Cornelia Wiklund

Cornelia Wiklund

Cornelia Wiklund är mäklare på Svenska Mäklarhuset Järfälla

Cornelia Wiklund har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Cornelia Wiklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.9. Cornelia Wiklund har haft 28 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

31 omdömen om Cornelia Wiklund

Sedan starten hos Reco 2022
Gunnar L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cornelia Wiklund en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Jakobsberg

Mäklaren Cornelia var mycket engagerad. Hon lyssnade på mig. Hon är kvinnlig och svensk

JONAS S
Barkarbystaden

Vi är mycket nöjd med Cornelia och Svenka mäklarhuset i Järfälla. Hon var mycket professionell och hjälpsam genom hela processen och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet.

Ali B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cornelia Wiklund en del av Svenska Mäklarhuset Järfälla
Jakobsberg

Jag är oerhört glad över att få dela med mig av min exceptionella upplevelse med min mäklare, Cornelia, under köpet av Veckovägen 4. Hennes tillvägagångssätt var både professionellt och välkomnande, vilket fick mig att känna mig uppskattad från början. Hennes omfattande kunskap om marknaden och fastigheten överträffade mina förväntningar. Hennes vägledning, uppmärksamhet på detaljer och förhandlingsförmåga var enastående, vilket resulterade i ett köp jag är verkligen nöjd med. I grund och botten var Cornelias prestation...

Alf Ö
Jakobsberg

Engagerad, kunnig och trevligt bemötande!

Ronney H
Jakobsberg

Mycket bra bemötande. Tydlig och informativ. Alltid lätt att få kontakt med, snabb återkoppling. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Cornelia Wiklund varmt.

Agneta E
Jakobsberg

Cornelia har varit fantastiskt bra. Hon är påläst, svarar på frågor och tar reda på det man vill veta. Hon är noga med att gå igenom vad som gäller vid köpet och vad som ska hända efter köpet fram till tillträdesdagen, dels muntligt och dels via Mail. Det är lätt att få kontakt med Cornelia. Jag kan varmt rekommendera henne. Att jag inte gav betyget exceptionell beror på att jag har så liten erfarenhet av mäklare. Men, jag är mycket nöjd och glad att jag haft henne som mäklare.

Alicia K
Kallhäll

Gott intryck, vänlig och engagerad!

Carolina B
Jakobsberg

Engagerad och behjälplig under hela processen. Mycket proffsigt hanterande och bemötande.

Jacob H
Jakobsberg

Vi är nöjda med Cornelias insats för oss som köpare, hennes engagemang och flexibilitet gjorde processen enkel för oss!

Thommy T
Jakobsberg

Cornelia visar stort engagemang och intresse, det märks t.ex. i kommunikationen som är tät och i hanteringen av visningarna som hon gett en personlig touch. Hon har alltid tid för dig som kund och är lätt att få tag på. Inte minst viktigt så fick hon till en framgångsrik försäljning på en svår marknad. Jag kan varmt rekommendera Cornelia som mäklare. /Thommy