HusmanHagberg Mölndal

HusmanHagberg Mölndal

Välkommen till Mölndal och oss på HusmanHagberg!

Vi på HusmanHagbergs mäklarkontor hittar rätt både i Mölndal och på bostadsmarknaden. Vi har stor passion för mäklaryrket och vill gärna hjälpa dig hitta rätt, vare sig du ska köpa eller sälja.

HusmanHagberg är en av Sveriges främsta mäklarföretag och har tusentals nöjda kunder. Vi är inte bundna till speciella företag när det gäller försäkringar och inte heller till banker. Därför anpassar vi oss efter dina önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om dina möjligheter!

Utmärkelser

347 omdömen om HusmanHagberg Mölndal

Sedan starten hos Reco 2017
    • Brännås
    2023-03-01 Verifierad kund
    Alltid pigg och glad och hon känns engagerad. Hon är tydlig och förklarar saker på ett förståligt sätt. Jordnära.
    • Brännås
    2023-03-01 Verifierad kund
    Trevlig och duktig mäklare. Bra och tydlig kommunikation hela vägen från visning till bostadsköp. Om det uppstod någon fråga längst vägen så tog Janina tag i det med en gång och återkom en kort stund senare med svar.
    Rekommenderas varmt!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Axel Rudolfsson en del av HusmanHagberg Mölndal
    2023-02-24 Verifierad kund
    Bra bemötande.
    Snabbt med info och återkoppling till mina frågor.
    Bra kontakt !
    2023-02-22 Verifierad kund
    Janina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus. Det blev en smidig affär vilket vi inte hade förväntat oss i dessa osäkra tider. Janina är vänlig, flexibel, noggrann och en bra kontakt under försäljningen. Vi kan inte vara annat än nöjda!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
    2023-02-20 Verifierad kund
    Vi köpte bostaden av Janina som mäklare. Toppen bemötande, trevlig, tillmötesgående, flexibel och tillgänglig för alla olika typer av frågor.
    2023-02-03 Verifierad kund
    Väldigt professionell mäklare som alltid är tillgänglig och svarar på frågor. Extremt trevlig och omtänksam! Rekommenderar Janina för både köpare och säljare.
    2023-02-03 Verifierad kund
    Vi var jättenöjda med allting! Mycket trevlig, tillmötesgående, tillgänglig, noggrann och kunnig. Gjorde vår upplevelse av köpet mycket bra och att allting gick smidigt!
    • Jungfruplatsen
    2023-02-02 Verifierad kund
    Janina har varit väldigt hjälpsam under hela processen, svarar snabbt och hjälper till med allt man frågar om. Så tveka inte på att ta hjälp av henne!
  • Emma L
    sålde sin lägenhet med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
    2023-02-02 Verifierad kund
    Enormt proffsig och inkännande. Visste precis vad vi behövde i lugn och uppmuntran. Också fint bemötande och ingav sådan trygghet. Upplevde henne som mycket erfaren och medveten kring både nuvarande bostadsmarknad och svängningar över tid. Helt enkelt allt man kan önska sig av sin mäklare. Hon är grym!
    2023-02-01 Verifierad kund
    Mäklaren var mycket kommunikativ och engagerad. Agerade professionellt, var påläst och kunde svara på alla våra frågor.
    Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
    2023-02-01 Verifierad kund
    Den bästa mäklaren jag har haft. Punk.
    • Rävekärr
    2022-12-31 Verifierad kund
    We had a very good experience with the overall buying process. Janina Berggren is passionate in her profession with clear communication and good approach. We highly recommend Janina.
    2022-12-15 Verifierad kund
    Axel har hjälpt mig med att hitta mitt nya hem. Han har varit trevlig, transparent och tydlig. Jag kände mig väldigt trygg under hela processens gång och han svarade snabbt på frågor när de dök upp.

Inget krångel, och mycket bra bemötande! Han överträffade mina förväntningar, absolut!
    2022-12-07 Verifierad kund
    Öppet. Ärligt. Rakt. Inga konstigheter. Ett driv och tillgivenhet till oss säljare. Otroligt bra återkoppling med korta ledtider.
    Ett driv man bara kan önska att få. Vi fick drivet och kämpaglöd. Oslagbart.

Vi är supernöjda kunder.

