Janina har skött sig på bästa sätt Måste vara Mölndals bästa mäklare Kan stark rekommendera henne Bengt o Annika
HusmanHagberg Mölndal
Välkommen till Mölndal och oss på HusmanHagberg! Vi på HusmanHagbergs mäklarkontor hittar rätt både i Mölndal och på bostadsmarknaden. Vi har stor passion för mäklaryrket och vill gärna hjälpa dig hitta rätt, vare sig du ska köpa eller sälja. HusmanHagberg är en av Sveriges främsta mäklarföretag och har tusentals nöjda kunder....
310 omdömen om HusmanHagberg Mölndal
Sedan starten hos Reco 2017
Professionell, personlig och pedagogisk. Fick oss att känna oss trygga under hela processen genom att vara öppen och kommunikativ. Gav snabba och informerade svar på alla våra frågor.
Agerade lugnt man känner ingen oro med henne ett riktigt proffs
Vänlig, informativ. Snabb och lätt återkoppling. Proffsig, inhörande, engagerande och med ett stort visat intresse för att göra ett bra jobb.
Jag tyckte Janina var mycke trevlig och hjälpsam och kunnig med de hon höll på med• 👍
Aktiv. Handlings effektiv. Tillmötesgående. Inlyssnande. Flexibel. Trevlig. Positiv. Informativ. Snabb återkoppling.
Janina har genom hela försäljningen vart ärlig och transparent och ger en enorm trygghet i en marknad som är lite svår att tolka. Hon bevisar verkligen att hon har koll och är uppdaterad på försäljningar i området, statistik och hur man bör tänka och agera för att nå det bästa resultatet. Jag kan varmt rekommendera henne till andra säljare.
Tack Adam och tack för att jag fick ditt förtroende! Önskar dig ett stort lycka till med förvandlingen av stads-pärlan! Efterbilder mottages gärna när du är klar, det kommer bli storslaget! ;)
Janina var mycket tillmötesgående o kunnig Levde upp till våra förväntningar o lite där till Kan starkt rekommendera henne som mäklare
Tusen tack för din rekommendation Bengt! Jag tror att ni kommer stormtrivas i er nya bostad högst upp på gräddhyllan ;) Jag hoppas att vi ses efter semestern!
Janina är helt fantastisk. Genuin, lyhörd och med skinn på näsan! Vi kunde inte varit nöjdare med vår försäljning och stöttningen vi fick genom hela processen. Skulle vi sälja igen är Janina den första vi ringer!
Janina kändes trygg och familjär, som en vän att luta sig mot när man hade frågor och funderingar kring försäljningen! Proffsig och noggrann!
I en svår tid vad gäller husförsäljning gjorde Janina allt hon kunde för att sälja vårt hus och till slut lyckades vi hitta en köpare. Vi uppskattade Janinas entusiasm, positivitet och förståelse för våra behov. Mvh Pontus
Hon var tillmötesgående och noggrann
Bra bemötande, kunnig, rak i kommunikationen och höll mig uppdaterad hela tiden. Mycket nöjd med Janina och kan rekommendera henne.
Hej, Jag upplevde inte att Axel Rudolfsson gjorde sitt bästa i försäljningen av vårt hus. Han var mest angelägen om att få till ett snabbt avslut och det kändes som han i första hand var intresserad av att köparen skulle göra en god affär - vi som säljare kom i andra hand. Med det sagt och med respekt för hur det ser på marknaden så kanske vi hamnade ungefär på det pris som var rimligt. Dock finns det kvar en besvikelse över att det hade kunnat gå bättre med lite mer ansträngning från mäklarens sida.
Christoffer är varm, tillmötesgående, tydlig, proffsig och förtroendeingivande.
Christoffer Tangen har skött försäljningen av mitt hus på ett mycket kompetent sätt. Han har varit ett stöd, alltid vänlig, hjälpsam och lätt att prata med och har funnits till hands med råd och dåd, Alla mina frågor har han besvarat kunnigt, begripligt och utförligt Han har vidare varit lätt att nå och har hållit kontakten med täta uppdateringar och återkopplingar. Det har varit ett nöje att ha med honom att göra.
Alltid pigg och glad och hon känns engagerad. Hon är tydlig och förklarar saker på ett förståligt sätt. Jordnära.
Trevlig och duktig mäklare. Bra och tydlig kommunikation hela vägen från visning till bostadsköp. Om det uppstod någon fråga längst vägen så tog Janina tag i det med en gång och återkom en kort stund senare med svar. Rekommenderas varmt!
Bra bemötande. Snabbt med info och återkoppling till mina frågor. Bra kontakt !
Janina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus. Det blev en smidig affär vilket vi inte hade förväntat oss i dessa osäkra tider. Janina är vänlig, flexibel, noggrann och en bra kontakt under försäljningen. Vi kan inte vara annat än nöjda!
Vi köpte bostaden av Janina som mäklare. Toppen bemötande, trevlig, tillmötesgående, flexibel och tillgänglig för alla olika typer av frågor.
Väldigt professionell mäklare som alltid är tillgänglig och svarar på frågor. Extremt trevlig och omtänksam! Rekommenderar Janina för både köpare och säljare.
Vi var jättenöjda med allting! Mycket trevlig, tillmötesgående, tillgänglig, noggrann och kunnig. Gjorde vår upplevelse av köpet mycket bra och att allting gick smidigt!
Janina har varit väldigt hjälpsam under hela processen, svarar snabbt och hjälper till med allt man frågar om. Så tveka inte på att ta hjälp av henne!
