Fastighetsbyrån Åstorp
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Åstorp. Vårt kontor hittar du på Torggatan 4 och här hittar du mäklare som värdesätter affärsmässighet, förtroende och trygghet. Vi ser varje affär som unik och skräddarsyr gärna våra uppdrag efter dina specifika behov eller önskemål.
Om det är till Åstorp du ska flytta, ska du kontakta oss. Vi har de förutsättningar som krävs för ett lyckat resultat: bra koll på området och bra koll på bostadsmarknaden. Kontakta oss så berättar vi mer - vi blir gärna din samarbetspartner!
Utmärkelser
64 omdömen om Fastighetsbyrån Åstorp
Sedan starten hos Reco 2013
Adam Nihlås, fastighetsbyrån.
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Adam. Han var väldigt professionellt, lätt i kontakt, kunnig och han verkligen lyssnar på oss. -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Väldigt bra bemötande och ger ett väldigt bra intryck..
Bra service
Kan varmt rekommendera er. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Väldigt trevlig mäklare som kunde svara på våra frågor
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
God service och engagerad mäklare. Säljcoachen är kanon.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Vänliga snabba sakliga återkom som dom lovade
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Vi har fått ett underbart bemötande av mäklaren Rebecka, hon levde upp till våra förväntningar. En fin person som är framåt, drivande och tänker på säljaren i första hand. Rekommenderas varmt.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Känner mig nöjd med köpet och mäklarens bemötande samt sätt att jobba på, tumme upp
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Har blivit väl bemött av mäklare, har inget att klaga på.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Adam er en super mäklar! Han må gerne sælge mit næste hus !
Vi blev trevligt bemötta
De förväntningar var förväntat -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Mycket trevlig mäklare...trodde de skulle ta lång tid men vi blev positivt överraskade då allting rullade på i snabb takt och utan några problem alls.
Vi kände oss väl omhändertagna och fick bra tips och hjälp efterhand som vi gick från värdering fram till försäljning! -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Det var nervöst och pirrigt. Vi stressade en hel för att vi blev helt kära i huset. Mäklaren var verkligen fantastisk och super trevlig. Vi fick svar på alla våra konstiga frågor och lika mycket som hon var där för säljarna kände vi som köpare trygghet.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
mycket nöjd med Adam och övrig personal
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
På ett mycket bra och proffesionellt sätt.
Vi hade stora förväntningar och behövde få sålt bostadsrätten snabbt eftersom vi redan fått tillgång till nytt boende.
Detta skötte våran mäklare utmärkt och fixade allt på under en månad. Toppen -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Bra på att kommunicera. Enkel och trevlig men ändå informativ. Skulle rekommendera honom som mäklare till andra i min bekantskapskrets.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Mäklarna på Fastighetsbyrån bidrog till att försäljningen av min bostad gick snabbt och smidigt och de var lyhörda för mina önskemål.
Jag skulle absolut välja Fastighetsbyrån igen. -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Min mäklare bemötte mej på bästa sätt och satte hela tiden mej och mina behov i centrum. Jag har vara gott att säga om henne. Mina förväntningar var mindre än det som min mäklare hade och hon levde upp till allt och lite till som jag hade.
Jag blev väl bemött.
Jag tror inte jag hade några förväntningar. Och allt gick väldigt smidigt.
Min mäklare, trots sin låga ålder, var kunnig och rådgivande vid vissa beslut jag skulle hantera.
Det tog mindre än två veckor att sälja huset -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Jätte nöjd Jätte nöjd......................
Med glädje.
Mäklaren uppfylldes våras förväntningar.
