Fastighetsbyrån Åstorp
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Åstorp. Vårt kontor hittar du på Torggatan 4 och här hittar du mäklare som värdesätter affärsmässighet, förtroende och trygghet. Vi ser varje affär som unik och skräddarsyr gärna våra uppdrag efter dina specifika behov eller önskemål.
Om det är till Åstorp du ska flytta, ska du kontakta oss. Vi har de förutsättningar som krävs för ett lyckat resultat: bra koll på området och bra koll på bostadsmarknaden. Kontakta oss så berättar vi mer - vi blir gärna din samarbetspartner!
Utmärkelser
Läs vad 38 kunder tycker om Fastighetsbyrån Åstorp 2
2021-01-04Verifierad kund
Sålt en enrummare i Åstorp
Mycket nöjd med mäklarensålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2020-12-11Verifierad kund
Har sålt en bostad på Oxelvägen 7 Åstorp. Det har funkat jättebra med mäklaren. Vi har fått bra information om allt. Har inget att klaga på.
2020-11-25Verifierad kund
Köpt villa
Bra bemötande, engagerad i vårt ärende
Hade inga förväntningar utan allt gick jätte bra
Bra upplevelseköpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2020-11-21Verifierad kund
Vi har sålt en gård
Vi har varit mycket nöjda med allt i
fastighets affärensålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2020-11-17Verifierad kund
jag tycker att det har varit bra samarbete och att Adam var tillgänglig och svarade på mina frågor när jag ringde till honom. Han gav oss också olika tips på saker vi borde göra. Helt enkelt är mycket nöjd med hans arbete
2020-10-18Verifierad kund
Vi har sålt en villa. Vi har upplevt trevligt och positivt bemötande med en bra kommunikation och snabb återkoppling.
Allt som allt en trevlig upplevelse.köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2020-10-05Verifierad kund
Svarade snabbt, smidig affär och kunnig
2020-08-05Verifierad kund
Fick bra info, allt gick snabbt, bra o snabba återkopplingar. Kan varmt rekommendera dessa!!
2020-07-16Verifierad kund
Jag har köpt en lägenhet och mäklaren skötte sig alldeles utmärkt. Allt gick snabbt och var till belåtenhet. Dessutom var mäklaren trevlig.
2020-07-04Verifierad kund
Proffsig och kunnig mäklare. Trygg affär hela vägen!
2020-06-28Verifierad kund
Sålt en bostadsrätt av denna mäklare som varit mycket bra. Jag har fått regelbunden information av henne via Mail och telefonkontakt.
2020-06-25Verifierad kund
Köpt en villa i lilla Åstorp.
Bemötandet var/är utan anmärkningar.
Tyckte det var en enkel och smidig affär.
Rekommenderas varmt.köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2020-05-30Verifierad kund
Radhus
Mycket bra bemötande
Sälja det gick snabbt.
Jag är mycket nöjdsålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2020-04-15Verifierad kund
Köpt villa och innan dess varit spekulant på ett antal objekt som förmedlats hos Fastighetsbyrån Åstorp/Bjuv. Har senaste året varit i kontakt med nästan alla mäklarfirmor i NV Skåne där intrycken varierat väldigt men ingen har varit i nivå med Fastighetshyrån Åstorp/Bjuv.
Genomgående professionellt, genuint och ärligt bemötande i kombination med lättillgänglighet samt vilja att underlätta affär för både säljare och köpare.
Kan som köpare starkt rekommendera alla mäklare på dessa kontor!köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2020-04-13Verifierad kund
Vid försäljning av villa ställde mäklare upp till 100 %. Mycket proffsig och hjälpsam.
2020-03-23Verifierad kund
Lägenhet som jag sålt. Mycket bra bemött samt tydlig mäklare som levde mycket väl upp till mina förväntningar.
2020-02-11Verifierad kund
Bostadsrätt. Hon var proffsig samt opartisk.
2020-01-25Verifierad kund
Villa
Bra
Bra
Det var bra som jag förväntade mig
Men jag saknar kupongen till Bauhuesålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2019-12-21Verifierad kund
Professionell mäklare som har koll på allt
2019-11-14Verifierad kund
2 rumslgenhe .Tyckte mäklaren var bra !
2019-10-21Verifierad kund
Funkade jättebra från start till mål. Hade i princip daglig kontakt med min mäklare för diverse frågeställningar och uppdatering av hur uppgradet fortlöpte. Rekommenderas varmt!
2019-10-09Verifierad kund
Jag har köp bostadsrätt.Jag kan bara säga att jag är jätte glad och super njöjda med allt.Mäklaren var jätte snäll och jag fick hjälp av vad jag har förväntat.
2019-10-07Verifierad kund
Trevlig mäklare som förde regelbunden kommunikation
2019-10-02Verifierad kund
Har sålt villan i Åstorp 1 plan med hel källare.
Mycket bra bemötande
- fantastisk bemötande
- lätt att göra med
- ärligt och tillgängligt
- effektiv och seriös
Jag kan ge mina varmaste rekommendationer för Fastighetsbyrån i Åstorp men först och främst Josefine Ekström Thuresson.sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2019-08-12Verifierad kund
Jättebra från början till slut hjälpsamma!
2019-07-03Verifierad kund
Josefine har været utrolig dygtig och venlig. Min eks-mann och jeg har såld fritidshus på Söderåsen. Det fanns mange saker at tage vare på; kommende kloakering, kontakt med markägare och et nyskilt par som ikke rigtig vidste, hvad den anden gjorde. Josefine har klaret det helt perfekt och jeg er vældig taksam.
Mine finste rekommanderinger åt Josefine.sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2019-06-29Verifierad kund
Köp av hus
Mäklare väl erfarenhet. Lätt att förstå, Trevlig, väl informationköpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp -
2019-06-14Verifierad kund
Ganska så smidigt ,jag e mycket nöjd, vill gärna anlita de nästa gång.
2019-06-03Verifierad kund
Bra bemötande samt professionellt hanterat hela vägen.
2019-04-21Verifierad kund
Mycket bra bemötande sammarbete .Mycket duktiga kraftfulla och glada.
2019-04-08Verifierad kund
Sålt fritidshus. Det gick smidigt och bra.
2018-10-01Verifierad kund
Snabb affär, god bemötande, opartisk mäklare,
2018-03-11Insamlad av företaget
Alltid mycket trevligt och tillmötesgående
2017-12-02Insamlad av företaget
Bra och snabb genomförande av affären
2017-05-04Insamlad av företaget
Bra bemötande och omtänksam personnal. Bra möten och kändes förtroende ingivande.
2014-01-24Spontant omdöme
Mycket effektiv, fastän julen stod för dörren.
Lite tur med antal budgivare efter 7 st intressenter, vilket gjorde att f-priset blev bättre än väntat av både mäklare och ossskrev om Fastighetsbyrån Åstorp