Enormt proffsig och inkännande. Visste precis vad vi behövde i lugn och uppmuntran. Också fint bemötande och ingav sådan trygghet. Upplevde henne som mycket erfaren och medveten kring både nuvarande bostadsmarknad och svängningar över tid. Helt enkelt allt man kan önska sig av sin mäklare. Hon är grym!
Mäklaren var mycket kommunikativ och engagerad. Agerade professionellt, var påläst och kunde svara på alla våra frågor. Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar
Den bästa mäklaren jag har haft. Punk.
We had a very good experience with the overall buying process. Janina Berggren is passionate in her profession with clear communication and good approach. We highly recommend Janina.
Axel har hjälpt mig med att hitta mitt nya hem. Han har varit trevlig, transparent och tydlig. Jag kände mig väldigt trygg under hela processens gång och han svarade snabbt på frågor när de dök upp. Inget krångel, och mycket bra bemötande! Han överträffade mina förväntningar, absolut!
Öppet. Ärligt. Rakt. Inga konstigheter. Ett driv och tillgivenhet till oss säljare. Otroligt bra återkoppling med korta ledtider. Ett driv man bara kan önska att få. Vi fick drivet och kämpaglöd. Oslagbart. Vi är supernöjda kunder. Vi valde en modell där hon skulle få chansen att tjäna mer pengar ju mer hon kämpade för vår skull. Full pott. Så vårt betyg är 10 av 10
Det var en mycket smidig och snabb affär att sälja vår bostad med Axels hjälp, vi var absolut nöjda!
Allt har rullat på smidigt, svarar alltid i telefonen och visar starkt intresse!
Vänligt bemötande, väldigt påläst kring objektet och informativ i processen kring köpet. Bra tillgänglighet kring frågor som uppstod efter vägen
Kan varmt rekommendera Axel som är en genuint trevlig och väldigt engagerad mäklare!
Förtroendeingivande och lugn genom hela processen.
Bra bemötande, fixade extra visning, snabb respons
Janina har varit professionell och hjälpsam hela vägen!
Jag blev bemött med respekt och mycket bra förståelse.Hon var alltid tillgänglig och sakkunnig, jag kan verkligen rekommendera henne.
Christoffer var mycket trevlig och positiv som svarade på alla frågor som vi hade. Han var hjälpsam och lättillgänglig under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Christoffer.
Bra bemötande och noggrann. Bra beskriven annons med fina bilder. Lite svårt läge att sälja med kriget samt höjda räntor. Kanske för höga förväntningar vid prissättningen. Allt löste sig till det bästa med bra arbete av Axel.
Our first home in Sweden and we couldn’t have asked for a better realtor! This was the third house I saw - communication was perfect, loved it at first sight, Janina was courteous, understanding and very patient in answering every question - since we don’t know Swedish and had no idea of the buying process - including mortgage approvals. She has assisted us every step of the way and available on phone and email promptly. Felt like she is our broker! And still advises on little questions on setting up things at new home or...
Janina Berggren blev vår mäklare när vi 2022 skulle sälja vårt radhus efter drygt trettio år, och vi är mycket glada att det blev Janina. Janina förenar flera olika egenskaper. Janina är ung men redan erfaren. Hon är drivande och samtidigt följsam. Hon är professionellt noggrann och samtidigt flexibel. Janina lyssnade in och gav samtidigt tydliga råd. Lätt att kommunicera med. Mån om att affären skulle kännas bra för både säljare och köpare. Vi kan varmt rekommendera Janina!
Det har varit enkelt, tydligt och mkt hjälpsamt. Mkt bra att ha att göra med!
Bra info hela vägen från början till slut vid försäljningen av min villa. Jag kan bara rek Axel som mäklare ! Mycket bra !! Gunnel
Janina är som gjord för att vara mäklare. Vi fick förtroende för henne från första stund och kände oss trygga att lägga vårt älskade hus i händerna på henne. Vill du ha en varm person, men samtidigt hård i nyporna kan vi starkt rekommendera Janina.
Janina upplevdes som mycket proffesionell och trevlig på alla sätt. Hon motsvarande alla våra förväntningar med råge. Vid försäljningen var det likadant. Fokuserad och proffsig.
Dlhföhdlydöhxjöxöxjxöjjxäjgäjxäjgäjxuäföuxuåfypfigxugpugföuföufäufäufäufäugäufuäfäufäuf
Jag blev vid alla tillfällen snabbt och professionellt bemött och kan varmt rekommendera Janina som en duktig mäkksre
Tack för din rekommendation! Jag önskar er all lycka i nya lägenheten :)
Jag tycker att det är skönt att Janina tar allt steg för steg och inte lämnar efter sig några oklarheter, utan att allt är tydligt och förståligt från början. Jag är supernöjd med Janina som mäklare, då hon både hjälpte mig vid köp av min lägenhet och nu när jag skulle sälja, det var ett solklart val från min sida att jag ville ha henne som mäklare när jag sålde min lägenhet.
Tusen tack för dina fina ord Elin! Det var väl tur att vi kunde hitta någon som älskar pärlan lika mycket som du :) Jag är så glad att du är nöjd!
Jag blev väldigt bra bemött av henne! Hon svarade bra på alla våra frågor och hjälpte oss komma till ett beslut med säljarna. Hon visade lägenheten för oss även fast hon var förkyld(och höll sig utanför).
Tack för ditt omdöme Frida! Bra köpare ska behandlas väl och då får man anstränga sig det lilla extra även i svåra stunder :) Resultatet blev ju riktigt bra och jag hoppas att du kommer trivas i din nya fina lägenhet!