Det var toppen!!!! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Bra information, lätt att kommunicera med, alltid varit tillgänglig även helg. Får en trygghetskänsla som är viktig vid dessa beslut.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Jag kände mig hela tiden i trygga händer, jag visste att jag kunde lita på att Tina skulle bevaka mina intressen.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Jag har sålt mitt hus ,och har blivit bemött på ett mycket trevligt sätt, hoppas allt blir lika bra för har inte skrivit alla papperna ännu
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Sålde en fastighet och blev bra bemött, informerad och bra uppdaterad under tiden för visningar, budgivning osv. Hade emellanåt önskat mer stöttning i hur jag skulle tänka i beslut kring försäljningen, eftersom det är företaget som är experter inte jag.
Försäljning av bostadsrätt.
Engagerad mäklare som håller mig informerad under säljprocessen. -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Vi har köpt en jordbruksfastighet.
Sålt en enrummare i Åstorp
Mycket nöjd med mäklaren -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Har sålt en bostad på Oxelvägen 7 Åstorp. Det har funkat jättebra med mäklaren. Vi har fått bra information om allt. Har inget att klaga på.
Köpt villa
Bra bemötande, engagerad i vårt ärende
Hade inga förväntningar utan allt gick jätte bra
Bra upplevelse -
Vi har sålt en gård
Vi har varit mycket nöjda med allt i
fastighets affären -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
jag tycker att det har varit bra samarbete och att Adam var tillgänglig och svarade på mina frågor när jag ringde till honom. Han gav oss också olika tips på saker vi borde göra. Helt enkelt är mycket nöjd med hans arbete
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Vi har sålt en villa. Vi har upplevt trevligt och positivt bemötande med en bra kommunikation och snabb återkoppling.
Allt som allt en trevlig upplevelse. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Svarade snabbt, smidig affär och kunnig
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Fick bra info, allt gick snabbt, bra o snabba återkopplingar. Kan varmt rekommendera dessa!!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Jag har köpt en lägenhet och mäklaren skötte sig alldeles utmärkt. Allt gick snabbt och var till belåtenhet. Dessutom var mäklaren trevlig.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Proffsig och kunnig mäklare. Trygg affär hela vägen!
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Sålt en bostadsrätt av denna mäklare som varit mycket bra. Jag har fått regelbunden information av henne via Mail och telefonkontakt.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Köpt en villa i lilla Åstorp.
Bemötandet var/är utan anmärkningar.
Tyckte det var en enkel och smidig affär.
Rekommenderas varmt. -
Radhus
Mycket bra bemötande
Sälja det gick snabbt.
Jag är mycket nöjd -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Köpt villa och innan dess varit spekulant på ett antal objekt som förmedlats hos Fastighetsbyrån Åstorp/Bjuv. Har senaste året varit i kontakt med nästan alla mäklarfirmor i NV Skåne där intrycken varierat väldigt men ingen har varit i nivå med Fastighetshyrån Åstorp/Bjuv.
Genomgående professionellt, genuint och ärligt bemötande i kombination med lättillgänglighet samt vilja att underlätta affär för både säljare och köpare.
Kan som köpare starkt rekommendera alla mäklare på dessa kontor! -
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Vid försäljning av villa ställde mäklare upp till 100 %. Mycket proffsig och hjälpsam.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Lägenhet som jag sålt. Mycket bra bemött samt tydlig mäklare som levde mycket väl upp till mina förväntningar.
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Bostadsrätt. Hon var proffsig samt opartisk.
Villa
Bra
Bra
Det var bra som jag förväntade mig
Men jag saknar kupongen till Bauhue -
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Professionell mäklare som har koll på allt
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
2 rumslgenhe .Tyckte mäklaren var bra !
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Funkade jättebra från start till mål. Hade i princip daglig kontakt med min mäklare för diverse frågeställningar och uppdatering av hur uppgradet fortlöpte. Rekommenderas varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Jag har köp bostadsrätt.Jag kan bara säga att jag är jätte glad och super njöjda med allt.Mäklaren var jätte snäll och jag fick hjälp av vad jag har förväntat.
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Trevlig mäklare som förde regelbunden kommunikation
sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Åstorp
Har sålt villan i Åstorp 1 plan med hel källare.
Mycket bra bemötande
Allt gick som smort