Janina Berggren
Janina Berggren är mäklare på HusmanHagberg Mölndal
.Janina Berggren har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Janina Berggren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.9. Janina Berggren har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
178 omdömen om Janina Berggren
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sitt hus med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Alltid pigg och glad och hon känns engagerad. Hon är tydlig och förklarar saker på ett förståligt sätt. Jordnära.
köpte sitt hus med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Trevlig och duktig mäklare. Bra och tydlig kommunikation hela vägen från visning till bostadsköp. Om det uppstod någon fråga längst vägen så tog Janina tag i det med en gång och återkom en kort stund senare med svar.
Rekommenderas varmt! -
sålde sitt hus med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Janina hjälpte oss med försäljningen av vårt hus. Det blev en smidig affär vilket vi inte hade förväntat oss i dessa osäkra tider. Janina är vänlig, flexibel, noggrann och en bra kontakt under försäljningen. Vi kan inte vara annat än nöjda!
köpte sin lägenhet med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Vi köpte bostaden av Janina som mäklare. Toppen bemötande, trevlig, tillmötesgående, flexibel och tillgänglig för alla olika typer av frågor.
köpte sitt hus med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Väldigt professionell mäklare som alltid är tillgänglig och svarar på frågor. Extremt trevlig och omtänksam! Rekommenderar Janina för både köpare och säljare.
köpte sitt hus med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Vi var jättenöjda med allting! Mycket trevlig, tillmötesgående, tillgänglig, noggrann och kunnig. Gjorde vår upplevelse av köpet mycket bra och att allting gick smidigt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Janina har varit väldigt hjälpsam under hela processen, svarar snabbt och hjälper till med allt man frågar om. Så tveka inte på att ta hjälp av henne!
sålde sin lägenhet med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Enormt proffsig och inkännande. Visste precis vad vi behövde i lugn och uppmuntran. Också fint bemötande och ingav sådan trygghet. Upplevde henne som mycket erfaren och medveten kring både nuvarande bostadsmarknad och svängningar över tid. Helt enkelt allt man kan önska sig av sin mäklare. Hon är grym!
köpte sin lägenhet med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Mäklaren var mycket kommunikativ och engagerad. Agerade professionellt, var påläst och kunde svara på alla våra frågor.
Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar -
sålde sin lägenhet med hjälp av Janina Berggren en del av HusmanHagberg Mölndal
Den bästa mäklaren jag har haft. Punk.