Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Åstorp! Anlita oss om du vill hitta rätt på bostadsmarknaden - vi brinner för mäklarbranschen.
Thomas W:
Linda har agerat mycket professionellt under försäljningsprocessen av vår fastighet och fram till avslut med kontraktsskrivning. Inför försäljningen har Linda tacksamt inkommit med rekommendationer över vad som bör åtgärdas på fastigheten som tex, målning av fasad, målning av fönsterkarm och tätning av skruvhål i väggar för att ytterligare underlätta försäljning. Det som främst har uppskattats är den löpande dialog och feedback vi fått under resans gång, med info om potensiella köpare, hur visningar gått och även vad kunderna tyckte om vårt objekt. Linda är mycket kunnig i sin roll och är en trygg partner inför varje sälj uppdrag, hon uppvisar stort kunnande vad gäller myndigheters regelverk, gällande byggregler samt har stor kännedom över den lokala fastighetsmarknaden i nordvästra - Skåne.
Linda är även strukturerad och har god ordning på den dokumentation som fastighetsaffären omfattas av. Linda har alltid varit engagerad i sin roll och haft en tydlig och rak kommunikation vilket underlättat för oss som uppdragsgivare. Vi är tacksamma över Lindas säljuppdrag för Tostarp 305 och skulle inte tveka att kontakta henne igen inför andra försäljningar.