Vi valde en modell där hon skulle få chansen att tjäna mer pengar ju mer hon kämpade för vår skull. Full pott. Så vårt betyg är 10 av 10
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Axel Rudolfsson en del av HusmanHagberg Mölndal
    2022-12-07 Verifierad kund
    Det var en mycket smidig och snabb affär att sälja vår bostad med Axels hjälp, vi var absolut nöjda!
    • Mölndals innerstad
    2022-11-12 Verifierad kund
    Allt har rullat på smidigt, svarar alltid i telefonen och visar starkt intresse!
    • Mölndals innerstad
    2022-11-10 Verifierad kund
    Vänligt bemötande, väldigt påläst kring objektet och informativ i processen kring köpet. Bra tillgänglighet kring frågor som uppstod efter vägen
  • skrev om Axel Rudolfsson en del av HusmanHagberg Mölndal
    2022-11-07 Spontant omdöme
    Kan varmt rekommendera Axel som är en genuint trevlig och väldigt engagerad mäklare!
    2022-11-02 Verifierad kund
    Förtroendeingivande och lugn genom hela processen.
    2022-10-24 Verifierad kund
    Bra bemötande, fixade extra visning, snabb respons
    2022-10-20 Verifierad kund
    Janina har varit professionell och hjälpsam hela vägen!
    2022-10-20 Verifierad kund
    Jag blev bemött med respekt och mycket bra förståelse.Hon var alltid tillgänglig och sakkunnig, jag kan verkligen rekommendera henne.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Tangen en del av HusmanHagberg Mölndal
    • Solängen
    2022-10-14 Verifierad kund
    Christoffer var mycket trevlig och positiv som svarade på alla frågor som vi hade. Han var hjälpsam och lättillgänglig under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Christoffer.
    2022-10-01 Verifierad kund
    Bra bemötande och noggrann. Bra beskriven annons med fina bilder. Lite svårt läge att sälja med kriget samt höjda räntor. Kanske för höga förväntningar vid prissättningen. Allt löste sig till det bästa med bra arbete av Axel.
  • Asmita S
    köpte sitt hus med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
    2022-09-30 Verifierad kund
    Our first home in Sweden and we couldn’t have asked for a better realtor! This was the third house I saw - communication was perfect, loved it at first sight, Janina was courteous, understanding and very patient in answering every question - since we don’t know Swedish and had no idea of the buying process - including mortgage approvals. She has assisted us every step of the way and available on phone and email promptly. Felt like she is our broker! And still advises on little questions on setting up things at new home or where to find information. And yes - this was also our first bidding process and we got the house! Least stressful as she kept her informed.
    She is the best! I would hire her in a heartbeat we move in future.
    • Livered
    2022-09-23 Verifierad kund
    Janina Berggren blev vår mäklare när vi 2022 skulle sälja vårt radhus efter drygt trettio år, och vi är mycket glada att det blev Janina. Janina förenar flera olika egenskaper. Janina är ung men redan erfaren. Hon är drivande och samtidigt följsam. Hon är professionellt noggrann och samtidigt flexibel.
    Janina lyssnade in och gav samtidigt tydliga råd. Lätt att kommunicera med. Mån om att affären skulle kännas bra för både säljare och köpare.
    Vi kan varmt rekommendera Janina!
    • Livered
    2022-09-06 Verifierad kund
    Det har varit enkelt, tydligt och mkt hjälpsamt. Mkt bra att ha att göra med!
  • sålde sitt hus med hjälp av Axel Rudolfsson en del av HusmanHagberg Mölndal
    2022-08-31 Verifierad kund
    Bra info hela vägen från början till slut vid försäljningen av min villa. Jag kan bara rek Axel som mäklare ! Mycket bra !!
    Gunnel
    2022-08-29 Verifierad kund
    Janina är som gjord för att vara mäklare.
    Vi fick förtroende för henne från första stund och kände oss trygga att lägga vårt älskade hus i händerna på henne. Vill du ha en varm person, men samtidigt hård i nyporna kan vi starkt rekommendera Janina.
    2022-08-29 Verifierad kund
    Janina upplevdes som mycket proffesionell och trevlig på alla sätt.
    Hon motsvarande alla våra förväntningar med råge.
    Vid försäljningen var det likadant. Fokuserad och proffsig.
  • köpte sitt hus med hjälp av Axel Rudolfsson en del av HusmanHagberg Mölndal
    2022-08-29 Verifierad kund
    Dlhföhdlydöhxjöxöxjxöjjxäjgäjxäjgäjxuäföuxuåfypfigxugpugföuföufäufäufäufäugäufuäfäufäuf
    • Lindome Östra
    2022-08-24 Verifierad kund
    Jag blev vid alla tillfällen snabbt och professionellt bemött och kan varmt rekommendera Janina som en duktig mäkksre
    Tack för din rekommendation! Jag önskar er all lycka i nya lägenheten :) Janina Berggren
    2022-08-24 Verifierad kund
    Jag tycker att det är skönt att Janina tar allt steg för steg och inte lämnar efter sig några oklarheter, utan att allt är tydligt och förståligt från början.

