Mäklare i Mölndal

7 rekommenderade mäklare i Mölndal kommun

• Fastighetsbyrån Mölndal

1,991 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Mölndal! Vi har nyheterna om dina boendemöjligheter här. Kontakta oss så tar vi hand om affären.
    Fabienne W
    Fabienne W: Allt har gått toppen och Kristian har varit tillgänglig och hela tiden svarat snabbt Jag är absolut mycket nöjd med Kristian som mäklare MVH Fabienne Wingstrand
  • Driver du mäklarfirma i Mölndal?

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Mölndal! Här hittar du boenden nära storstan men ändå i lugna områden. Kontakta oss så guidar vi dig genom affären.
    Su-jung I
    Su-jung I: Jag utvärderade fyra mäklare inför min försäljning och visst spelade det viss roll att Svensk Fastighetsförmedling ansvarade för försäljningen då när jag förvärvade bostaden, men Nima ingav den nivå av förtroende och självförtroende som gjorde att valet föll på dem och honom. Responsiv, professionell, lyhörd och effektiv sammanfattar min erfarenhet av Nima, och en försäljning innan första officiella visningen är kvittot på detta!
  • HusmanHagberg Mölndal

402 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och Mölndal! Vi hjälper dig gärna med din bostadsaffär.
    Berit Margareta L
    Berit Margareta L: Vänlig, informativ. Snabb och lätt återkoppling. Proffsig, inhörande, engagerande och med ett stort visat intresse för att göra ett bra jobb.
  • Helins Mäklarbyrå

356 omdömen
    Kom förbi på en kopp kaffe så tar vi reda på hur vi kan bistå dig i din nästa bostadsaffär!
    Hamed A
    Hamed A: Hi I bought an apartment at Olshammarsgatan 8 and I been very lucky to meet Lars-Åke Helin as a broker . He made everything fast and easy to finish the deal and that was very important for me. Thank you so much 😊
  • Alex H
    Alex H: Lägenhetsköp i Mölndal. Allting fungerade mycket bra och mycket proffsig mäklare.
  • Björn O
    Björn O: Fastighetsmäklaren Christian Mogren på www.bocirkeln.se är kanonbra.
  • Driver du mäklarfirma i Mölndal?

• Jonas Fredrik B
    Jonas Fredrik B: Mängder med fel som ej mäklaren uppmärksammat och som var svårt se på visning. Ej fungerande dörrlås, tvättmasin som ej fungerar, läckande toalett mm mm. Inget att göra i efterhand eftersom de omfattas av undersökningsplikten. Men borde upplysts om av en seriös mäklare.