kan hitta kunder som uppskattar den typen av objekt Det gjorde johan Tack Johan och lycka till i framtiden Vänligen Mikkel

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Tusen tack Mikkel för de fina orden – det har varit ett sant nöje att hjälpa er med försäljningen av er unika väderkvarn!

Fredrik Kjell U
Löderup

Väldigt trevligt bemötande,otroligt smidig affär. Rekommenderas starkt.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Tack Fredrik, Kvarnen är som skapt för er!

Christina S
Löderup

Johan är en mycket bra mäklare , lugn, metodisk och mycket kunnig. Vi fick vägledning och tips längs vägen vilket ledde till en lyckad försälning. Jag kan verkligen rekommendera Johan

Monika E
Smedstorp

En kunnig och förstående person som lotsade mig fram till en bra deal med säljarna. Bra tålamod och förklarade begripligt vid överlåtelsen. Gav avgörande tips för finansiering, Ordnabolån.

Tommy H
Skurup

Hampus har været en stor hjælp og jeg kan kun anbefale ham til andre giver ham 10/10 god oplevelse Tommy Hansen

Svar från Hampus Skoglund

Tack Tommy! Kul att kunna vägleda er i er process!

Maja L
Smedstorp

Johan Ekqvist är trevlig , behaglig , Inger förtroende. Lätt att samtala med. Rekommenderar gärna honom.

Maria L

Proffsigt bemötande med god kunskap. Rekommenderar Johan

Emily J
Tomelilla

Johan var en varm, närvarande, personlig och trygg ledare genom hela processen. Han kände tydligt in våra olika behov och skapade avslappnade förutsättningar för en snabb och smidig bostadsaffär.

Susanne H
Tomelilla

Johan är mycket kunnig, inlyssnande och lägger stor vikt vid kundens tänk och mål. Inte så vanligt i dag. Prisbilden på mitt hus var exakt, försäljningen var rekordsnabb och under hela resan kände jag ett oerhört förtroende för honom.

Inge M
Rydsgård

Allt fungerade helt utan problem. Vi är mycket nöjda

Maj Elvira L
Ystad

Johan var vänlig, hjälpsam och tålmodig. Jag kunde lätt nå honom. Svarade han inte genast skickade han ett SMS: jag ringer upp så fort jag blir ledig. Han var duktig, energisk och noggrann. Han kunde inte gjort ett bättre jobb, det var helt perfekt.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn

Tack för dina fina ord Maj! Jag önskar dig all lycka i fram tiden!🧡

Annelie A
Lövestad

Mycket kunnig och trevlig mäklare.

Svar från Hampus Skoglund

Kul att du är nöjd! Jag är övertygad om att ni kommer trivas mycket bra i nya huset!

Håkan S
Lövestad

En trevlig och kunnig mäklare. Snabb på att höra av sig .

Svar från Hampus Skoglund

Tack för ditt omdöme Håkan! Ett nöje att hjälpa er hitta ert hus!

Kirsten E
Ystad

Realistisk prissättning . Mycket noga med att vi förstod allt . I vår finns flera fastigheter som har varit till salu i flera månader , Johan sålde vår på 14 dagar . Överlag mycket trevlig . Vi är jättenöjda

Helena E
Sankt Olof

Hampus är kunnig, seriös, ärlig, tillgänglig, vänlig, lugn och engagerad. Och ingen annan mäklare jag träffat genom åren har varit så påläst på objektet. Rekommenderar honom varmt.

Svar från Hampus Skoglund

Tack för din feedback Helena! Det har varit ett nöje att hjälpa er i er resa! :)

Fabian M
Sankt Olof

Hampus var mycket lyhörd för våra önskemål genom hela försäljningsprocessen och skötte affären på ett mycket proffsigt sätt. Vi är mer än nöjda.

Svar från Hampus Skoglund

Fint att höra Fabian, det glädjer mig att ni är nöjda! Det ska bli kul att följa er resa vidare till nästa del i livet nu :)