Jag är supernöjd med Janina som mäklare, då hon både hjälpte mig vid köp av min lägenhet och nu när jag skulle sälja, det var ett solklart val från min sida att jag ville ha henne som mäklare när jag sålde min lägenhet.
    Tusen tack för dina fina ord Elin! Det var väl tur att vi kunde hitta någon som älskar pärlan lika mycket som du :) Jag är så glad att du är nöjd! Janina Berggren
    2022-08-24 Verifierad kund
    Jag blev väldigt bra bemött av henne! Hon svarade bra på alla våra frågor och hjälpte oss komma till ett beslut med säljarna. Hon visade lägenheten för oss även fast hon var förkyld(och höll sig utanför).
    Tack för ditt omdöme Frida! Bra köpare ska behandlas väl och då får man anstränga sig det lilla extra även i svåra stunder :) Resultatet blev ju riktigt bra och jag hoppas att du kommer trivas i din nya fina lägenhet! Janina Berggren
    2022-08-22 Verifierad kund
    Janina Berggren är snabb o hjälpsam. Hon hade svar på alla våra frågor och höll oss informerade under köpeprocessen, vilket kändes tryggt. .
    Tack för din fina rekommendation! Jag är glad att jag kunde hjälpa er på resan att hitta drömlägenheten. Det är en riktig fin pärla ni lyckades lägga vantarna på ;) Jag hoppas (och tror) att Frida kommer trivas! Janina Berggren
    2022-08-08 Verifierad kund
    Hittills har allt funkat som förväntat.
    2022-07-14 Verifierad kund
    Axel fixade en tid som passade för visning och har varit hjälpsam då vi kört köpet via ombud. Kan egentligen inte säga så mycket men på det sätt vi haft kontakt har det fungerat så som det ska.
    • Stallbacken
    2022-06-24 Verifierad kund
    Janina Berggren är en duktig, professionell och jättetrevlig mäklare som alltid var tillgänglig för att ge råd och svara på frågor. Rekommenderar starkt!
    Tusen tack Mattias! Jag är glad att jag kunde vara med på din resa mot drömlägenheten och hoppas att du kommer trivas :) Janina Berggren
    2022-06-14 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande. Axel känns som en lugn och engagerad person som tar sitt jobb seriöst. Han har hela tiden funnits tillgänglig vid eventuella frågor. Mycket nöjd!
    2022-06-09 Verifierad kund
    På vilket sätt blev du bemött av mäklaren-
    Förstående, kunniga och professionella

Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem
    Förväntning att kunna agera snabbt, och detta levererades med bravur

Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid försäljningen av din bostad på Toltorpsgatan 39C

Trevliga, kunniga och rekordpris
    2022-06-07 Verifierad kund
    Axel har bemött mig på ett väldigt bra sätt från första kontakten. Han har försökt att på ett lugnt sätt stämma av behov, förväntan och önskemål under hela processen. Han har varit tillgänglig när man behövt honom och han har svarat på alla frågor jag haft. Det har varit en jättebra hantering av Axel och jag är supernöjd.
    2022-06-07 Verifierad kund
    Trevligt och sakligt bemött. Levde klart upp till förväntningarna
    2022-06-04 Verifierad kund
    Janina är väldigt professionell, stödjande och tillgänglig. Vi hade inte så höga förväntningar då vi köpte lägenheten. Men hon fanns där med hjälp på alla olika sätt, och det kändes som hon ansträngde sig mycket för även oss som köpare. Hon tar sitt jobb väldigt seriöst!
    Skulle gärna vilja ha henne som mäklare när det är vår tur att sälja.
    2022-05-09 Verifierad kund
    Trevlig mäklare! Svarade på frågor och funderingar utan att få mig att känna att jag var jobbig.
    Rekommenderar!
    2022-04-19 Verifierad kund
    Bra bemötande. Mycket nöjda med vår försäljning.
    • Jungfruplatsen
    2022-04-16 Verifierad kund
    Janina Berggren är en oerhört trevlig, kompetent, profesionell, lyhörd och engagerad mäklare. Alltid tillgänglig för att ge råd och svara på frågor. Allting gick supersmidigt, rekommenderar starkt!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Tangen en del av HusmanHagberg Mölndal
    2022-04-10 Verifierad kund
    Proffesionellt och trevligt bemötande
    Snabb, saklig och kunnig
    2022-04-09 Verifierad kund
    *Uppdatering längst ner efter vi fått nycklarna.

Det som sänker betyget är att HusmanHagberg säljer vår information vidare till ”partners” som nu skickar reklam till oss. Att vår data säljs bör framföras tydligt för att kunna ge möjligheten att tacka nej innan.

Väldigt hjälpsam mot oss förstagångsköpare. Svarade ordentligt på frågor. Fanns tillgänglig på obekväma tider. Rak på sak och tydlig. Överlag mycket trevlig och bra bemött. En femma i alla dessa aspekter.

*Uppdatering efter att vi fått nycklarna.
    Hade vi problem med städfirman som HusmanHagberg rekommendera. Tre gånger fick de komma och städa utan att lyckas. Christoffer hade absolut inget intresse att prata med mig eller reda ut det. Han tyckte han hade gjort sitt.
    2022-04-08 Verifierad kund
    Bra bemötande, aktiv under processen, kunnig, ordning och reda, saklig och trevlig.
    2022-04-08 Verifierad kund
    Jättetrevligt bemötande och blixtsnabbt med svar och organisation av bostadsaffären. Har haft alla svar redo och man kunde enkelt se engagemang och individuell approach till varje lägenhet. Varmt rekommenderas!