Janina Berggren

Janina Berggren

Janina Berggren är mäklare på HusmanHagberg Mölndal

Janina Berggren har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Janina Berggren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 228 omdömen med ett betyg på 4.9. Janina Berggren har haft 24 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

228 omdömen om Janina Berggren

Sedan starten hos Reco 2019
Lars M
Bosgården

Kunnig på bostadsområdet. Proffsig och snabb!

August W
Centrala Mölndal

Har mycket god erfarenhet av Janina. Kompetent, tillmötesgående och engagerad. En god portion tålamod också. Rekommenderas!

Svar från Janina Berggren

Tusen tack för ditt fina omdöme och för att jag fick hjälpa er med affären! Skam den som ger sig ;)

Patrik D
Hills

Riktigt bra mäklare. Trevlig, kunnig och hjälpsam en mäklare jag skulle anlita igen utan tvekan.

Svar från Janina Berggren

Tack så jättemycket Patrik! Jag hoppas att ni kommer stormtrivas i nya lägenheten, tänk så smidigt det blev till slut :)

Veronica K
Hills

Wow! Janina har varit så hjälpsam, öppen och kommunikativ och verkligen jobbat för att vi skulle få till en lyckad försäljning. Årets mäklare!

Svar från Janina Berggren

Veronica!! Vilken Alla hjärtans dag-present att få ett så fantastiskt omdöme! Så glad jag blir :D Tack tack tack!

Christopher U
Stensjön

Tillgänglig, trevlig och lätt att ha att göra med.

Svar från Janina Berggren

Stort tack för ditt omdöme Christopher! Jag hoppas att du kommer trivas i din fantastiska lägenhet :)

Jennifer D
Kvarnbyn

Trevlig, enkel att kontakta! Tillgänglig hela tiden

Svar från Janina Berggren

Tusen tack för dina fina ord om mig Jennifer :) Så roligt att vara en del av din bostadsresa! Nu är det inte långt kvar tills pärlan är din och du kan påbörja ditt nya liv!

Martin B
Kvarnbyn

Trevlig, duktig, påläst och engagerad mäklare. Utrustad med en stor portion tålamod och professionalitet!

Sara H
Gastorp

En härlig och bra mäklare, skulle vi någon gång sälja så hade vi kontaktat henne direkt.

Alexandra A
Gastorp

Tålmodig, koll på detaljerna och alltid nära till hands för att dela med sig av kunskap och goda råd. Tacksam för Janinas guidning genom vår säljprocess.

Peter L
Toltorpsdalen

Janina Berggren är positiv, kunnig och hjälpsam.